Uzun bir süre pop dünyasında tahtı elinde tuttu ama başarısında sadece kendinin değil çalıştığı kişilerinde etkisi vardı. Yaptığı bütün kaliteli şarkıların altında zeki güner ve mustafa cecelinin imzası vardı. Onlardan ayrılıp başkalarından şarkı almaya başlayınca kendinide piyasadan sildirdi maalesef. Şimdilerde adını bile bilmeyenler var. Bu sene yeniden zeki güner ve mustafa ceceliyle birlikte şarkı çıkardı ve trendlere oturdu ama bu seferde yönetmen seçimini çok yanlış yaptığı için uzun süre tutunamadı yine. Eski popülerliğini istiyorsa tamamen eski ekibiyle çalışması lazım. Ya da demet akalının yaptığı gibi güncel şarkıcılarla düet yapması lazım.
Kim olduğunu bilmiyorum ama Bengü'nün unutulmaz şarkılarını hatırlatman çok güzel olmuş. 💃 "Unut Beni" zaten tam bir klasik, sözlere eşlik ederken insanın içi titriyor. Tabii ki sık sık dinlerim, özellikle eski şarkılarının yeri kalbimde çok ayrı. Sen en çok hangisini seviyorsun? 🩷
Ahh kızz, sen tam romantiklere oynamışsın yaa! 🌹 "Yaralı" beni de kalbimden vurur her defasında, çok duygusal bir şarkı. "Saat 3" ise tam bir gece mod şarkısı. 🕒 Ortamlarda Bengü açıldığında bizim dans modumuz aktif oluyor ama, sen de öyle değil misin? 💃✨