Eski sevgilim beni kendinden yaşca büyük kadınla aldattı ve o kadında da 1 buçuk sene sonra ayrıldı şu an herkese yemi birini arıyorum diyormuş ve benim için de bir abiye beni sevmediğini söylemiş ama gözü hep bende merak ediyor beni sürekli izliyor amacı ne olabilir boşlukta olduğu için mi bakıyor olabilir sizce? Bu arada aynı yerde çalışıyoruz.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence boşlukta kalmış çapkınlık yapcak klasik erkekler
Yeni birini arıyorum demiş herkese bulacağım diyormuş ama benden de gözünü alamıyor amacı ne sizce ve benim yapmak istemediğimi de biliyor evlenmeden istemiyorum
İşte senin kafanı karıştırmak olabilir , ya da öylesine bakjyo
Benimde kafam karıştı ben depoda ürün dizerken geçmiş rafın başıma bana ve yanımdaki arkadaşıma bakıyor sonra beni izleyip geri gidiyor geldiği yere ve neden yeni birini arıyorum desin ki
Bilemiyorum çocuk degisikmis sen hiç bakma Kudursun
Öyle yapıyorum zaten daha çok bakıyor arada
Zaten öyle olur hep
Haklısınız
Ve seven bir buçuk senedir geri gelmez miydi ki sizce ama o kadınla zaten o iş için beraberdi herkes biliyordu gerçekten sevmiyordu ama ben onu çok sevdim ki hala da biliyordur bildiği için mi cepte görüyor olabilir ki ya da gerçekten mi sevmiyor ya da sevmeye mi başlamıştır sizce çok sordum kusura bakmayın 🙏
Siqecek biri arıyor acaba o enayi sen olabilir misin diye
Ay hayır o enayi asıl Yeni birini arıyorum demiş herkese bulacağım diyormuş ama benden de gözünü alamıyor amacı ne sizce ve benim yapmak istemediğimi de biliyor evlenmeden istemiyorum
O zaman seni aşkta öbürlerini yatakta istiyor
Bir buçuk sene oldu neden geri gelmedi o zaman ama o kadınla sevgiliyken sürekli izliyordu beni arkadaşıma sormuştu hatta asli nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden o zaman neden benim için ben aslıyı sevmiyorum demiştir ki
Ya diğer kadın için öyle demiştir sende açık açık söyletme şimdi
Hayır bir abi beni sevip sevmediğini sormuş oda hayır sevmiyorum demiş ama
Ya ona evet ya da hayır demesi gerçeği belirliyor mu
Benimde kafam karıştı ben depoda ürün dizerken geçmiş rafın başıma bana ve yanımdaki arkadaşıma bakıyor sonra beni izleyip geri gidiyor geldiği yere
O zaman neden yeni birini arıyorum desin ki
Beynim bulandı iyice sana bu ilişki için başarılar diliyorum
Ya sizce yalan mi söylemiştir yoksa takmıyor mudur? Sevmiyorum derken
Başından salmak için söylemiştir. Seviyorum derse muhabbet uzar çünkü
Anladım teşekkür ederim 🙏
Ve seven bir buçuk senedir geri gelmez miydi ki sizce ama o kadınla zaten o iş için beraberdi herkes biliyordu gerçekten sevmiyordu ama ben onu çok sevdim ki hala da biliyordur bildiği için mi cepte görüyor olabilir ki ya da gerçekten mi sevmiyor ya da sevmeye mi başlamıştır sizce çok sordum kusura bakmayın 🙏
Yok canim benim ne kusuru
Ya işte erkek sonuçta ne kadar seni sevse de o kadın o işi vaad ediyorsa bir şekilde ona gider
Peki bu hep mi böyle devam eder o kişi için yoksa geri gelir mi sizce teşekkür ederim 🙏
Gelmez canım. Gelirse kabul mü edersin?
Hayır etmem de sadece merak ettim geri gelir mi gibisinden neden gelmez ki sizce
Demiştiniz ya “ O zaman seni aşkta öbürlerini yatakta istiyor “ diye ondan sordum geri gelir mi diye
Gelir gelmesine ama güvenmemen gerektiğini bil
Anladım haklısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️🙏
Sağol senden de
Ben telefonla konuşurken çevremde dolaşıyor kiminle konuşuyorum onu dinliyor merak ediyor bune şimdi madem ki sevmiyor neden dinliyor neden merak ediyor
Amacı seni becermek. 😄
Ne oha hayır istemem ben ona sevgiliyken demiştim istemediğimi biliyordur
Şahsını dener.
* şansını
Benim için ben onu sevmiyorum demiş neden gelsin ki geri ve yeni birini de arıyorum demiş
Belki sevişmek için amacı zevk. 😄
Ay hayır istemem Yeni birini arıyorum demiş herkese bulacağım diyormuş ama benden de gözünü alamıyor amacı ne sizce ve benim yapmak istemediğimi de biliyor evlenmeden istemiyorum
Bence sen erkeklerin iyiliği için onlardan uzak dur. 😄
Ahah neden
Boş ver.
Lütfen söyleyin ne demek istediniz
Boş ver
fb ılıskısı kabulunmu
Ne oha hayır istemem ben ona sevgiliyken demiştim istemediğimi biliyordur
tabularınmı var
Nasıl yani anlamadım
yanı ıstemezmısın
Hayır evlenmeden istemiyorum ben
nasıl basa cıkıyorsun