Eskiden hep kendi açardı bu konuları ben istemezdim karşılık vermezdim ona bir gün bu konuları açma artık dedim ve o günden beri açmadı fakat bu sefer ben dayanamayıp bu konuları açmak zorunda kaldım yaklaşık bir 20 gün sonra. Dün ve önceki gün isteğimi belli ettim ona hatta konuştuk 1 buçuk saat yaptık yani fakat kendisi sırf ben istekli olduğum için ve benim isteğimi gidermek için yazıyormuş gibi hissettim sizce artık bunları benimle konuşmaktan etkilenmiyor mu , konuşmadığımız günler onu telegramda çevrimiçi görüyordum hep
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Daha renkli dünyaya dalmış
Nasıl yani
zevk almamışa benziyor senin anlattığına göre, artık telegramda neler yaşıyorsa
Ben konuşmak istemiyorum dediğimden beri onun daha çok telegrama girdiğini gördüm
Daha sonra onun telegrama girmesine artık dayanamadığım için konuları ben açmak zorunda kaldım ve eskiden böyle malum konulardan konuşurken daha çok etkilenirdi sanki , en son konuşmamızda onun eskisi gibi etkilendiğini düşünmüyorum artık nasıl ilgisini kazanabilirim ne diyebilirim
Artık ben konuyu açmadığım sürece açmıyor bu konuları off
Yani bu gibi insanla yürütmenin anlamı yok. Sen bundan sonra hiçbir şey deme, onun tatmin sınırı senin düşündüğünden çok ötede
Onun tatmin sınırı senin düşündüğünden çok ötede
Şu cümleni biraz açar mısın ne demek istedin
Yani seninle isteksiz olmuş ya , adam kimbilir hangi tür isteklerini gideriyor, nasıl fantezileri varki sen az geliyorsun. Buna bdsm de gay de grup de ne dersen de
İsteksiz olmuş demedim aslında hani sexting artık onu etkilemiyormuş gibi geldi sadece. Bir de benim konuşmak istemediğim sıralar o da mecbur ihtiyacını gidermek için telegrama giriyordu fakat bu sefer ben bu konuları açıp sexting yapmak istediğimde onun konuştuklarımızdan yeterince etkilenip etkilenmediğine emin olamadım ben istediğim için konuşuyormuş gibi geldi
Telegrama girip orada p*rno izlediğini düşünüyorum umarım elin kızının fotoğrafına bakmıyordur sırf ben atmadığım için aptal
Evet işte sen istediğin için bile olsa , bunlar kesmiyor adamı
Elin kızının fotoğrafı mi hahahha
Yanlış oldu elin kızının çıplak fotoğrafı. Bizim ülkede hemcinslerim kendini teşhir etmede dünya markası biliyorsun bir yerlerini teşhir edeceğine zekalarını teşhir etselerdi şimdi dünya markasıydık ya da uzaya çıkmıştık
Kız foto kimi tahrik eder bu zamanda. Nicee videolar, canlı yayında şov yapan varken
Hepsi aynı kapıya çıkıyor ifşa fotoğrafı ya da video ne fark eder çıplaklık aynı çıplaklık değil mi başka bir şeye dönüşmüyor ya video olunca herhalde
Foto ya bakmak masum kaldı o yüzden :)
Napacam ben bu çocukla ya bir taktik versene
Senin sınırlarına bağlı ama hiç bir şey yapmana da değmez gibi algıladım
Gel yatalım diyecek çok yaklaşsan ,
Nasıl onu sextinge geri kazandıracam nasıl ona tekrar bunu sevdirecem? İzlemesin şu aptal videoları
Telegram kapatılsın vallaha ya
Sexting basit kaçıyor dedim ya.
Telegram olmasa ne olur tek o mu var
Çok mu seviyorsun
Biraz abaza ya evet. O da mutlu olmak için böyle videolara bakıyor zavallım malum Fenerbahçe şampiyon olamadı bu sene yine üzgün kendisi o kadar mutluyum ki😃😃. Umarım Fenerli değilsindir kusura bakma yanlış anlamanı istemem
Ben yanlış anlamam rahat ol. Hiç bişeyi
O zaman ona oral gibi birşeyleri tattır
Telegramda her türlü p*rnografik şey varmış ne bileyim gruplar var gruplara katılınıyormuş orada video paylaşılıyormuş ve şu zamanlarda çok fazla telegrama girmeye başladı şimdi haberlere falan bakıyordur diye konuşma çünkü haberleri ordan takip etmiyor
Ben zaten sana onları söyledim ne haberi. Fuhuş uygulaması
Hayır mesajla etki edecek bir şeyler olması lazım
Neyi çok seviyor muyum
Onu adamı sevgilini
Evet de bunu ne dememden çıkardın merak ettim
Çıkarmadım, kopuk gidiyorsun sohbetten
Ona ne desem onu kıskandığımı ve bu videolara bakmasını istemediğimi anlar
Çok seviyorsan bunlardan soğutmak istiyorsan biraz reelde en azından oral yapmalısın dedim. Ve daha önce sınırların önemli dedim
Anlamaz boş çaba, çünkü duygusal bağ yok orada , sadece tatmin var
Reelde olmaz çünkü uzaktayız
O zaman baş edemezsin
Öyle bir şey yazayım ki beni telefonun başında beklesin istiyorum mesajlarımdan tahrik olsun istiyorum
Foto ile karışık olabilir. Ama mesaj kısmı burayı aşar
Foto atmam ya mesajla etkileyeyim şeyi kalksın beni istesin konuşmak için can atsın istiyorum
Sana bu konuda tavsiyeler veririm ama. Bunu akşam ve burdan yazmadan konuşalım. Sende dene bakalım tutacak mı seninki de
Peki gercekte sevişme oluyormu
Hayır sadece sanal
Hic buluştunuz mu peki
Ve daha önce hic sevgilin olmadı mı senin
Bir şey sorucam nerden anladın daha önce sevgilimin olmadığını ya
Tahmin ettim sanaldan ilişki yurumez erkekler bulusmak ister
Yok buluşmak gibi bir derdi yok
Uzak mesafe ilişkisi mi
zaten istesek de bulunamayız mesafe çok uzak ve o çok yoğun çalışıyor
Ne kadar oldu tanışalı ve yaşlar kaç
Yaklaşık 5 6 ay ben 21 yaşındayım o 28 yaşında
Peki siz nasıl tanıştınız nerde yaşıyorsunuz
Cevap
İnternette tanıştık ya uzağız baya
Nerde yaşıyorsunuz
Dikkat et başkalarıyla konuşmasın
Taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Taktiğe ihtiyacım var burdan yazsan iyi olur
Ehe😃burdan olmaz kaldırılır ehe😃 deme zaten sinirlerim bozuk bir de senle uğraşmayayım
Evet öyle ama 😊