Dün akşam tacize uğradım. Bu ilk defa yaşadığım bir şey değil. Erkek arkadaşım aradığında açamadım konuşacak halim yoktu. Bu sabah tacize uğradığımı söyledim ona. Polise gittin mi diye sordu bende gittim ama tutanak tutmadılar dedim. Akşam beraber gidelim oraya nasıl tutmazlar dedi.
Ama aslında ben polise gitmedim. Daha önce şiddet ve taciz için 2 kere polise gittim. İkisinde de ilgilenmeyip üstüne hakaret ettiler. Korktum yine gitmeye. Ama sevgilime gitmedim dersem beni yanlış anlar diye söyleyemedim. Bu işin içinden nasıl çıkarım?
(Psikolojimi düşünüp yorum yaparsanız sevinirim. Yardım istemeye geldim kötü konuşacaksanız yorum yapmayın.)
Ama aslında ben polise gitmedim. Daha önce şiddet ve taciz için 2 kere polise gittim. İkisinde de ilgilenmeyip üstüne hakaret ettiler. Korktum yine gitmeye. Ama sevgilime gitmedim dersem beni yanlış anlar diye söyleyemedim. Bu işin içinden nasıl çıkarım?
(Psikolojimi düşünüp yorum yaparsanız sevinirim. Yardım istemeye geldim kötü konuşacaksanız yorum yapmayın.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Polis, tacize uğrayan bir kadına niye hakaret etsin. Gene yalan söylüyorsun. Senden adam olmaz kızım. Hayatın yalan dolan olmuş.
Hakaret etmezler ki polisler bende daha once sikayetci oldum bazen kaba polisler oluyor kendinden emin anlatmadiysan ona gicik olmuslardir tasvip etmiyorum bu aradada tavirlarini
10 yaşımda günlerce mahalledeki bir adam tarafından tacize uğradım ama polisler o zaman inanmadı hatta anneme babama ilginizi çekmek için yalan söylüyor olabilir dedi. Annem babamda üstüne düşmedi. 12 yaşımda da babamın dayağından polise sığındım eve gitmek istemiyorum dediğimde atın bunu yurda bacım olsun dediler. Tabii işini iyi yapanlar vardır ama ben bu kötü tecrübelerden dolayı böyleyim.
Haklisin canım tabiki cekinmekte sikayetci olunca birton dert seni cok iyi anliyorum buraya yazdiklarini sevgiline anlat seni anlamasi lazim
Ne boyutta ve kim tarafindan oldu? Polis bunlara bakacaktır
Kızım şaka mısın sen niye kendini kullandirtirsin yani o adamı orada dovseydin ya o sinirle insan herşeyi yapar
Kendimi kullandırtmak derken?
başına gelmeyen anlamaz mal mal yorumlar yapmayın o an bişey yapmiyosunuz donuyosunuz resmen
Başına gelmeyen anlamaz gerçekten hiç yaşamamanı dilerim
Ben olsam tokat atar terk ederim demekki giyim ve hareketlerinden seni o tür kızlardan sanıyorlar sende ses çıkarmıyor sun derim
Tesettürlüyüm?
Erkeğin namusu göz kapaklarıdır. Erkek namussuzmuş kadının giyimi olsaydı söz konusu hayvanlar tecavüze uğramazdı. Sen ne biçim bi insansın be.
Ben genede terk ederdim seni ben nişanlıydim benzer bir şey başıma geldi sonrada öğrenince sinir oldum bunlar onlar derken kızı terk ettim... sessiz kalıyorsan sana pes artik
o an donup kalıyosun o anki psikolojiyi anlayamazsınız ki. Sizin gibilerin Allah bin belasını versin
Benim değilde o kızın verdi evlendi 3 sene hastanelik olana kadar dayak yedi intihar etti falan filan. Böyle bela okuma senide bu yalanları yüzünden terk eder inşallah
eskiden polise gittiğinde olan şeyleri söyle bu yüzden yalan söylediğini söyle anlayışlı biridir diye düşünüyorumm
İnşallah anlayışla karşılar. Teşekkür ederim yorumun için.
Nasıl nerde oldu iyimisin
Kötüyüm
Kötü olman normal nerde oldu bu iğrenç olay
Nerde oldu bu işlerinde mi okuldami
Bir avukat bulsan iyi olur
Sözlü taciz mi