Bir tek cocuk sıkıntı ama cocuk da istemezsen sorun yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman niye evleniyorsun
Sanki hayatında olmasını istemediğin, kurtulmak istediğin biriymiş gibi bahsetmişsin.
Yanında olmayacaksa ve o kişi senin bu durumda özleyip merak etmeyeceğin, beraber vakit geçirmeyi istemek yerine gitmesini isteyeceğin biriyse evlenmenin anlamı yok zaten. Adama yazık.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Aşık olduğun biriyle evlenirsen bu sözleri yazamazsın zaten, ama genel olarak evlilik insana bir tık olgunluk, sorumluluk getirir. Sorumluluk bilinciyle o parayı hiç etmezsin zaten, yatırımlar vs..
Söylediklerimin aksi düşüncesindeysen zaten evliliğin uzun sürmeyecek :) en kısa zamanda boşanma dilekçesini görürsün ne yazdık ki.00 Yorumla
Asker eşlerinin çoğu mutsuzdur. Bunun nedeni araştırma konusu dahi olabilir. Neden evleniyoruz? ile başlanabilir.
Eski bir asker olarak çok defa şahit oldum. Boşanmalar had safhada. Kadın yalnız parası da var istediğini yapabilirsen erkek de yapabiliyor. Yapıyor da...01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, kocam beyi sabah işe gönderip akşam geleceğini bilmeliyim ben, ne yapacaksam birlikte yaparız zaten. O sürekli yoksa ne anlamı var ki evli olmamızın
01 Yorumla- +1 yıl
O yüzden askerliği bıraktım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Kızım orada biz kafayi yiyecek gibi ölürken siz keyfinize mi bakıyorsunuz. Biz de eşiminiz tek yanlız başına bişey gelir mi biseye ihtiyaç olur mu yanında olmadığımız için kahrolurken düşünceniz çok yanlış bayan
013 Yorumla
Soran+1 yılAy sen hic konusma askersin sanki
Soran+1 yılSana ne oluyor
Soran+1 yılAynen tamam
Soran+1 yılBay
Soran+1 yılHe bir de bir sey daha soyliycem sonra kapaticam madem merak icindesiniz asker olmayin o zaman biz burada aylarca sizi bekliyoruz her Allahın gunu ozlemden geberiyoruz delresyona giriyoruz yanimizda bizi koruyacak erkek istiyoruz bkrakin da bari biraz keyif yapalim kendimize gelelim
Soran+1 yılAşık olunca her seye katlanirim saniyorsun
Soran+1 yılAnlamazsin sen
- +1 yıl
ya şununla konuşman bile askere hakaret
Soran+1 yılKimse seni ciddiye bile almıyor hala boş boş konuşuyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Şimdi bacım. Aşağıda çelişkili yorumlarda bulunmuşsunuz. Adam yok diye depresyona giriyorsanız bu soru nedir? Girmiyorsanız alttaki yorumlar nedir? Çelişki çelişki.
10 YorumlaYa bu nasıl bir kafa. ALLAH, Mehmetçiği sizin gibilerin eline düşürmesin (Amin) 🤲
113 Yorumla
Soran+1 yılBos boş konuşmayın burada. Defolup gidin. Bir şey bilmeden hemen beddua ediyorsun. Çok imanlıysan bana bunj yapmazdın zaten. Hadi git işine.
