İlk kez buluştuğunuz insandan cinsel olarak dış görünüş olarak etkilenmediysek o kişi yanlış kişi demek midir?

Biraz uzun olacak. Ben 28 yaşındayım hiç ilişkim olmadı o da ben de üniversite mezunuyuz aynı yaştayız. İkimiz de egeliyiz. Farklı şehirlerdeyiz. Twitterdan tanıştık. Ekleştik. Bugün geldi buluştuk. Birbirimizi gördük. İlk görüşte sarıldık. Öncesinde söylemişti. Buluştuğumuzda sarılsak yadırgar mısın dedi. İlk karşılaşmamızda bana sarılarak beni karşılasan sorun olur mu dedi. Ben de olur dedim. Bana sımsıkı sarıldı. Ben ise biraz hızlı şekilde sarılıp bırakacaktım. Şehri gezdirdim ona. Yürürken sürekli elimi tutmak istedi. Eli hep boştaydı. Elimi tutmak istedi. En sonunda tutmasına izin verdim. Tuttum elini ama isteyerek tutmadım. Konuştuk. Birçok şeyden gelecek, işsizliğimiz, siyaset, eğitim, ailelerimiz falan... Benim daha önce hiç sevgilim olmadı onun olmuş ama çok olduğunu sanmam. Deniz kenarında otururken biraz benim belimden sarılmak istedi. Elini belime doladı. Ve izin almadan yaptı. Ama ben memnun olmadım bu bana fazla geldi. Başını koluma yasladı. Yanımda uzandı falan. Yan yana otururken kolunu belime dolamasından hoşlanmadım pek. Nedenini sorduğunda henüz bu kadar yakınlaşmaya alışık değilim dedim. Daha önce sarılmadım falan dedim. Garip buldum bu kadar bir yaklaşmayı. Saat 5’te yanından ayrılırken de sarıldık o zaman da çok sıkı sarıldı bana. Ama ben bu kadar yakınlaşmaya alışık değilim ve bir şey hissetmedim herhangi bir arkadaşımla gezmişim gibiydim. Bu anormal mi? Bu bizim birbirimize uygun olmadığımız anlamına mı geliyor?

İlk kez buluştuğunuz insandan cinsel olarak dış görünüş olarak etkilenmediysek o kişi yanlış kişi demek midir?