Sizce bu gerçekten sevgi mi?

8 aydır birlikteyiz ilk cinsellikle başladı ilişkimiz. Takılıyorduk sonra ben hayatıma birini alacakken kıskandı beni ve bir ilişkiye başladık. Gerçek anlamda dışarı da vakit geçirdik güzel zamanlar yaşadık ama tam anlamı ile ilgi alaka merak yoktu. Benim için çabalamadı ve son zamanlarda gerçek anlamda meraksız ilgisizdi plan yapıyoruz ama haftada 1 gün sevgi kırıntısı verir gibi beni besledi. Ailesi ile tanışmıştım o konuda kendini çekmedi benden. Ama geçen konuştuk benimle pazarlık yapar gibi ben senin ilişki anlayışınla aynı düşüncede değilim senin vaktini alıp beklentiye sokup üzmek istemiyorum dedi. Bu şehirde bunaldığını gerçek anlamda ne yapmak istediğini bilmediğini bana yazmadığı zamanlar içinden bir şey gelmediğini uzun zamandır böyle olduğunu söyledi. Evlilik için asla diretmedim bahsini bile açmadım ama günü gelmeden o günü düşünüp kaygılandırsan beni sevmiyorsundur. Benim için çabalamadı. Arkadaşıma onu seviyorum demiş ama bu sevgi arkadaşça yürekten sevse bu kadar kolay kaybedemez beni sonuç ben ayrıldım kendime haksızlık yapamazdım bu cümleleri söyleyen birine vaktimi veremezdim. Gün geldiğinde ben sana ciddi bir yola giremeyeceğimi söylemiştim olacaktı… sevgi sahi nerede gerçekten seven vazgeçer mi?
Sizce bu gerçekten sevgi mi?