Soran+1 yılNe tepki bekliyordun Allah razi olsun kardesim oyiki beddua ettin durduk yere mi deseydim
Soran+1 yılBenim hakkimda bilmeden beni tanimadan boyke konusuyorsun ha bana iftira atmis oldun benim hakkima giriyorsun madem sen de inanıyorsun o zmaan ahirette goruselim seninle
Soran+1 yılBenim hakkimda bilmeden beni tanimadan boyle konusuyorsun ya bana iftira atmis oldun benim hakkima giriyorsun madem sen de inanıyorsun o zmaan ahirette goruselim seninle l
- +1 yıl
Senin SCR ni çıkarmama gerek yok. Senin zihniyetin sorduğun sorudan belli oluyor ben de ona göre yorum yaptım zaten. KS'de insanlar birbirlerine yorum yapmadan önce onların biyografisini mi okuyor? Ayrıca gizli profilde sormuşsun. Nereden bileyim kimsin sen ki dediğim gibi kim olduğunu bilmeye gerek yok. Sorundan zihniyetin ortada
Soran+1 yılSenin zihniyetinde insanalra iftira atmandan insanlari tanimadan boyke kötü seyler yazmandan belli oliyir. Muslumanjm diyorsun ama ne jadar muslumanca yaşıyorsun. Benim bildigim Müslüman iftira atmaz
Soran+1 yılKadar*
- +1 yıl
Ya ne iftirası. Sanki soruyu sen değil de ben yazdım. Bir sorunu tekrar okusana sen. Hem böyle kötü şeyler soruyorsun sonra da cevap yazanlarla kavga ediyorsun. Ne yapmamızı bekliyorsun. Evet asker al onlar çatışmada ölür sen de şehit maaşı yersin falan mı yazayım? Kötü bir zihniyete sahipsin ki böyle kötü bir soru sormuşsun. 😠
Soran+1 yılO kadar kotu ve iğrenç bir zihniyete sahipsin ki soruyu kendince yorumlayıp bana laf ediyorsun.
Soran+1 yılGör doğruları gör. Ben evlendiğimde polistim esim askerdi. Para yeme gibi derdim yoktu evlenirken bunu aklina sok.
+1 yılHiç öyle olmuyor gece tek sabah tek zor bence insan eşine sarılıp uyumak koklamak ister
113 Yorumla
Soran+1 yılIstemez mi ister tabi. Istedim ben de ama zor. Boyle dusunerek boyle yasamaya çalışıyorum diger turlu hayat tam iskence gibi oluyor
- +1 yıl
Öyle kendini mutlu etmek için bahane ise o zaman çok doğal bence ama umarım bir gün birlikte olursunuz ömür boyu
Soran+1 yılZor. Ben stresten uzuntuden kac defa hastalandim kimse bilmez sonra burafa bir belet çocuk akillisin sen der baska adam senden olmaz der der de der insanlar icin kolay tabi millete laf atmak yok evlenme vs asik olunca oyle olmuyor iste ama kim anlayacak anca burada klavye delikanliligi yapsinlar
Soran+1 yılVelet*
- +1 yıl
Zor tabiki kimse kimsenin hayatını bilmeden çok güzel yorumlar yapıyor davulun sesi uzaktan güzeldir
Soran+1 yılBiri de cikmis vatan haini diyor en cok bu bana domundu kteki de ona agzinin layini vermişsin diyir
Soran+1 yılÖteki*
Soran+1 yılDokundu*
- +1 yıl
Vatan haini olmak ile esinin asker olması senin uzak olman ne alaka ya bu nasıl düşünce
Soran+1 yılIste bunuj o adama anlatsan vok guzle olacak yorumlarda kendisi
- +1 yıl
Nerede peki bir bana mesaj atsana diğer yerden
Soran+1 yılBurada yorumlarda ozan diye biri
- +1 yıl
tamam gördüm istek atsana bana
+1 yılBu nasıl bir düşünce yapısı kendin kazanıp kendin istediğin gibi yemek yerine başkalarının malı mülkü kazancı ile rahat geçinme isteği ne kadar doğru?
10 Yorumla
+1 yılEve gizli gizli adam at demi siz var ya yatacak yeriniz yok Allah topunuzun belsni versin
012 Yorumla
Soran+1 yılNe adam atması ne diyorsun lan sen Allab senin belanı verecek bana iftira attigin için
- +1 yıl
iftira değil yapacakların bunlar kesin
Soran+1 yılTanımadan milllet hakkinda konusma
Soran+1 yılYuru git isine
- +1 yıl
Boş yapma çok duyduk bunları
Soran+1 yılSenin duydugun kim bilmoyorum ama beni tanimadan benim hakkimda bos bos konusamazsin
- +1 yıl
Konuşurum ben
Soran+1 yılKonusamazsin ben sana durduk yere aynisini yapiyir muyum
- +1 yıl
Ben sen gibi aldatma cümleleri kurmuyorum
Soran+1 yılAldatma cumlesi kurmadım ben
Soran+1 yılOyle anladıysan o senin sorunun
- +1 yıl
Yazdıkların onu kastediyor canm
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Kendini kuruyor bir yandan acaba ne yapıyor beni aldatıyormu gizlice gelmeler sonra fitil hatun mefta
00 YorumlaBir söz vardır idrak eden kişi kirli sulardan değil de sığ sulardan iğrenir diye. Hem sığ hem kirli bir düşünce bu, iğrenç.
