"Keşke eski sevgilimle evlenseydim" diyen kocama karşı ne yapmalıyım?

Biz sevgiliyken beni aldattığını bildiğim kişiyi bugün cümle içinde kullandı. "Keske perihanla evleseydim"dedi ve yetmedi tekrarladı. "Keske perihanla evlenseydim hem ne güzel çok malı mülkü vardı" dedi bu.

Mesele benim kiyafetimden başladı. Giyme bunu dedi. (Giydigimde yersiz ya da abarti hic bir durum yokken. Midi boy siyah bir etek üstümde de bol bir tişört.) Ne var bunda dedim dar dedi olmaz dedi. Ben kocan olarak istemiyorum dedi. Bende ben yerine gore giyiniyorum. Ustelik bana karışmana izin vermem dedim. Ben sana karışmıyorsam sende bana karışamazsin dedim. Bende senin karin olarak; Bir erkegin dekoltesi cuzdanidir. Bende senin bu kadar marka giyinmeni iphone15 pro max kullanmani istemiyorum mesela dedim. Ne alakasi var filan dedi.

Benimde bazen kendimce kıskandığım içime attığım oluyor. Ama haddimi bilip susuyorum. O susmuyor. Beni yönetmek istiyor.

Sevgiliyken/nisanliyken mini etekten baska birsey giymiyordum. Benim boyle oldugumu biliyordun dedim. Niye evlendin benimle dedim. niye evlendin diye bi kac kere tekrar ettim ofkeyle.. Vee o müthiş cevabımı aldım:)

"Keske perihanla evleseydim"dedi ve yetmedi tekrarladı. "Keske perihanla evlenseydim hem ne güzel çok malı mülkü vardı" dedi.

Git hemen evlen dedim. Kapi orada sapi orada dedim. Defol git hemen onunla evlen dedim. Agladim bagirdim yaziklar olsun dedim. Ozur dilerim filan dedi ama yok. Ne düşündüğünü ogrendim artik. Bir özürle bu kalbi onarabilir mi?

Kiyafetle ne ilgisi var perihanin.

Hayır yani bide perihanı görseniz. Çıldırırsiniz. Giyimi filan korkunç basit bir kadın.

Ben hanım hanımcık bi kadınım.

Ornegin benim giyim tarzim Arzum Onan'sa bergüzar korelse ,

Perihanin da Gülşen, banu alkan.

Giyinme geç , tavri tarzi çok şuh. Dudaklar silikon filan. Ama parasi var dogru.

Bende para yok. 5 yasinda oglum var. Bakacak kimsemde olmadığı için 6 yillik evliliğimde fazla çalışamadım.

Eşimin maaşı iyi ama borsa vs gibi yerlerde bizi batirip krediler cekmeyi tercih ediyor. Asgari ücretli gibi bile yiyip içemiyoruz.

Ben 31 , eşim 39 perihan 37 yasinda

Durum böyle. Lütfen bir akıl verin. Bosanma davasi acmak cok mu fevri bir hareket olur. Sakinlesemedim. Kalbim kırıldı. çok üzgünüm.

Boşan
Boşanma
Çocuk büyüsün 5 sene dayan sonra boşan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
"Keşke eski sevgilimle evlenseydim" diyen kocama karşı ne yapmalıyım?