Flörtleşme döneminin en çok zevk veren tarafı nedir?

Hiçbir güzel yanı yok..
Kalbini sonuna kadar açmak istiyorsun ama senin yârin değil.. Pırrr diye gidebilir.. Onca hissiyat boşa gider.. Hayal kırıklığı da cabası..
Temkinli oluyorsun, bu sefer de hissiz sanılıyor.. Beğenilmedi, sevilmedi sanılıyor..
Kiralık ev gibi.. Neler neler yapmak istiyorsun ama senin mülkün değil.. Emaneten oturuyorsun.. Bir başkasının malına göz kulak olmak gibi bir şey..
Nikâhtan daha güzel bir ilişki yöntemi yok..
Vallahi açıkçası hayatım boyunca çok flörtü olan bir insan olmadım ya benim için genelde bir insanla tanışıp sohbet etmek çok zevkli oluyor yani o insanın huyunu suyunu tanıyorsun yeni şeyler öğreniyorsun o insana sohbet ediyorsun o insanla birebir yani o insanla bir parça oluyorsun beni en çok mutlu eden durumlardan bir tanesi bu oluyor
En güzeli bence gözlerinin içine baktığında herkes ten Farklı bi yerde olduğunu görmek güneş ışığı gözlerine vurduğunda rengini ezberlemek yönünü değiştirmek sırf sana güzel görünen açıyı hep ama hep görmek için özlemek hatta tartışmalardan sonra ki özlemler o konuşulmayan zamanda neler yaptığını dinlemek , anılarla anlatıp gülmek buluşma heyecanı
Flörtlereşme en güzel zaman, iltifatlar havada uçuşur, ilgi alaka tavan yapmıştır, buluşmalara uçarak, ayaklar yerden kesik vaziyette gidilir. En tatlı günler. Bu başdöndürücü ilgi en çok zevk veren taraftır 🤗🌹😉
Cevap
107Cevap
Gidilen her ortamda birbirine yapılan iltifatların olduğu zamanlar
Ve sürekli bakışmaların çaktırmadan onu gizlice süzmelerin olduğu zamanlar her buluşma ayrı bir heyecan ayrı bir kalp çarpıntısı ayaklarını yerden kesen o duygu coşkusu
aynen öyle mustim , ya mustim valla yorumları okudum ya yemin ederim aşık olasim geldi bu duygulara uzun zamandır ne kadar uzak kaldığımı , özlediğimi farkettim oysaki ne güzel duygulardır bunlar kalbinde kelebekler uçuşur sanırsın 😌😌
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏
Univ dönemi ilk sevdigim kadin ile flört ederken, onu daireme davet ettigim zaman inanin temizlik yaparken sanki daha cok batiriyordum.
Yemek yaparken onun sagligini dahi düsünürdüm.
Sonra bisiklet ile univ cikisi o ters yöne giderken arkaya bakip dururdum ve kesinlikle ya bisikleten düserdim ya da park halindeki bir arabaya vururdum. Cok güzeldi.. Soru icin tsk ederim.
Asıl ben teşekkür ederim 🙏 yorumun ve samimiyetin için eline emeğine sağlık genç adam 🙏 🙏
Saygılar 🙋🙋🙋🙋
Sürekli telefona bakıp mesaj atmış mı diye kontrol etmek ya da her gelen bildirim sesini o varsaymak..
Yaa kesinlikle öyle yok bir heyecan insan tekrar tekrar yaşamak ister bu duyguyu
Yeni Kesifler her zaman heyecan verir.
Endamına boyuna posuna gözlerine vs. bakarsın. Onu süzersin hayaller Kurarsın
Anlatırken biriyle flörtleşesim geldi 😊😊😊
Ya bende yorumları hayranlıkla okuyorum okadar güzel şeyler yazmışlarki yaşamış kadar oldum
ilk heyecanlı oluşlar masada bişeyleri devirmek toparlamaya çalışırken bişeylere çarpmak. vedalaşırken sandalyeye takılmak. sonra yüzdeki minik utanma kızarması. kendince mink kurnazlıklarla beline sarılmaya çalışma hamlrleri eli tutma girişimleri nasıl bi öpücük koparırım çabaları. memnuniyeti artırmaya çalışıp sürekli bi program ayarlama çabaları. sen kapat sen kapat yaa s. lak sen kapat fasılları. güzel bir süreç flört.
