Aşk İlişkileri Aklındaki ile yaşarsın yanındaki ile ölürsün cümlesine katılıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eğer aklındaki seni sevmeyecekse hiçbir zaman yinede onu mu beklersiniz Aklındaki ile yaşarsın yanındaki ile ölürsün cümlesine katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Göz görmeyince gönül katlanır diye bir şey de var ama. Sonuç olarak böyle başlar ama asla böyle bitmez bence 1 2 Yorumla Giflendin +1 yıl Hiçbir zaman olduğuna eminsem kendime işkence yapmak istemem ama ne kadar mümkündür bilemem Yorumla Soran +1 yıl Şöyle diyeyim çok sevdim onu ama o beni görmedi sonra pişman oldu bu sefer de ben istemedim. Çünkü bana sevgiyi sunan başka biri var. Ama işte kalbe de söz geçmiyor. Ama tercih etmem onu Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ülkemizde maalesef böyle bir durum geçerli. Evli olup, hala daha başkalarını seven ve unutamayan kadınları ve erkekleri tanıyorum 1 0 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim için geçerli değil sanırım. Bu yüzden hayır katılmıyorum. 1 0 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hem soru başlığına hem de güncellemeye hayır cevabım. 0 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aklımdaki yanımda değilse aklımdakiyle yaşayıp onunla ölürüm. 0 0 Yorumla
Sizofrenolmayam6 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Katılıyorum her küçük sıkıntıda gözün aklindakink arar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Göz görmeyince gönül katlanır diye bir şey de var ama. Sonuç olarak böyle başlar ama asla böyle bitmez bence
Hiçbir zaman olduğuna eminsem kendime işkence yapmak istemem ama ne kadar mümkündür bilemem
Şöyle diyeyim çok sevdim onu ama o beni görmedi sonra pişman oldu bu sefer de ben istemedim. Çünkü bana sevgiyi sunan başka biri var. Ama işte kalbe de söz geçmiyor. Ama tercih etmem onu
Ülkemizde maalesef böyle bir durum geçerli. Evli olup, hala daha başkalarını seven ve unutamayan kadınları ve erkekleri tanıyorum
Benim için geçerli değil sanırım. Bu yüzden hayır katılmıyorum.
Hem soru başlığına hem de güncellemeye hayır cevabım.
Aklımdaki yanımda değilse aklımdakiyle yaşayıp onunla ölürüm.
Katılıyorum her küçük sıkıntıda gözün aklindakink arar
Hayır kdxklc