Merhaba, hayatınızdaki insan konfor alanı içerisinde zaman geçirmek isterse ne tepki verirsiniz? Şahsım adına zaman zaman tek başına bir şeyler yapmayı ya da yalnız da kalmayı uygun bulurum. Keyifli günler.. 🥂
#smell

Merhaba, hayatınızdaki insan konfor alanı içerisinde zaman geçirmek isterse ne tepki verirsiniz? Şahsım adına zaman zaman tek başına bir şeyler yapmayı ya da yalnız da kalmayı uygun bulurum. Keyifli günler.. 🥂
#smell
Sürekli konuşmak, mesajlaşmak ya da hep beraber vakit geçirmek aşırı sıkıcı geliyor bana. Özlemek lazım. Yoksa ilişki dinamizmini kaybediyor zamanla. Ben bir de aşırı bencilimdir bu konuda. Benim özellikle kendim için ayırdığım zaman diliminde biri ararsa asla açmam telefonu😅😂
Geçirebilirler tabi ki de neden geçirmesinler ki yani evlilik kısıtlanmak demek değildir tabi ki de eşim ile her şeyi birlikte yapmak isterdim ama kendi alanımız da olurdu yani kendimize zaman ayırıp yalnız kalmaya da ihtiyaç duyardık. sadece bunu iyi ayarlamaları gerekiyor. mesela aşırı uzak kalmak ilişkimize zarar verirdi ama bunun dışında bazen kafa dinlemek ya da yalnız arkadaşlarla takılmak da gayet doğaldır. evlilik zaten karşılıklı denge üzerine kurulur. ben çok ilgi sevdiğim için genelde zamanımın çoğunu eşim ile geçirmek isterdim. keyifli günler..
Tepki vermem çünkü normali budur. Her insan zaman zaman yalnız kalmak ve kafayı dinlemek ister. Kendi kendine muhakemesini yapar. Kendine özel zaman diliminde hoşlandığı ne varsa onlara vakit ayırır. Bu da onu mutlu kılar. Onun mutluluğuda bir şekilde eşine geri yansır. Bunlar çok önemli şeyler. O nedenle özgür alan konusunda herkesin birbirine anlayışlı davranması en güzelidir.
Her bireyin kendine ait zamanı yalnız kalıp sadece kendi ne isterse yapmayı kendi isteği gibi keyfini çıkarmaya zamanı olması gerekiyor yoksa bunu seçtiğim kişi buna onay vermiyor veya böyle şeyler ters geliyor o zaman ben yokum o ilişkide bana göre çiftler yalnız kalıp kendine özel zamanı olması şarttır
Cevap
29Cevap
Her iki tarafta olgunluk mertebesine erişmiş ise zaten bunu kendileri isteyecektir biz mesela her zaman birbirimizin alanlarına saygı duyuyoruz..
Tabikide geçirebilirler. İnsanın kendine yapacağı en güzel şeylerden biridir, kendinle vakit geçirmesi.
Geçirirler de biz her vaktimizi birbirimize ayıralım istiyoruz, hiç bireysel vaktim olsun o sıra konuşmayalım demedim, sevdiğim bey de demedi 🥰 birlikte eğleniyoruz birlikte dinleniyıruz en yalnız kalmak istediğim zamanlarda bile yine yanımda olsun istiyorum
arada bu gerek çok dibi dibine olmaması daha iyi olur :))
Bence geçirmeliler.7/24 dip dibe olmaz. Sonra birbirinden sıkılmaya başlarsın, oturduğunda konuşacak konu kalmaz. Her iki taraf da ayrı ayrı bireysel zaman geçirmeli, kendine vakit ayırmalı diye düşünüyorum.
Tabi ki de vakit gecirir. Bizim insanlarımız sevgili yapınca özel sınırlarını ihlal edip , ettirmeye izin veriyorlar çok saçma. Sevgili de olsa özel alanı olmalı. Eğer bu konuda anlayışı yoksa da hayatımdan çıkarırım o kişiyi
Bence gayet normal bir durum. Biriyle ilişki yaşıyorsun diye ömrünü ona kiraya vermedin. Tabiki de insan arada sırada kendine de zaman ayırabilmeli
Geçirebilir, geçirmeli de. Birine çok değer vermek, sevmek, aşık olmak hayat sadece ondan ibaret demek değil. Aksine bireysel zaman geçirmenin ilişkiye çok iyi geldiğini düşünüyorum.
