Seviyorsam çabalarım
Değer görmediğim birisi için çaba göstermem
O anki ruh halime bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En doğrusu bırakmak bana hayatım boyunca değer veren birileri pek olmadı zaten değer vermiyorsa sevmiyordur da sevmeyen sorunlu kafalarla seni aşağı çekenlerle bir saniyeni bile harcamamak lazım ve ben hep uğraştım boşu boşuna pişmanım zaten o ahlaksız kendini bilmez asıl değersizlerle uğraşıp yıprandığım için onlara zaman harcamak yerine evcil hayvan edinseydim ya da bitkilerle uğraşsaydım kitap okusaydım ruhumu iyileştirirdi bence kimse ile uğraşmaya değmez kimseyi değiştirmekle kendini sevdirmeye uğraşmakla karşındaki asalakları iyileştirmekle enerjini tüketmenin kendini hırpalamanın anlamı yok çünkü kimse değişmez zaten sorunlu birisini değiştirmek zorunda değil kimse herkes kendini iyileştirmeli uzman yardımı almalı yol vereceksin cünkü kimse ile uğraşmaya değmez bu hayatta sana değer veren insanï ara cünkü normal insan sevdiğini değer verdiğini gösterir yoksa da onurunla yalnız kalıp kendine harcayacaksın enerjini kendine değer vereceksin cünkü senden bir tane daha yok
Tabi ki hayır. Kime, ne için çabalıyacağım Allah aşkına herkes yoluna baksın.
Benim değerimi anlasın, kıymetimi anlasın, ben bir gün anlayacak diye çabalamak vs. boş şeyler. Kızıyorum böyle olan kişiler özellikle hencinslerime. Yahu kendinize değer verin bu kadar basit.
ayır bana değer vermeyen kimse için ben çabalamazdım. çünkü zaten şimdiye kadar kimse değer vermedi beni sevmeyen bir kadın için adım bile atmam. sadece bana değer veren beni gerçekten seven bir kadın için uğraşırdım ki o da gerçek aşk olurdu zaten. yani zamanı çok değerli gördüğüm için de gereksiz boş kişilerin peşinde koşmazdım. bence her insan kendisini gerçekten sevenin peşinden gitmeli ve her şeyi yapmalıdır
her şey de olduğu gibi aşkta da verilen sevgi, ilgi ve alakanın bir karşılığı olmalıdır. Yai en az benim kadar ilgi, çaba, emek göstermeli, sahip çıkmalı duygularıma. Aksi halde bu iş zaten olmaz ve yanlış kişi ile birlikteyimdir, çok net anlarım zaten...
Cevap
34Cevap
Aşk mutlak değer vermektir. Değeri düşüren devalüasyon ilişkilerden uzak durunuz
👏🏻👏🏻👏🏻
Değer görmediğim yerde kalmamayı öğrendiğimden beri kendime değer vermeyi öğrendim ve bu benim bu hayattaki sayılı zaferlerimden.
Kendimi değersiz hissedeceğim hiç bir ilişki içerisinde bulunmam ya da çaba sarf etmem..
Kendime olan saygımdan dolayı asla o çabayı boşuna harcamam..
Çok doğru 🙃
🫠💛
Ben malım çabalarım 😄 ama bir yerden sonra toksikleşirse kendimi ondan soğutmaya çalışırım
Bende çabalıyorum 😄😶🌫️
Var valla ya :D
İnsan değerini kendisi belirler. Karşındaki bana değer vermiyorsa neden değer vermediğini sorgularım. Karşımdaki için her şeyi yapmak değer göreceğim anlamına gelmez. Beni daha da değersizleştire bilir.
Akıntıya karşı kürek çekilmez… ne kadar seversem seveyim sevgime değer görmezsem yorulurum. Bu hayatta her şey karşılıklı bence.
O insanın bendeki değeri önemli. Takılmam desem yalan olur. Bir zaman sonra ama olmuyorsa yavaş yavaş bitiririm umuruma gelmez.
Hayır çabalamam bana değer vermeyen bir insan için niye çabalayayım ki bu beni iyicene değersizleştirir karşımdaki kişininde afedersin g*tü kalkar.
Bende her şey karşılıklıdır. Bana değer vermeyen biri için kılımı bile kıpırdatmam. Kendime saygım var çok şükür.
Bir sure çabalarım. Baktim ki artık gittikçe düşüyor tavrı hareketleri. Daha da gerek yok der. Çekilirim. Sessiz sedasız.. izim bile kalmaz...
Çabalamak pek bir işe yaramaz böyle bir durum da...
Kişi ne kadar çabalarsan o kadar daha fazla değersizleştirir kendini.
Değer görmediğim kişiyi niye çaba gostereyim ne münasebet🙄
Deger göstermedim birisi için çaba gostermem
Çabaladım, tabiri caizse enayilik yaptım yani, neyse o sondu, daha uğraşmıyorum birisi için amin. 😃
Kılımı kıpırdatmam, ilgiye aşık biriyim değer görmediğim yerde kalamam
Bir müddet mücadelemi yaparım baktım olmuyor salarım yakasını🙄
Değer vermediğini hissediyorsam asla bir çabam olmaz
Tek yaraflı sevgiden hayırgelmez günülden gelmeyen aşkın hayrı yok
Seversem gözüm kör olur. Sevdiğime hayır diyemem ki. Üzülürüm yine de çabalarım ne yapayım.
Bana değer vermiyorsa benden çaba beklemesin.
Kafama taktimda onu ayarlarim ama kafama takmam lazimm
Değer görmediğim birisi için çaba göstermem
Seviyorsam ve birşeylerin değişeceğine inanıyorsan evet
Hayır, neden kendimi küçük düşüneyim değersizleştirwyim
Bana değer vermeyenin benim gözümde bir değeri yoktur
O anki ruh halime bağlı çabalarım ama baktım olmuyor bende yoluma giderim
Off yanlışlıkla a şıkkını işaretledim hayır bana değer vermeyen biri için asla çabalamam
sevdiğim için hayalen çabalıyorum ama ya kazana cam ya kaybederim bunu onu sevdiğim için yapıyorum galiba sonunda kaybedenler kulübüne katıla cam...
Yapmadığım bir şey değil ama aynı hatayı tekrarlar mıyım, hayır.
Öyle yaparsan kendine saygısızlık edersin kimse vazgeçilmez değildir
İpimle kuşaaam sonrasına terbiyem el vermiyor 😃
😅
Eger kirpiklerimi dahi kirmastirırsam vurun beni))
Beş kuruş bile etmeyen bir insana ben değer bile vermem.
niye çabalıyayım ki sonuçta değer verdiğim kimse yok...
Seviyorsamda çabalamam
Hayır... neden kendime bunu yapayım
Askindan olsem bile cabalamam
Uğraşamam sal gitsin.
Asla, kendi değerimden düşürmem
Neyim ben enayi falan mı XD
Çaba göstermeliymişim onu öğrendim
Hayır yapmam bunu
Değer görmediğim insanlara değer vermeyi bıraktım
Parmağımı bile kaldırmam asko
çabamı? bide çaba göstericem hee 🤷♂️
Sevmiyorsa zorlamanın bir anlamı yok