Flörtüm benden istemsizce kaçıyor, onu nasıl cesaretlendirmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Kafam çok karışık. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Ocak ayında çok toksik,2 yıllık ilişkimi bitirdim. yıprandım resmen, exim o kadar baskı yapıyordu ki,(oraya gitme, şunugiyinme gibi) Artık aşkımın bitdiğini hissettim. bir kaç defa ayrılıp barışmıştık, sonunda exden next olmayacağını anladım ve bitirdim. Nisan ayında üniden yeni biriyle tanıştım. Bu yıpranmanın ardından o kişi bana terapi gibi geldi. O kadar çok eğleniyordukki anlatamam. Ilk tanıştığımız gün bile sohbet o kadar çok sardıki, sabahın 6sına kadar konuştuk dmden. Bu arada bu kişi benimle aynı fakülteden ve baya ortak arkadaşımız var ama birebir konuşmamıştık hiç. Biz her gün bi şekilde konuşmaya başladık. Ve bu kişi bana 2 yıl önce aşık olduğunu itiraf etti.(üniversitede senin gölgendim, seninle aynı ortamlara girmek için neler yaptım, beni görmüyodun dedi) Tabi ben o sıralar toksik sevgilime körkütük aşıktım🤦‍♀️bende “2yıl önce niye bana açılmadın”dedim o da ”tam sana cesaret edip söyliycektim yeni ilişkiye başladığını öğrendim ve bunun için senden vazgeçtim”dedi. Sonra işte biz her gün konuşuyoruz, konu açılınca hayatında filan biri yok onu da öğrendim. Ben de buna niye ayrıldığımı filan anlattım. O zamanlar tam eximi unutamadığım için eximin iyi yanlarını da anlatıyordum bazen ve onun baya kıskandığını hissediyordum😂Sonra exinle niye takipleşiyorsun çok saçma dedi. Bende eximle arkadaş kaldım dedim (Mal kafam😭). Bu durum onun hoşuna gitmedi. Sen onu unutamadın filan dedi, inkar ettim. Biraz tartıştık. Ama yinede bir kaç hafta sonra, biz flört leveline çıktık buluşuyoruz (baya mutluydum onunla, çünki o kadar çok ortak yanlarımız vardıki, beni sahipleniyordu) Ortamlara birlikte katıldığımız için arkadaşlarımız artık aramızda bişeyler olduğunu hissetti. Gruptan ortak yakın arkadaşımız var (erkek). O bizim ilişkini hissetdiği an desteklemek yerine ayırmaya çalıştı. Bana o seni üzer, kendisi çok flörtöz, bu ilişki olmaz, uzak dur ondan dedi. Ben tabi çok şok oldum. Çünki flörtümle arkadaşım baya yakınlar, kardeş gibiler. Ben onun flörtümü böyle gömeceğini düşünmüyordum. Bu olaydan bi kaç gün sonra flörtüm bana uzak davranmaya başladı. Sebebini sordum o da ben başka birini seviyorum, sevgilim var bana bağlanma dedi. Tabi ben yıkıldım. Bende gururum kırılmasın diye “zaten bizim aramızda bişey yokki rahat ol arkadaşız dedim🥲Kim o kız, ünidenmi? sizi hiç birlikte görmedim dedim, o da “evet ama biz çok buluşmuyoruz”deyip konuyu değiştiriyordu. Büyük ihtimal yalan söylüyor, bütün gün gözümün önünde, bir kere olsun kızla görmedim. Sonra aile prblmlerim vardi diye kötüydüm ona anlattım derdimi oda moralini yükselticem dedi buluşma teklifi etti ve biz eskisi gibi yine buluştuk, saat nasıl geçiyor anlamıyoruz. Çok eğleniyoruz. İyi geliyoruz birbirimize. Ben yine ümitlendim ve keşke her şey farklı olsa dedim ama o “bizim aramızda bişey olamaz sevgilim var biliyorsun”dedi😞Halbuki bir hafta öncesine kadar böyle söylemiyordu🥲şimdi ise benden kaçıyor:(
Flörtüm benden istemsizce kaçıyor, onu nasıl cesaretlendirmeliyim?