Boşanıp pişman olanlar genelde erkekler midir, kadınlar mı?

Haklı bir şekilde insan pişman olmaz diye düşünüyorum... ama elindekinin kıymetini bilmeyen pişman olur bence...
Bence kadınlar oluyor aslında. çünkü bu sitede bile mesela eski sevgili sorularından görüyoruz. ama önemli olan neden boşandığı. eğer mutsuz ise ve kendini hiç iyi hissetmiyorsa zaten boşanması daha güzel olabilir. ama yine de kişiye göre değişiyor, Bazı erkekler boşanmadan sonra pişmanlık duyabilir ve ilişkilerini geri kazanmak isteyebilirken, bazı kadınlar da benzer duyguları yaşayabilir. Diğer taraftan, bazı erkekler ve kadınlar boşanmadan sonra kararlarından memnun olabilir ve bu süreci bir rahatlama veya özgürleşme olarak algılayabilir. Pişmanlık, boşanmanın nedenleri, süreci ve sonuçlarıyla ilgili birçok faktöre bağlıdır. İlişkinin dinamikleri, iletişim sorunları, duygusal uyumsuzluklar, sadakat problemleri, farklı değerler ve birçok diğer etken, boşanma kararının ardından duyulan pişmanlık hissini etkileyebilir.
Çok güzeldi be barış bu🙏🤧❤️
Teşekkürler knk <3 :(
Noldu
Ne gibi?
Üzgün emoji?
Sen üzgün olduğun için üzülmüştüm
Hatırlatma derdimi...🤧🥺
Tamam <3 🥺
Boşanıp pişman olana denk gelmedim. Hoş genelde ortalık boşanmadan her şeyi yaşayanlarla dolu o ayrı. Bir taraf pişman olursa bu şüphesiz erkekler olur. Eve gelince tertemiz ortam, sıcak yemekler, sevgi dolu bir eş.. Onların bulması daha zor gibi geliyor ~ ℳ
Cevap
17Cevap
Boşanıp pişman olan mı kalmış bu devirde :D sjdj
Bende olmam ya😂
Boşanman gereken bir durum varsa :D
Beyfendi başlı başına sorun
Boşanıp pişman olmanın bir anlamı yok
Boşanıp da pişman olan kadın hiç görmedim. Çoğu tekrar evlenmek de istemiyor.
Erkekler genelde pişman olup tekrar evlilik arayışına giriyor, bulamayınca boşandıkları karılarına geri dönmeye çalışıyorlar, reddedince yine başka kadın aramaya devam xdd
Şu bile başlı başlı evlilik kurumunun tamamen erkeklerin çıkarı için var olduğunun kanıtı. Onların hayatını kolaylaştırırken kadınlarınkini zorlaştırıyor.
Genç yaşlarda nasıl olur bilmem ama özellikle 30lu yaşlarda kadınlar pişman olur. Kadının çocuğu varsa hele düzgün bir erkekle aile kurma imkanı çok düşük. Mantığı olan hiçbir erkek çocuklu bir kadınla evlenmez.
Bilmiyorum kadın mı erkek mi ben bir ayrılan insan gördüm ve kadın bissman oldu ama son pişmanlık fayda etmez bundan sonra arkadaşım zaten yüzüne bakmaz bazı şeyler daha baştan yapılmaması gerek düşünmeden bilmeden.
Ayrılmayı içten kabul etmeyen, terk edilen her zaman üzgün olur. Pişmanlık alınan kararın mantıkla verilmesi ama kalben desteklenmemesi ile olur.
İki taraftan da var. Hataların farkına varmak güzeldir.
Canına tak dediyse hiç pişman olmaz aksine büyük bir yük kalkar üstünden
Çok şükür kurtuldum hiç pişman değilim ama o çok pişman umurumda da değil
Sevdiğine acı çektiren herkes gebersin
Aminnn
Sevene zulm ederseniz seven sabreder sabreder ve son bi kez daha sabreder Sonra S! kt! R! Çeker
Ikisindede oluyor
Kadınlar diye düşünüyorum.
erkekler daha pişman oluyor
Elindeki nin kıymetini bilmeyen herkes pişmandır
bışanıp pişman olanı görmedim henüz
Hata kimdeyse o pişman olur
Hata kimdeyse odur pişman olan
Terk edilendir.
Erkek
En İyi Cevaplar