Selamlar yükselen yeni nesil 👋🥳
Ben galiba yeni nesil olamıyorum. Eskiler hep daha iyi geliyor.
Dün gece geç saatlerde hayatını laybeden İlhan İrem'in şarkılarına bugün her yerde denk geldim ve fark ettim ki hepsine eşlik edebiliyorum.
En sevdiğiniz şarkısı hangisiydi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Evet dinlerdim ve dinliyorum. Allah rahmet eylesin kiymeti bilinmeyen sanatçılardan ilhan irem bütün şarkılarını severim ama en çok bu👇👇
https://www.youtube.com/embed/v9y4rNUt7qUhayır ama ismini biliyordum şimdi herkes ay mayy nasıl dinlemezsin flean yazmayın analarını sevdiğimin evlatları azıcı k dobra olun ama saygım hep var böyle santçılara tabiki o ayrı ama hayır dinlemedim keşke dinleseymişim ama dinlediğim müzik türü değil...
Kim niye nasıl dinlemezsin desin ayol onlara ne
aynn
Adını bile ilk kez duydum ama bir bakacağım bu arada soru çamaşır sırlarına kaymış
Teşekkürler uyarı için bi benimle dalga geçiyor bu gece
Birisi benim de bütün sorularımı taşımış
Allah bilir kimin kuyruğuna bastık😂
Yemin ediyorum öyle şeyler oluyor ki şuraya girmek isteğim kaçıyor seviyorum burayı buradaki insanlardan iyi arkadaş olduklarım var ama gerçekten bazen dayanamayacak evreye geliyorum
Aynı tartışmayı yapıyorum ayda bir hayriyle😅
Hep diyorum siteye kayıt olurken traktör resimleri yerine IQ seviyesi sorulsa bütün sorunlar çözülür😂
Bilerek olay çıkarmaya çalışan insanlar var bilerek yani sınırdan çıkmamı bekliyorlar ama çıkmıycam🥹😂
Çıkma çıkma öyle öküzün trene baktığı gibi baksınlar onlar da
Tabiki muhatap olmak için bire seviye gerek sonuçta😂 yukardan aşağı çıkılmıyor
Ohaa bu sözü çok sevdim valla kullanırım arada çaldım helal et😅
Yukarıdan aşağı çıkılmıyor✨
Kız bu arada asi nerde
Partide ndmskks
Beni sıkıntımla baş başa bırakıp tatile gitti yetmedi partiye gitti😂
Senin neyin var
Kpss sınavlarım ve boşa geçen yazım var😂
Türkiye’de sınavlar bitmiyor zaten benim bir tane akrabam vardı 16 kez girdi o sınava djjdj
Sonunda atandı mı yoksa baz mı geçti
İşsiz hala 😃
Harika bir sistem...
Zaten ben girdim demek için ya yoksa yüksek lisans önceliğim.
Allah rahmet eylesin
https://youtu.be/Tw7loQMPyJsEvet dinliyorum bazen önüme gelirse
Hiç dinlemezdim, açıkçası şarkılarini ben sevmiyordum. Allah rahmet eylesin
Şarkılarını mı sevmiyordunuz kendisini mi?
Yazdigim yorumu bir daha oku bakalım
Virgülü görmemişim pardon
"Şarkılarını" sözcüğünü de gormedin sanirim
Virgülsüz okuyunca hiç dinlemezdim şarkılarını oluyor.
Sonra da ben sevmiyorum. Yani şarkıyı dinleyip adamı sevmiyor gibi oluyor.
Ama virgül çözmüş ben görmemişim sorun yok yani
Virgülsuz okurken de arada "açıkçası" sözcüğü de var.. yani mevzu virgülde değil... yani virgüle bahane aramaktansa acele ettim demek daha anlamli olurdu... neticede , sorun zaten saçma... nerden çıktı adama sevgim var mi yok mu? Önyargılı okuyorsunuz, sonra izahı arap saçına dönüyor.. gerek yok
"Açıkçası" bir şeyi değiştirmiyor. Yine de virgül kurtarıyor. Bir acelem ya da ön yargım da yok. Sadece merak ettim. İsterseniz nefret edin bu beni zerre ilgilendirmez. Asıl ben hatamı fark edip pardon dedikten sonra bu celal neden onu anlamadım. Sanki küfür ettim gibi terslemeler, inatlaşmalar...
