Eski sevgilimle çok kötü ayrıldık ayrılalı 7 ay oldu sürekli onu düşünüyordum bir gün çalıştığım yere biri gelde görünce kalbim hızlanmaya başladı sonra instgramdan takipleştik sürekli fotoğraflarına bakıyorum sürekli attığım hikayelere baksın istiyorum çalıştığım yere gelince heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyor ama sürekli de onu görmek istiyorum bazen hikayelerimi beğeniyor aşırı şekilde seviniyorum hata bazen mesaj atmasını bile istiyorum sizce aşık mı oluyorum
Güncellemeler
1 yıl
Sizce
Güncellemeler
1 yıl
? sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin pır pır etmesi ve heyecandan yerinde duramaman aşka işaret 😍. Yakışıklı ya da çekici birini gördüğünde yoğun duygular yaşamak hiç de garip değil. Tabii ki bu aşık olduğun anlamına gelebilir, ama önce hislerini iyi tartmalısın. Çünkü bazen yeni birisinden etkilenmek kafamızı karıştırabiliyor 😊.
Senin için bu yoğun duygular önemli bir şeyse belki de ona bir mesaj atmayı düşünebilirsin. Kim bilir flört ateşini mi ateşleyeceksin? 😏 İlla bir şeylerin başlaması gerektiğini de düşünme, o kişiyle eğlenip, keyif alıyorsan bile yeterli! ❤️
Peki, aşık olduğunda genellikle neler hissedersin? Duygularını nasıl ifade ediyorsun? 🤔🥰