00 Yorumlatamam koca yokda genel de lojmand anapcan bütün gün? kendin çlaış kadına var para heryerde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bazı sorularda sadece elim börümde öyle bekliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini yapabilirsin tabi ki. Sana sonuna kadar katılıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekler aynı zaten sabah işe gidiyor akşam evine geliyor farkı ne 🤣
00 Yorumla
+1 yılHergün ölüm haberini alabilecek kadar rahat mısın acaba
00 YorumlaÖyle deme o sabah akşam bişey olacak korkusu yaşama olayı berbat bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakında aldatırsın benim bir kız arkadaşım askerdi kocası onu aldattı
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar gurursuz degilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman istediğini yapıyorsun derken neyi kastettin
Soran+1 yılYani evde kafa rahat kiyafetine karisan yok istedigin saatte eve gelebeiliyorsun sabahin korunde adama kahvaltı hazirlamak yok onlar
Cevap sahibi+1 yılKocanı özlemez misin
Cevap sahibi+1 yılHem her an şehit olma ihtimali var kocanı kaybetmeyede dayanabilir misin
Cevap sahibi+1 yılHer an ölebilir bunu unutma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle düşünmeniz oldukça onur kırıcı adam dağdan dağa tepeden tepeye koştururken bunları yaşamakmı amacınız? çok garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama çok aptalca bir soru, koca parası yiyen zavallı bir asalaksın. Kadınlık ve insanlık gururuna yakıştırıyorsan Bravo.
00 Yorumla
+1 yıltegmenlıkten ıstıfa etmıstım etmeden önce cok uzman cavus astsubay gördum cogusu eslerını aldatıyordu cogusu da karımızda bızı aldatıyor derdı göreve gıttıgımızde vs kı yakalayanlar da oldu neyse ne askerlık kutsaldır lakın ıcındekıler degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatlıktan kastın ne istediğin her şeyi yapmaksa bekar kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır rahat değil ona bir şey olacak diye uyku uyuyamıyorsun
00 YorumlaE ne anladık o evlilikten başı da koca yok çocuk yok sdc parasını yeyim diyon yani?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAma değil
Soran+1 yılEski polisim ben. Evlendigimde benim de maasim bana yetiyordu. Onunla parası icin evlenmedim
Soran+1 yıl29
Soran+1 yılPolislik kolay meslek değil... Psikolojik olarak manevi olarak zor bir meslek
+1 yılsevmediğin biriyle evlenmesen daha rahat olmaz mısın
00 Yorumla
+1 yılCocuk istenmeyen evlilik pek olmuyo ama sen bilirsin
00 YorumlaRahat değil her gün bir kötü bir haber gelecek korkusu ile yaşıyorsun
00 YorumlaYani kocanı para makinesi olarak goruyorsan güzel tabii sevgin olursa üzülürsün
00 YorumlaSen ne iş yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEski polisim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla cok yaşamazsın ha
06 Yorumla
Soran+1 yılHm oyle mi diyrosun canım ben haklisin bjr sey bilmeden insanlara de boyke aferin cok zekice bir davranis
- +1 yıl
Rica ederim canım demeseydin
Soran+1 yılEvet insanları sinir etme görevinizi başarıyla tamamladiniz.
Soran+1 yılSimdi isinize bakin
- +1 yıl
🤣🤣🤣 oy oy
Soran+1 yıl?
