1 yıllık ilişkimizde sevgilim durduk yere ayrılmak istedi daha sonra saçma bahaneler buldu sen demeseydin döncektim falan dedi ancak öyle bir niyeti yoktu benden sonra bir kızla oldu ama 1 hafta olmadan ayrıldılar bu sırada aramızda ki iletişim bi türlü bitmedi unutamadığını falan söyledi bir arkadaşımıza seviyorum hâlâ demiş şimdi de adını unuttum falan diyo önüne çıkan kızlarda ilişki değil eğlence arıyor ve eğer ilişki yaptıysa höze sokmaya çalışıyor ama beni kıskanıp hareketlerimde anlam arıyormuş sizce ne bekliyor benden istediği ne birbirimizi gerçekten sevdik ve ciddiydik yanlızca değerimi anlasın istiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ciddiydik lafınız yokmu. Sevişmek için kendinizi kandırıp ciddiydik diyorsunuz :) ciddi nasıl olunuyor :) ciddi ilişki nasıl olur? evlilik hayalleri kurunca mı ciddi olunuyor :) 5 çocuk istiyorum anneme seni anlattım diyince ciddi mi oluyorsunuz.
Kabul et sende o kızlardan birisin.
Hayır ilk defa uzun ilişkisi oldu ilk defa bi kızı annesiyle tanıştırdı kısacası gerçekten sevdi anlamında ciddiydik
:) sevmemiş. Erkekler anneleriyle tanıştırınca ciddi olmaz. klasik erkek hareketi. anne abla biriyle tanıştırırlar. Kızın güvenini kazanıp sevişmek içindir o. Senden yeterince faydalanamadığı için başka kızlara gitti. Sende kendini avutuyorsun kıskançlık falan diye. kandırılmışsın kabul et. bir daha da annesiyle tanıştırana anneme anlattım diyene de kanma. ciddi olan gelir senin ailenle tanışır. seviyor olayını da böyle basit görme. sevmek başka bişey.
Tanışmadığını nerden biliyorsunuz ki?
Tanıştı ailemle de öncelikle zaten sıkıntı çıkmasın diye tanıştı kendi çevresiyle arkadaşlarıyla ailesiylede tanıştırdı kısacası tanıma kısmını biz geçmiştik
:) onla bunla düşüp kalkan erkeği ailene getirip tanıştırmışsın. şimdi de ondamı aklın hala
Onla bunla düşüp kalkan biri değildi ki siz erkekler tanımadığınız insanları neden yargılıyorsunuz ki benden önce hayatında 2 kişi olmuş sadece ve 1 2 ay süren ilişkiler o yüzden uzun ilişkisiyim diyorum
Ne kadar uzun? Sanırım senin uzun olma sebebin sevişme konusunda çok uğraştırmış olman. hemen izin vermemişsin
2 yıldır arkadaşım ve 1 yıldır da sevgilim
Sonraki yaptıkları seni evlenecek ciddiyette sevmediğini gösteriyor. 1 yıl oyalanmış seninle. çokta hoşlanmıyormuş bence. biraz mantıklımı diye yaklaşmış ama yakından tanıyınca belki sevişince uzaklaşma gereği duymuş. seni sevmiyor. ciddi de değilmiş.
Seviştiğimizi nerden çıkarıyorsunuz lütfen saçma cevaplar vermeyin
:) Tamam kızma. seni kandırmak için çabalamış ama olmamış , başka kızlarla sevişmek için gitmiş işte.
seni gerçekten sevseydi başka biriyle olmazdı. merak etme seni sevmişse bir şekilde senin peşinden gelecektir
Sevdi ancak bende onu kırdım o da beni kırdı bi tür intikam oyununa döndü
He kalbini yarıp bakmış. çok seviyrmuş hemde :)
@guzelseverim34 takıntılı olabilir misiniz
:) hayır , gerçek olanı söylüyorum, kabullenmiyorsun
@guzelseverim34 bence bi psikoloğa görünmelisiniz doğru düzgün bilmediğiniz konular hakkında bu kadar yorum yapabilmeniz pek gerçekçi düşündüğünüzü göstermiyor