Yanlış anlamışım siz ilk yorumunuzda uyarınca fark ettim ve özür diledim. Sizi ikna etmem için kendimi aşağılamam lazımsa ikna olmanız çok derdim değil. Kendi hatam olanı söylerim olmayana da kimseyi memnun etmek için var gibi konuşmam.
Güzel kardeşim daha cok okuyun.. virgülle ilgili bir sey yok... tam okuyun.. uzatmayın
Virgül cümleyi değiştiriyor. Ve ben onu fark etmediğim için başta anlamamışım. Allah'a şükür Türkçem bu kadar yorum yapmaya yetecek kadar var. Yani bana aptal muamelesi yapmanızı alttan alacak değilim. Ben sorumun cevabını aldım hatam için özür diledim burada uzatan biri varsa bence kim olduğu çok açık.
Virgulsuz yaziyorum
"Hiç dinlemezdim açıkçası sarkilarini ben sevmiyordum..."
Hala ispat çabası...
Benim düşüncem sabit
Teşekkürler
Dusuncenin sabit oldugu belli... oku sadece.. sabit olman seni dogru yapmıyor.. oku, sadece oku
Anlayışın hatali neyi ispat edeyim... yanlışını anlamiyorsun.. çünkü okumuyorsun
Beni tanımıyorsunuz bile. Aptal muamelesi yapmaya devam ediyorsunuz. Üstelik ısrarla özür dilemişken. Bu baskınlık neden çözemedim. Okumadığımı düşünmeye devam edip kendinizi haklı çıkartın. Belli ki sizi bu mutlu ediyor. Beni ise hatamı anlamış olmak mutlu ediyor. Düşüncem sabit çünkü doğru. Sizin gibi en başından beri aksi ihtiyar tarzı yorumlar yapmıyorum. Bence si de yazım kuralları çalışın. Öğrenmenin yaşı yoktur.
Virgül tumcenin anlamini etkiler, yalnız senin sordugun sorunun cevabi virgule bağlı değil... sabor düşünceli insanlar hatasini kabul etmez, bunu yapamadiklari için ayni hatayı yapmaya devam ederler.. oraya virgülü yazan benim, demek ki yazım kuralı bilgisine ihtiyacım yok.. benzetmelerin benim sana bu yanlışini söylemekten vaz geçiremez, çünkü yanlışında israr etmeyi ve inatçı olmayi dogru saniyorsun.. yalnız doğru değilsin.. sen de duygularina kapilan, bilgisiz ergen gibi yazıyorsun
İyi de ben yanlış anladığım için özür diledim zaten başkalarını ezmek hoşunuza gidiyor dediğim gibi. Sanki ben reddettim gibi neyin kafası bu hala çözemedim.
İlk yorumunuzdan sonra yanlış anlamışım pardon dedim.
Kendinizi her şeyi bilen biri sanıyorsunuz ama alakanız yok. Sadece birilerini ezmeye çalışarak öyle görünebileceğinize inanmışsınız. Aynı hatayı da yapmaya devam edip kendimi ezdirmeyeceğim ve bu hatamla da gurur duyuyorum.
Yorumunuz ve görüşünüz için teşekkürler.
Dinlemezdim. Bir kaç gün orada burada çalınır şimdi duymuş olurum.
Malum ölünce kıymete biniyorlar
Şu koyduğun şarkı harika. Sesin tonu işlemesi bence çok tatlı
Kendisin tanımıyorum bile
Olur öyle
O yüzden çokta üzülmedim
Dinlerim
evet dinlerdim