+1 yılAllah senin gibilerden uzak etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılOff bir de sana anlatamam senin gozunde ben su an asker adamı kullanna biriyim de mi ama iste orais oyle degil
- +1 yıl
Benim gözümde değil sen vicdanını rahatlatmak için böyle konuşuyorsun o adam ateş altında dağlarda çadırlarda kalırken Sen nasıl Kafan rahat olacaksın o parayı yiyeceksin
Soran+1 yılOnu en iyi ben anlarim eski polisim ben çünkü. Artık biraktim ve asgari ucrete çalışıyorum onun da parası isimi kolaylastiriyor yoksa gecinemeyecegim. Her gunum uzuntu ce stresle geçiyor kac defa hastalandim bu yüzden artik boyle dusunerek kendimi stresli duru. dan kurtarmak istiyorum yani kendinj kandirmak gibi bir sey bu
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılVatan haini misiniz nesiniz?
060 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe ne diyorsun abi sen
- +1 yıl
Adam vatanı için evinden uzak zor koşullarda yaşıyor, canını ortaya koyuyor siz kendi rahatınızı ve adamın parasını düşünüyorsunuz.
- +1 yıl
Kral ağzının payını iyi vermişsin
Soran+1 yılBak ben stresten uzuntuden kac defa hastalandim kimse bilmez sonra burada bir velet çocuk akillisin sen der baska adam senden olmaz der biri vatan haini der der de der insanlar icin kolay tabi millete laf atmak yok evlenme vs asik olunca oyle olmuyor iste ama kim anlayacak anca burada klavye delikanliligi yapsinlar
Soran+1 yılBiraz kendime boyle moral verip boyle dusunup yasmaya çalışıyorum
Soran+1 yılBaska turlu hayat iskence oluyir cunku birakin da biraz kendini kaldırayım
Soran+1 yılKendimi kandirayim*
- +1 yıl
İnsanın fikri ne ise zikrir o dur.
Soran+1 yılMilletin hayatını bilmeden yorum yapmak ahlak degildir. Millete vatan haini diyip iftira atmak hic degildir. Sen benim vatan sevgime laf edemezsin.
- +1 yıl
Kendini kandırmak başka bir şey, istediğini yapman başka bir şey ama adamı enayi yerine koyuyorsun bunun bahanesi olmaz.
Soran+1 yılKimi enayi yerine koymusum ben? Ne sacmaliyorusn sen ne bos cevaplar veriyorsun
- +1 yıl
Ben senin sevdiğine laf etmiyorum sana laf ediyorum. Adamın yerinde olsam koyardım tekmeyi.
Soran+1 yılSen benim vatan sevgime laf ediyorsun
- +1 yıl
Senin vatan sevgin vatanın askerine enayi gözü ile bakmandan belli, senin gibi insanlar yüzünden burada intihar eden askerler var
Soran+1 yılSenin gibiler yuzunden intihar edenler var asil ben kismeyi enayi yerine koymuyorum anlamayip bos bos millete iftira atıyorsunuz
- +1 yıl
İnsanların hayatını bilmeden yorum yapmayın kadın zaten diyor biliyorum kötü ama kendimi en azından bu bahane ile kandiriyorum diyor stresten geçmiyorum diyor
Napsin kendini mi assin - +1 yıl
Kendini asmasın gitsin kendi keyfini istediği gibi yaşasın, kimse hiçbir şey diyemez. Ama adam uzakta bende onun parası ile keyif yapıyorum demek vatan hainliğidir.
Soran+1 yılAsgari ucretle gecinemiyorsun paraya ihtiyacin var anlaoyir msuun diyecegim ama anlasan boyke cevap yapmazsin sen kimsi de bana vatan haini diyorsun vatan haini ne dmek bikiyir musun sen
- +1 yıl
Parası ile keyif yapıyorum demiyor ki kendimi bu şekilde kandırdım diyor yoksa zaten stres içinde kim istemez erkeği yanında olsun gece sarılsin istediği gibi dokunsun vs
Soran+1 yılAnlamadan insanlara iftira atacak kadar saygısız biri.
