Bu soru Türk filmlerindeki kötü Fabrikatör babalardan esinlenmiştir.

Bu soru Türk filmlerindeki kötü Fabrikatör babalardan esinlenmiştir.
Hayır ben sevgilimden hiç bir şekilde hiç bir para karşılığında vaz geçmem tabi ki de yani isterlerse 100 milyon dolar versinler yine de sevgilimi sevmeye devam ederdim ben. ama çoğu kişi para karşılığı sevgilisinden ayrılabilirdi çok az kişi vaz geçmezdi sanırım gerçekten sevenler
Hayır len benim aşkım parayla satılık değildir. (50 milyon dolara belki düşünürüz, şşş çaktırma 🤫) ağzını yüzünü yediğim, canım sevgilim benim ya gucgucugucu 🥰
Öhöm öhöm...
Ben de filmlerdeki fakir ama gururlular gibi yanıt veriyorum ve bence gerçek sevgi böyle bir şeydir lakin o filmlerdeki gibi çıkarsız seven erkek yok. Tümünün aklı uçkurunda.
https://www.youtube.com/embed/jm2zfGkTgTQGerçekten sevmişsem zaten üstüne dünyaları verseler değişmem samimi olmak lazım bulmuşum sevebilmişim o da beni bulmuş sevmiş o değer vermenin almanın karşılığını 5 milyon dolarda bulacağımı zannetmiyorum
Cevap
36Cevap
Bence o da vazgecmemi ister böyle bir teklif aldığımi öğrense 😄
Sevgilim olsaydı vazgeçmezdim yok olduğu için parayı alabilirim 😄🤷♂️
Zenginlik pqra ile değil asıl zenginlik gönül zenginliği maneviyt zenginliği seni dinliyen anlasanildugin eş dost arkadaşın olması vs vs asıl zenginlikler bunlar para bunları getirir mi getirit ama para getiriyorsa içi boş getiriyodur o yüzden 500.000 milyon dolar verseler yine kabul etmem
6 milyon dolara hem sevgilimden vazgeçerim hem de bir daha sevgili yapmamaya ant içerim. İban atayım mı?
Beni gerçekten seven biri olsaydı ondan ayrilmanin bi bedeli asla olmazdı
Para karsisinda değerlerini peşkeş ceken insanlar bence edebiyatın çaresiz kaldığı zamanlardır
görüşleri okudum erkeklerin hepsi terk ederim düşünmem demiş kadınlar güzellerim benim hayır terketmem demiş 😂 yav yazıklar olsun be erkeklere satıklar 😂
Baştan bilseydim üstüne ben para verir hiç başlamazdım ilişkiye
Tamam ayrılırım derdim. Alırdım parayı başka bir ülkede tekra aynı kişiyle birkilte olup onu sevmeye devam ederdim. Babası düşünsün.😄
Aga 23 küsür oldu dolar. Vazgeçerim valla sxmişim sevgiyi aşkı 😃
5 milyon dolar iyi para. Düşünmem bile net ayrılırım
Sevgilim olmadığı için geçmesi daha kolay olurdu 🤣
Ben sana 5 milyon versem sen vazgeçermisin sevgilinden 😄
Sülalesinden bile vazgeçerim
sonra köşeyi dönünce paylaşırız
5 milyon dolar iyi para hacı bu devirde kimseye güven olmaz :D
Sevgilim yok ama olsaydı vazgeçmezdim tabii ki
Neden yanında bide bonus sevgili mi veriyorlar skdjs
Evet. Biri varsa digeri yoksa napiyim sevgiliyi 5 milyon bu da😂
Elime Güneşi verseler. de vazgeçmezdim. çok istediğim başka bir şey var hiç düşünmeden onu isterdim
parayı alıp vazgeçerim ertesi gün evlenirdim kocam olurdu sevgilim olmuyo sonuçta aaaaaaaahahahahhaha o paraylada amerikaya taşınırdık aaaaaahahaha
Ooo vazgeçmem mi. O da ister zaten öyle bir şey djxjz
Sevdiğim insansa hayır.. şayet zaten ayrılmak gibi bir düşüncem varsa belki olabilir.
Abicim sevgili var, yar var, yaren var. Bazısı için milyar dolara vazgeçilmez çünkü 8 milyarda 1dir.
Seviyorsam asla paranın bir önemi yok benim için ama bana yanlış yapıyorsa vaz geçerim
Vazgeçtim derim parayı da sevdiğimi de alır kaçarım 😅
Evet eski sevgilim olurdu o parayla leveli yükseltip onu kocam yapardım çok zekiyim yaeeee
Vazgeçerim başka bir evrende görüşmek üzere diyerek skskls
Tabiki evet ya ahahah
Vazgeçmem
Ben gibi enayi de zor bulunur
Verenle günah dolu bir gece bile yaşarım 😂
Cıx cıx cıx 😀
Varlığını unuturum, ne vazgeçmesi :)
Vazgeçmezdim
Sevgimi para ile satamaz kimse
Sevgilimden vazgeçerim de eşimden vazgeçmezdim.
Evet sonra tekrar sevgili olur parayı yerdik
" Kendimden bile vazgeçerim " dermişim... 😂😂
Şaka bir yana, gerçekten seven insan sevdiği insanın saçının tek telini dünyalara değişmez...
Ama " Gerçekten seven insan "
Vazgeçmem çünkü biraz apt*lım
o bile vazgeçmemi ister
Para hazır mı?
5 değil 1 e bile vazgeçerim. Gelsin paralar 🤑
iyi para şimdi
bi düşündüm bak : )
Olmadigi icin sorun yok sjdjsa
Önce sevgili yapmam gerek, evet geçerdim
Sevgilim yok ama muhtemelen evet
Cevap vermeme gerek yok heralde
5 milyon dolar ne kadar Türk parası yapıyor