😂😂ya çok tatlısın senin canın yerim ben güzellik 🌺 sen böyle diyince aklıma şey geldi normalde ben çok özgüvenli konuşkan girişken bir karekterim insan iletişimimde çok iyidir ama aşık olunca aptallaşıyorum ben aşık bana hiç yaramıyor 😂 benim daha önce bir sevgilim vardı tesadüf eseri tanışmıştık ilk günler bir beğeni vardı çok rahat konuşuyordum sonra adamdan etkilenmeye başladım oda aynı şekilde ben iki lafı bir araya getiremiyorum 😂 okadar heyecan panik yaptım ki anlatamam saçma sapan cümleler kuruyorum kekeliyirorum 😂 hatta şu an hatırlamıyorum ama bir cümle kurmuştum saçma sapan birşeye dönmüştü onuda zor kurdum zaten kekeledim hep , sonra oda anladı zaten bunu gülmeye başlamıştı TM beni seni anladım dedi okadar utandım ki 😂 sonra zamanla tabi alıştıkça daha rahat hareket edip konuşuyorsun sen bu şekilde yorum yapınca böyle küçük bir anımı seninle paylaşmak istedim.🌺🌿🌺
Aynen gülüm öyle oldu Eve geldim 😂 kendime hem kızıyorum rezil oldum adsm simdi bana demiştir vss diye ama dediğin gibi onunda çok hoşuna gitmiş çünkü doğal ve samimi bulmuş bunu dile getirmisti zaten , oyuzden güzel anılar oluyor gerçekten hatırladıkça yüzünde tebessüm oluşturuyor ... yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim güzellik 🌺 eline emeğine sağlık 🙏🌺
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ben seni bırakırım.. maksat evi ya da mahalleyi öğrenmek. İki gün sonra sabah tamamen TESADÜF ordan geçiyormuş gibi yapmak.. oooo ne tesadüf hadi kahvaltı edelim kahvaltıda haftasonu planı hafta sonunda el ele tutuşmak hatta imkan olursa kaçamak bir öpücük ilerledikce artan temaslar. Her iki tarafında acaba ne kadar ileri gideceğiz merakı. Sonra ilk tanışma 3. ay dönümünü unuttun hadi sen yoluma ben yoluma kufurlesme ve kapanış.
Yenilikler insana heyecan verir. Eskidikçe o heyecan sönüp gider.
Aynen öyle belli bir zaman sonra siradanlaşıyor çünkü o hazzı yasayamıyorsun
Yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏🌺🌿🌺
Rica ederim.
Tatlı Kıskanmalar ve karışmalar. Kıskanmayıp karışmayınca sevmiyomuş gibi geliyor😂manita değil gibi jdjdjd o kadar alıştırmışsınız bizi be ksjs
😂😂 ya çok tatlısın eee okadar olacak onlarda bu işin tadı tuzu oluyor bencede gayet jeyifli oluyor en azından bizim açımızdan öyle
En son ki flörtümden kıskanmadıgı için ayrıldım😂
😂😂 haydaaa niyeki
Sevmiyo gibi geldi😂ömür boyu kavgasız geçmez dedim ayrıldım jdjdjdjdjd
Canım biraz saberetseydin belki ilerki aşamada kıskanırdi özenin gözünü korkutmak istememiştir
Kızın utangaç halleri. Erkeğin hata yapmamaya gayret gösterme çabası.
Bir söz var.
Çift tanıştıktan sonra; nışana kadar erkek konuşur kız dinler.
Nışandan sonra kız konuşur; erkek dinler.