Geçirir tabi ki neden geçirmesin. Fakat tercih meselesi. Ben her şeyi sevgilimle yapmayı tercih ederim. Eminim o da öyle ister. Ama bireysel aktivitelere de saygı duyulmalı.
Geçirirler de benim kız arkadaşım varsa onunla mıçmıc olmak, sürekli sarılmak, sirnasmak isterim. Sonuçta sevgilimse duygusal olarak birbirimizl bunaltalım isterim.
Bireysel vakit geçirmek veya kendisine özgür alanlar, zamanlar bırakmak kesinlikle gereklidir.
Aksi takdirde ilişki toksik bir hal alır.
cut.
İşte tam da bunu söylüyorum ben herkesin bir kırmızı çizgisi olmalı diye, o kırmızı çizgi asla ihlal edilmemeli
geçirmeli bayramda sevgilim antalyaya ben kuşadasına gidyom serbestiz bir hafta arada verdik kafa dinlicez.
Bu karşılıklı saygı ile olur öncelikle saygı yoksa böyle bir alan söz konusu olmaz ama tabikide bu konfor alanının olması yönünde
Geçirir tabi, geçirmeli de. Karşımdaki insanın da kendine vakit ayırmasını isterim. Çok çok normal bir durum bu.
Geçirir ve geçirmeli de. Sürekli dip dibe olmak konuşmak maalesef insanı bir süre sonra bıktırıyor. Konuşacak konu da kalmıyor. Arada özlemek iyidir
Kesinlikle geçirmeli bireysel olarak bu ilişkilere daha da can verir.. sonuçta herkesin ayrı bir sosyal hayatı olmalı..
Bu zaman zarfı sevgililik içerisindeyse olabilir. Ama evlilikte ciddi problemlere yol açacağına inanıyorum.
Herkesin bi özel hayatı var illa sevgilinle 7/24 dip dibe olacaksın diye bişey yok, olamazda.
Sürekli birlikte olmak istemem ben öyle biriyle de yapamam
Mutlaka bireysel zamanları olmalı. Hatta ve hatta birbirinden bazı noktalarda özelleri dahi olmalı.
Geçirebilir, geçirmeli ben sürekli onun bana yapışmasını istemem yapış yapış
En sevdiğim şey bireysel geçirilen vakitler 😃
Geçirebilir geçirmeli. Yoksa hayat ona g…. rir sjsjahdh
Geçirir tabiki herkesin bazen yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir ben ilişkimde açığım bu konuda
Tabii ki de bireysel vakit geçirmek de önemli ve saygı duyulması gereken bir konu
Geçirebilir tabi ki
Sürekli yapışık ikizler gibi yanımda dolanmasına gerek yok
Kendine ait alanları zamanları olmalı. Geçiremez diyenler psikolojik vaka 🤔
Geçirmeli ben en sevdiğim filmi diziyi izlemeli, arkadaşlarım ile gezmeliyim
Bireysel vakit geçirilmeden yaşanan ilişki erken sonlanır
Geciremezse sıkıntı var demektir, insanlar rahat yaşayabileceği bir zaman dilimi olmalı
Yanlış kişi ile mi evlendim ben, Bizde öyle bir şey mümkün değildir. :)
Geçirebilir tabii ama beraber geçirilen zaman daha önemli bence kendimle her zaman vakit geçirebilirim sonuçta sevdiğim kişiye vaktimi de veririm ilgimi de
Bence geçirmeliler bu onları daha da fazla yakınlaştırır bı yerden sonra sürekli dip dibe olmak çok saçma
Herkes kendine vakit ayırır kimse kimsenin özel hayatına müdale edemez
Geçirebilir ama çoğu vaktimizi beraber geçirmek isterim
Herkesin kendi alanı olmalı saygı duymalı güven çerçevesinde
Her zaman özel hayat diye bir gerçeklik var.
geçiremez ne münasebet
Geçirebilir hatta ara ara öyle de olmalı
Geçirebilir tabi gerçekten bireyselse.
Olmalı tabi karşı tarafı incitmeden
Hep birlikte vakit geçirilmemeli
Geçirebilir, geçirebilmeli..
Sık olmamak kaydıyla arada bir
Geçirmesi lazım. Yoksa bunaltıcı olur.
abartmadığı sürece sıkıntı olmaz
Tabiki de geçirebilir, geçirilebilmeli
Geçirebilir neden geçirmesin ki
Geçirmeliler