Daha bugün düşünüyordum ki yıllar evvel lise birde bir çocuğa ilk görüşte aşık olmuştum zamanla da içimdeki aşk büyüdü ama o beni hiç sevmedi kalbimi kırdı beni hayattan ve kendimden soğuttu daha sonraki yıllarda onu unutmak için çok çaba sarf ettim ve karşıma çıkan erkeklerin hiçbirinden ilk görüşte aşık olmasam da zamanla hoşlanmaya, mutlu olmaya başladım kıssadan hisse Oğuzhanlardan uzak durun kızlar
İlk görüşte aşka inanıyorum açıkçası. İlk görüşte aşk değil, etkilenme, beğenme vs. olabilir.. Ben bir insana zamanla onu tanıdıkça aşık olabilirim anca. Zaten hayatımda hiç aşık olmadım. Zor etkilenen, seçici biriyim.
İlk görüşte aşk değil de, ilk karşılaşmada kader diyeyim. Hani birini görünce dersin ya "işte kaderim" diye öyle bir şey arıyorum. Ama karşıdakinin karakterine göre de değişir durum
İlk goruste aşk diye bisey yok sadece karşındaki kişi sana çekici geliyor ama ilk görüşte sana çekici gelmeyen biriylede zamanla tanissanda sevemezsin sadece iyi arkadaş olursunuz
Olaya ilk mantıksal yönden yaklaşıyorum. İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemem ama elimde değil. Ama bence ilk goruste "ask" dedikleri sey sadece tipinden hoslanmak. Zamanla vakit gecirirsen kesin sonuclar elde edebilirsin ama. Dogru muyum :d