Düğünden sonra ikisi konuşur; komşular dinler :)
Erkeklerin erkek, kızlarında kız arkadaşı boldur. Bu sebeple karşı cinsi tanımaya çabaladıklarında farklı bulurlar ve başta etkilemeye başlar. Sonra onu tanımaya çabalar sever aşık olur içinde kelebekler uçuşur peşine elini tutar sarılır öper öpüşürler ama bu pat diye olmaz erkek sinemaya götürür öpüşmek ister kafede yanına oturur sarılmak ister kız mesafe koyar yasaklar her daim cazip gelir derken bunlardır heyecanı bence.
Bence başta ki o utangaç olduğumuz dönem çok güzel bir de aşırı alıştıktan sonra ki dönem güzeldir
Barışım alıştıktan sonraki dönem bizim için kötüdür çünkü biz alışkanlıklarımız dan kolay vazgeçemeyiz çok zor severiz sevdimmi bağlanırız
Ayyy ben bu konuda çok cekilmezim flortlesemiorum maalesef :)))
Haydaaa neden peki güzellik 🌺
Ne burcusun sen
Akrep Burcu kadını çok şüpheci ve kıskanç olur çok detaycı ve keskin bir zekaya sahiptir en ufak kafasında soru isareti olursa onu irdeler ve çözüme kavusturmadam bırakmaz Cok sahiplenici olurlar ama sevdimmi gerçekten güzel severler saf temiz severler kolay kolay herkese güvenmez bir akrep zor sever sevdimmi gerçekten sadık kalır fevri dır akrep burcu idare edilmesi alttan alınması gereken bir burçtur gizemlidir kolay kolay kendini açmaz adım adım ilerler karşısindali bir adim atarsa o 5 adım atar sen ona nasıl yaklaşırsan oda sana öyle yaklaşır sinirli olurlar birden parlar ve birden sönerle aşkın ve tutkunun ve şehvetin temsilcisi dır akrep çok samimi ve hisleri kuvvetlidir zor bir burçtur onu çözebilene cenneti çözemeyene kausu yaşatır ...
Oyuzden birisiyle anlamakta güçlük cekiiyorsun işte
Ozaman sen daha çok oğlak özelliklerini tasiyorsun
Karşınızdaki erkeğin o ilk zamanlar yaptığı centilmenlik ve üstüne başına dikkat ettiği gözünün hep sende olduğu ama çok da belli etmemeye çalıştığı o evre muhteşem 🌟
Sevisir gibi yapip geri cekilmeler falan iyi oluyor sonrasi dumduz seks
Ya süpersin 👍 aynen öyle olur varla yok gibi bir şey ne tam yasayabilirsin ne uzak durabilirsin sonrasında her şey siradanlaşıyor zaten aynı hazzı yasayamıyorsun
Aynen oyle flort onemlidir :)
flörtleşmek kelimesi bile itici sen şurda durda seninle birlikte bir sürü kişiyle daha fingirdeyeyim hanginiz kafama yatarsa onda karar kılıcam demek
Sevdigimm adamin mesaj bilgilerini acmak ve her dakika telefona bakmak acaba yazdimi ya da okudumuu. Yazdigi zamanlar okadar havaya ucuyorumki anlatamam <3
Onu kendime cekmeye calisiyorum henuz aramizda birsey yok ama, o olmaz gibisinden konusuyor ama bakalim zaman ne gosterecek
Entellektüel meseleler Hakkin da konuşmak
Ama çoğu kadında bu özellik yok
He daha da güzeli
Benim imalarımı anlayip gulmesi
Çoğu kadın ya alınıyor ya da anlamıyor
Hayal kurarsın onu her hayalinin ortasına koyarsın ve arada bu hallerden bahsedersin ona. Güzel şeyler ya bunlar. Bir senedir olmayan şeyler bende 😅🥹
İlişkinin bir adım ileriye taşınacağını anladığım zaman benim için asıl eğlence başlıyor dalgaya vurup tamamen süreci uzatıp sonrasında da ayrılıyorum zaten
En çok zevk verdiği zamanlar buluşma zamanları ve ilk çekinerek yakınlaşmalar ve hatta ufak ufak öpüşmeler o anlar unutulmaz ve heycan verici guzel günler anılar bence 😍❤️
En İyi Cevap