Spor yap! Dedem bile yapıyor ustam. Atatürk: Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lazımdır. Demiş diyip yürüyüşe bisiklet turuna çıkıyor 😂
Sen sağlığın için zayıfla sadece, birileri tarafindan kabul görmek için değil, sen kendinle bir bütün ol, mühim olan o, mühim olan sensin, mühim olan senin sağlığın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Spor yap! Dedem bile yapıyor ustam.
Atatürk: Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lazımdır.
Demiş diyip yürüyüşe bisiklet turuna çıkıyor 😂
Sen sağlığın için zayıfla sadece, birileri tarafindan kabul görmek için değil, sen kendinle bir bütün ol, mühim olan o, mühim olan sensin, mühim olan senin sağlığın.
Ulan bu fizik beniö eski erkek arkadaşımın şu an ki hali 😅Eğer böyleysen kilo vermeye bak
tek sorun kilo di mi? 🙁
Buna benİyorsan tipte önemli biraz
bu benim
Bende red yiyorum kral hiç sıkıntı etme boş ver
eyvallah 🥺
Kizlardan onemlisi sağlık için zayifla biraz
zayıflasam etkisi olur mu sizce? 🙁
Kilo değil de kilot yüzünden olabilir 😂😂😂
Üyelerle dalga geçmek için mi fenomen oldunuz?
Evet 😂😂😂 zuhahahahahha
farklı bi foto kullansan inanırdım
bu benim :/ google a kadar düşmem benim suçum değil :/
Birazcık zayıflamayi denesen
Bu nasil sensin aga Google fotosu bildiğin
Herkese yürümendendir belkide
yeme ver kilo
bir kaç kiloya okey mi diyosun yani? 🙁
google gruptan ayrıldı
Sağda solda görüp aşağıladığınız kişi benim zaten google da olmasıda sizin suçunuz benim değil 🙁
abi hiç güleceğim yoktu sağol valla sndhjeuwjfkpfp
boş ver
teşekkürler 🥺
Zayıfla abi
bir kaç kilo versem düzelir miyim sence? :/
Bilmem abi boyunuzu ve kilonuzu bilemiyorum, boyunuza göre ideal kilonuza bakınız.
fotoma göre bir şey önersen? :/
kilolu değilsin abim baluk etlisin sadece
teşekkür ederim 🥺
abi goggle nasıl düştünkü?
arkadaş eğlencesine çekmişti zamanında google a kıllı adam yazınca bile ilk ben çıkıyorum 🥺
abi üzülme zayıflarsan tanınmazsın zaten ve yakışıklıda olursun benim bir arakdaşım 120 kilondan 85 kgya indi baya yakışıklı oldu