Asla yapamam dediğiniz şey ile, sevginizi ölçen biri, istediği şeyi yapmadığınız da tribal enfeksiyon geçiriyorsa bu durumda kim hatalı olur?
Asla yapamam dediğiniz şey ile, sevginizi ölçen biri, istediği şeyi yapmadığınız da tribal enfeksiyon geçiriyorsa bu durumda kim hatalı olur?
Bu bana göre ticaret ve ilişki içinde dikkat edilmesi gereken dinamikler var mesela kurulan cümleleri hissettirmek , o yokkende yanında o varmış gibi davranmak, onlarca erkekle ya da kadınla o benim kardeşim gibi yalanin ardına saklanmamak gibi gibi
Cevap
6Cevap
Maruz kaldığımız zamanlar olmuştu.
Hayır ben mağuruz kalmıyorum çünkü sevdiğim zaman yapıyorum zaten. zaten insan sevdiği için her şeyi yapar ama bahane buluyor çoğu kişi zaten
Hayır müsade etmem buna. Sevmeyi bir şeyleri yapmaya şartlayanlara gelişememiş gözü ile bakıyorum
Kalmıyorum bu şekilde manipüle etmeye çalışan kişiler çok itici ışık hızıyla soğuyorum
Çok haklısın.. Ayrıca sevginin ıspatı olmaz.. Onu en derinden hissetmek gerekir. Ve zaten sevsen yapardın dediğin kişinin sevgisinden eminsindir..
Çok haklısın 🍬
Hiç maruz kalmıyorum. Doğru insanları tutuyorum hayatımda
Süper.. 👏
Her şeyin bir sınırı var tabii.. Empati yaptığımda ben yapabiliyorsam, o da yapacak.. Yapamıyorsam istemem zaten..
Empatisiz olmaz..😄
Peki sen her yapılanı yapıyor musun.. 🤔
Misliyle karşılık vermeye bayılırım.. 😄
İyi, kötü her şey demi..😄
Tuzağa düşecem gibi hissediyorum şu an.. 😄
Ben biraz düşüneyim.. 😅
Gazoz yok ortada.. Rahat ol 😀😂
Zaten önce sana içirirdim.. 😄
Ben gazsız içecekler tercih ediyorum.. 😄
Çay koy o zaman.. 😄
Mısın 😂
... ım değil.. 😅
Senin istemediğin şeyi yapması için ısrar edersen o bencilliktir bu kişiye Saygın yoktur
Tosbağaları dikkate almıyorum. Şartlı şeylere asla taviz vermem. Duygu sömürüsüne de gelemem
Kalmıyorum
Bir ara kaldığım olmuştu.
Netim kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?