İyi akşamlar, ilk buluşmanızda karşınızdaki şahısta çekingenlik, heyecan ya da buna benzer emarelerden eser yok. Gayet relax bir şekilde karşınızda oturuyor ve konuşuyor. Bu sizin için bir özgüven belirtisi midir yoksa sizden yeterince etkilenmediğini mi düşünürsünüz?
İlk buluşmada heyecan duymayan karşı cins özgüvenli midir yoksa hissiz mi?
Heyecan az da olsa duyması gerekir. Ben de duygularını gizleyebilen bir insanım.. Önemli olan benim karşımda ki insanın duygularını ve heyecanını gizlese de görebiliyor olmamdır.. Gözlerinden anlarım gerçekten heyecanlı olup olmadığını.. Özgüven mevzusuna gelirsek herşeyin aşırısı zarardır yani o esnada aşırı özgüven beni irrite eder. Biraz heyecan biraz stres şart 😄 Keyifli geceler.
İlk buluşmada ne kadar özgüvenli olsa da insan heyecanlanır bence. Zaten birini merak etmek, heyecanlanmak bunun en güzel yanı. Belki hislerini tekrar duymasını sağlayacak kadar yol kastetmemizdir diye düşünürüm, ilk görüşte aşka inananlardan değilim. Zaman gösterir ne olacağını.
Hissiz olabilir. İlk buluşmada bu tarz durumlar doğal karşılanabilir. Sorun olmaz bence. Genelde ikinci buluşmada karşınızdaki kişinin yüz mimiklerinden hoşlanıp hoşlanmadığını daha iyi anlarsınız. Yani gülmesi, gülümsemesi, uzun uzun inceleyip bakması gibi.
Özgüven bu durumdan bağımsız bence. Yoğun hisleri olan biri ne kadar kendine güvense de ilk kez gördüğünde mutlaka heyecanlanır, belki biraz panikler, azıcık da saçmalar :) Bunlar şart.
Ozguvenle çok alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Büyük ihtimalle bu tarz olaylar onun için artık siradanlasmis, ekstra önemi kalmamistir. Her gün yemek yediğimiz için heyecan duymuyorsak bu da onunla paralel bir durum olarak ele alınabilir.
Heyecan yapmıyor olmaları hissiz, duygusuz olduklarını göstermez. Öz güvenli olduklarını gösterir. Bu tip insanlara imrenerek bakıyorum. Heyecan, aşamadığım duyguların başında geliyor.
Gıcık olabilirdim karşımda aşırı rahat bir tavır sergiliyorsa. 😀 Ama bu onun heyecanını yenme şekli de olabilir. Hissiz olup olmadığı zamanla belli olur zaten ilk günden öyle damgalamazdım.
Kafasında buluştuğu insanı özelleştirmemiş demektir ve arkadaşca düşüncelere sahip olduğunun belirtisidir. Özel ve değerli birisi için her zaman heyecan ve panik olunulur. Sonuçta değerli biri ile yemek yeniyor 👍
Özgüvenli gelir bana. Tabi karşımda soğuk soğuk da oturmamalı, hoşlanmadığını düşünürüm hoşlanıyor olsa bile ben soğurum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstediği kadar özgüvenli olsun tecrübeli olsun eğer karşımdaki insan ilk buluşmada yeterince heyecanlı değilse benden etkilenmediğini düşünürüm. Sevgilim ile ilk buluştuğumuz da çocuğun yüzünden terler akıyordu heyecandan, aşkım benim ya😂😂
Hissiz.. Kolay kolay bellide etmez hissini zor bi krakterdir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu konuda bir şey sorcam ilk buluşma sonrasıı ben heyecanlıyım dedim ama o sanki eski arkadaşımla buluşuyormuşum gibi hiasettiö dedi ama yanımda sürekli sırıtıyordu bundan ne anlamalıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hissizdir bence ve özgüvenli insanlar da heyecanlanabilir ya da kişiliği heyecanlıdır asıl hareketli kişiler özgüvenli olur ✅
Oturuş şekli aşırı rahat ve laubalilige yakınsa ve ilk gördüğü an çekinmeden temasta bulunuyorsa (elini omzuna koymak falan) gevşek erkektir. Bana güven hafif de olsa cekimserlik olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İkisiyle de alakası yok bence rahat bir insan olabilir