Soran+1 yılInsallah bana yaptığını ona da yaparlar
- +1 yıl
Vatan haini demek çok ağır itham bilmeden etmeden konuşma dengesiz
- +1 yıl
Sen aldın cevabını, daha fazla çırpınıp üste çıkmaya çalışma, cevap vermeyen herkes de bu gözle bakacak sana.
- +1 yıl
Boş yapma erkek olmuşsun ama adam olamamissin
Soran+1 yılHerife bak ya 2 dakikada terorist yapti beni sen kimsin de bana vatan haini diyorsun ya suraya bak ben bu vatan icin neler yapayım adam bana vatan haini desin
- +1 yıl
@kasketlibüşü2 git başka yerde kahramancılık oyna.
- +1 yıl
Senin adama verdiğin zararı terör veremiyor
Soran+1 yılHakliyi savunuyor o sen benim ne yaotigimi nere katlandigimj bilmeden bu vatan icin neler yaptığımı bilmeden gelip bana vatan haini diyemezsin.
- +1 yıl
Boş yapma cahil seni inşallah senin de o günlerin olur ve anlarsın
Soran+1 yılDefol git ben kime zarar vermisim
Soran+1 yılAsil hain kendisi bence ben oyle düşünüyorum artik
- +1 yıl
Benim o günlerim oldu zaten, sizin gibiler yüzünden bir askerim canından oldu birisi ise tek böbrek ile yaşıyor şu anda.
Soran+1 yılSen kimsin de bana terorist diyrosun sen benim kim oldugumj biliyor msuun bu vatan icin kac kursun yediğimi biliyor musun
Soran+1 yılSen nasil bana terörist dersin hadsizz
Soran+1 yılSu an işsizim asgari ucrete calisoyorum evet ama ben hep boyle değildim duydun ku beni
- +1 yıl
Sizin gibi çirkef insanaların olduğu dünyada mert insanlar acı çekiyor lafı evirip çevirip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama senden bir cacık olmaz
- +1 yıl
Senin gibi milyonlarca insan çalışıyor,
Soran+1 yılSenden olmaz sen karsinda kim oldugunu bilmiyrosun benim bu vatan icin yedigim kursunlari bilmiyorusn gelmjs orurdugun yerdenban iftira atıyorsun
- +1 yıl
Kimsenin gözü canını ortaya koyan askerin cebinde değil
- +1 yıl
Senin vatan için yiyeceğin maksimum şeyin ne olduğunu bilirim.
Soran+1 yılAnlama da sorunum mu var senjn ciddi soruyorum
Soran+1 yılYazik banaki sizin gibi insanlar icin canimi gozden çıkardım
Soran+1 yılGelmjs bana burada vatan haini desinler diye canimi feda ediyorum
- +1 yıl
Bilmez miyim
Soran+1 yılBjlemzsin sen hicbir sey bilmezsin senin gibi insanlr icin canimi feda ediyorum bir de degmez gercekten degmez
- +1 yıl
Nereden konuyu buna çevirdin valla helal olsun, bu falsoyu Messi bile veremiyor
Soran+1 yılNe cevirmesi bana sen vatan haini diyrosun hadsiz
- +1 yıl
Askerin üç kuruş kazandığında gözü olana vatan haini denmez de ne denir
Soran+1 yılBir sey anlamadan boyke sacma bir sonuca varana ne denir sen soyek hadi
- +1 yıl
Vatan haini denmez, gerisi de seni ilgilendirmez.
Soran+1 yılSen de bana vatan haini diyemezsin.
