Aşk İlişkileri Size değer vermeyen biri ile devam edebilir misiniz? papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Size değer vermeyen biri ile devam edebilir misiniz? Size değer vermeyen biri ile devam edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır devam etmem 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bana değer vermiyorsa ona bir dakika bile katlanmambitiririm.. 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bana değer vermeyen beni bulamaz, kim olursa olsun vazgeçerim. Çünkü öğrendim ki, asıl kendimden vazgeçmemeliyim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben bu konuda çok keskinim. Her zmaan da duruşum nettir değer görmediğimi hissettiğim an ben o insanın hayatından çıkarım. Sormaya bile tenezzül etmem 1 0 Yorumla
maşuka222 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl değer vermediğini hissettiğim an bırakirim çünkü ben değerliyim 2 3 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl O yüzden mi yalnızsın Yorumla maşuka222 +1 yıl @Kriminal_Kalp yalnız olduğumu kim söyledi? Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Tamam Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biri istemiyorsa tutmazki hayatında istesek de bir yerde koparz bence 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Asla devam etmem. bana değer vermeyen birine saygı da göstermem. 1 0 Yorumla
halil233 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ölüm çıksa devam etmem ben her zaman değerliyim ve dik başlı birisiyim... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 19 gü Edemem çünkü saygı ve değer görmek her şeyin temeli. İlişki tek taraflı yürümüyor maalesef. 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ne işim olur benimle olan benim aynamdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır devam etmem
bana değer vermiyorsa ona bir dakika bile katlanmam
bitiririm..
Bana değer vermeyen beni bulamaz, kim olursa olsun vazgeçerim. Çünkü öğrendim ki, asıl kendimden vazgeçmemeliyim
Ben bu konuda çok keskinim. Her zmaan da duruşum nettir değer görmediğimi hissettiğim an ben o insanın hayatından çıkarım. Sormaya bile tenezzül etmem
değer vermediğini hissettiğim an bırakirim çünkü ben değerliyim
O yüzden mi yalnızsın
@Kriminal_Kalp yalnız olduğumu kim söyledi?
Tamam
Biri istemiyorsa tutmazki hayatında istesek de bir yerde koparz bence
Asla devam etmem. bana değer vermeyen birine saygı da göstermem.
ölüm çıksa devam etmem ben her zaman değerliyim ve dik başlı birisiyim...
Edemem çünkü saygı ve değer görmek her şeyin temeli. İlişki tek taraflı yürümüyor maalesef.
Ne işim olur benimle olan benim aynamdır
Değer vermeyenle yola devam edilemez
Asla