İlk buluşmada erkekler mi daha çok heyecanlanır kadınlar mı?İlkler sizi heyecanlandırır mı? Heyecanınızı nasıl bastırırsınız? Heyecanlanmak öz güven sorunu mudur?
İlk buluşmada erkekler mi daha çok heyecanlanır kadınlar mı?
Kadınlar heyecanlanır. Zira erkeğin görsel bir kaygısı yoktur, erkek fikirleriyle ve karakteriyle ön plandadır, bunu yansıtacağına itimadı tam olduğundan, ilk buluşmalar onu germez. Fakat kadının görsel kaygısı vardır, güzel görünmek ister. Bu sebepten ''ya beni beğenmezse?'' kaygısı beynini kemirir. Bu da heyecan yaratır, ilk buluşma onlar için heyecan sebebidir..
Benim kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor böyle adrenalin seviyem tavan yapıyo işin kötü tarafı sonra yerimde duramıyorım ya duvarlara saldırıyorum ya da agırlık kaldırıyorum çıldırıyorum adrenalin kanıma girdiği an mermi yagmura koşturasım geliyor birgün oda olacak belki yarın belki yarındanda YAKIN!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk buluşmamda çok heyecanlıydım kıpkırmızı olmuştum ve sürekli gülmüşüm. Karşımdaki şahıs gece mesajda sürekli sırıtıyordun kırmızıydın falan demişti. O günden sonra dalga geçtiği için eskisi gibi heyecan olmadı hiç kimsede. içimdeki çocuğu öldürmüştü pislik
Kadınlar daha çok heycanlanır bazen ilk buluşmada ya küçük kardeşi ya yeğeni yanında olur bide bazı ketum kadınlar varki sanki hint kumaşı bir ukala bir beğenmişlik. Burda da çok var ukalaca profillere yazılmış ukalaca cevaplar.
Cinsiyeti yok. Karşıdaki kişiye verilen değere bağlı. Normalde öz güveni yüksek ve cok rahat olan biri, öyle birine denk gelir ki, karşısında dizleri tutmaz.
Bence erkekler cunku kadinlar ay acaba beni begeniyormu diye heycanlanir erkekler ise lan acaba ilk gunden yataga atabilirmiyim diye - erkeklerin heycani daha buyuktur
iki tarafta duygusallık nedeniyle heyacanlıdır. kişi kendi kendine telkinde bulunarak heyacanını bastırır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadin ne giycem. Ne makyaj yapicam duzlestirsem mi yok masa mi yapsam yok az mi konussam az konusup kacirir miyim diye kendimizi paralayip heycanlaniyoruz :)) bu yuzden daha kimseyle bulusmadim gururluyum
sevgili oldugum tek bir kişi var onunlada ilk buluştugumda heyecan vardı ama karsı taraf kadar değildi hatta ayıp olmasın diye rol yaptım onun dışında zaten pek olmuyor
En İyi Cevaplar