Soran+1 yılBenim gibi birine bu vatan icin canini ortaya koymus birine vatan haini diyemezsin
Soran+1 yılBen o kursunlari siz bana gelip burada vatnq haini diyin diye yemedim
- +1 yıl
Yaw he he
Soran+1 yılNe yaw he hesi ne diyorsun lan sen
- +1 yıl
Bi sus diyorum artık
Soran+1 yılGelmis bana vatan haini doyorusn yedigim kursunlara laf ediyorsun sonra da bana sus diyorsun sen kimsin lan
- +1 yıl
Yaw yeter artık he he inandım şimdi
Soran+1 yılSenin inanip inanmaman gercegi degistirmez
Soran+1 yılSiz burada inanmayin bana vatan haini diyon diye o kursunlari yemesim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de aldatırsın. 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik bayir tabii ki o anlamda değil
Soran+1 yılHayır*
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Allah versin ne diyelim 😇
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Tabi istedigin haltı yiyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden evleniyorsun ki o halde?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aynen öyle para içinde yüzüyon :))))
00 Yorumla
+1 yılAskerden polisten koca olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Onlar da seni karısı yapmak için çok meraklıydılar
- +1 yıl
Tabi olum
+1 yılEvlilik anlayışın buysa evet.
00 Yorumla
+1 yılEvet bul kendine birini
00 Yorumla
+1 yılOnların piskologi bozuk oluyor
00 Yorumla
+1 yıldeğil? görmek istemiyosam niye evleneyim adamla.
00 YorumlaBirde biz denizciler var 🙄😏
00 YorumlaBoş boş sorular! Boş boş…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok sıkıntı
İnsan sevdiğini görmek ister00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kocamı sürekli yanımda isterim ama😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Siz bu yüzden mi asker seviyorsunuz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam kızı
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin de bananouke agir bir iftira atıyorsun
Soran+1 yılBöyle*
Bu kafayla evlenme.
015 Yorumla
Soran+1 yılKendine bakmadan kimsenin hayatini bu soruyu ne duaunerwk sorduğunu bilmeden milletin zekasina hakarey eden biri daha. Ulan neden polislikten istifa ettiysem. Etmeseydim keske.
Soran+1 yılPolise kufur etmenin cezasina bir bak istersen
Soran+1 yılHakaret de dahil
Soran+1 yılDiyorum ki benim bu soruyu ne dusunerek sorduğumu bilemden sen kimsin de bana boyke cevaplar veriyorsun
Soran+1 yılBilmeden *
Soran+1 yılHayatımı bilmeden
- +1 yıl
Şu an seni değerlendiriyorum ve değerlendirmem şu yönde.
1 - Verecek cevap bulamayınca hiçbir şekilde kanıt sağlamlığı olmayan bilgiler ve bu şekilde korkutmaya çalışmak.
2 - Bunu sosyal medyadan yaparsan eğer bu soru altında inan hiçbir ceza verilmez. Keşke daha çok mesleğini araştırsaydın.
Soran+1 yılEvet ben de seni değerlendiriyorum hicbir bilgisi olmadan insanlara hakaret edip onları kücumsemek.
Soran+1 yılSeninki de ortada merak etme. Bu yazdigin cevaplar millete hakaret etmelerle cok belli ediyorsun zeka seviyeni
Soran+1 yılInsanlara hakaret etmek zayıflıktır ve suçtur. Evet hiçbir bilgin yok ve daha ne dedigimi anlamıyorsun. Benim bu soruyu ne dusunerek sordugumu da ne yasadigimi da bilmeden bos bos konuşuyorsun. Aslinda senin gibilerle muhattap bile olunmamalı.
Soran+1 yılBen öyle bir sey iddia etmedim
+1 yılİstediğin derken boynuzlamak mı
01 Yorumla
Soran+1 yılOha hayir tabii ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Galiba
00 Yorumla
+1 yılO zaman neden evleniyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKoyun can derdin kasap et derdin
01 Yorumla- +1 yıl
Sinirden düzgün bile yazamadım gerçekten düşüncen bu mu paramı
+1 yılHahaa en güzeli
02 Yorumla- +1 yıl
😡😡
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp mesaj okumuyorum cevap da vermiyorum anladınız umarım 👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cheers 🥂
00 Yorumlasağlam basar canını cıkararır ama
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mantıklı keşke askerle evlenseydimmmm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeksiz napacaksin
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Asker adamla evlenmek çok rahat değil mi? Adam yok, istediğini yapıyorsun ve parası da var. Kafa rahat oluyor değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler