Gözlerimle gördüğüm şeylerin aksini anlatıyor sevdiğim adam çok direniyor yanlış anladım diyo ama Kur'an'a el bastiracam ve oda tm dedi sizce?
Güncellemeler
3 ay
Ben ona hiçbir zaman inanmayacam ama el bassın cezasını çeker
Bana yaptıklarını inkar eden birini Kur'an'a el bastiracam bu doğru mu?
5 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Sana bisey diyimi Allah korkusu yoksa basar kurana Benimde bi sevgilim varsi herseyi bildim halde herseyi inkar ediyor dedim kurana bas ozaman basacam dedi biliyordum Allah korkusu olmadini ondan ayrildim 1 ay oldu Hersyi biliyorum görüyorum ama kurana basacam dedi bende ayrildim böyle birinden hayır gelemz zaten ayril gitsin kafani ağrıtma cidden
0
11 Yorumla
Soran
3 ay
Yok bacım yok bassın Allah'ım şahit benim hakkım kalmayacak biliyorum
Bacım Allah aşkına ne diyorsun sende bir kızsın nasıl bunları bir kıza dersin konuşuyordu kız sürekli ona bakıyordu gayette oda ona yüz veriyor du senin dediğin şeye bak
@esmerimbiciiim mevzu müslümanlık veya allah korkusu değil. Mevzu saçma sapan şeylere ve İslam'a göre zaten doğru olmayan bir olaya kutsal kitapların ve ilahların alet edilmesi, yapılmamalı bu yanlış bir şey.
Bak şimdi sen bı kıza normal baksan sürekli onun tarafına gider misin iş ortamında bi hafta onunla gitmedim gittiğim gün kız ona bakıyor sürekli oda kızın yanında konuşuyorlar gülüyorlar sürekli onun tarafına gidiyor gözlerimin önünde ona bakıyorum baktığımida biliyor ha yinede hareketlerine devam ediyor bende eve gidip bitirdim ben sana demedimmi bir şey olunca sor ilk önce direk bitirme diyo bana beyefendi inkar etti Allah şahidim olsun sana ihanet etmedim ve hiçbir şey yok sadece normal davranıyordum ben diye ayrıldık ve pişman olacağımi söyledi öbür günü gitti sevgili yaptı bütün hesaplarının altına da tarih koydu bu nasıl şerefsizlik
Kardeşim ben istermiyim sevdiğim adam bana bunları yapsın niye yalan atayimki ona ben bir yıldır kahrını çekiyorum öldüm bittim içim yandı içim yaşayan bir ölüyum ben
Ben çok çabaladım çok sen ne yaşadıklarımı bilmiyorsun benim böyle şeylerden rahatsız olduğumu biliyor yapmaması lazımdı bide gözlerimin önünde annem bana diyo madem seviyorsun sende iş ortamında sürekli onun peşinde ol bırakma onu diğer kızlar onun peşinde hep oda yüz veriyor dayanamıyorum ben diğer kızlar gibi değilim ben öyle hareketlerini görünce affedemiyorum artık bidaha affetmem diye çok canım yanıyor 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana bisey diyimi Allah korkusu yoksa basar kurana
Benimde bi sevgilim varsi herseyi bildim halde herseyi inkar ediyor dedim kurana bas ozaman basacam dedi biliyordum Allah korkusu olmadini ondan ayrildim 1 ay oldu
Hersyi biliyorum görüyorum ama kurana basacam dedi bende ayrildim böyle birinden hayır gelemz zaten ayril gitsin kafani ağrıtma cidden
Yok bacım yok bassın Allah'ım şahit benim hakkım kalmayacak biliyorum
@soran baci yanlis yapiyon o sonra gire tövbe eder Allah korkusu yoksur basacaksa kurana ayril gitsin
Gire yapar kurana basin gire ne yaptiysa aynisi tekrardan yapar..
Barışalım diye yapmıyorum ben zaten
Sevgilin aldatimi? Sende bunu gördünmu
Inkar mi ediyor oda
Bilmiyom başkasıyla konuştuğunu gördüm
Eleştilermi? Öpüşme varmıydı?
Bacım Allah aşkına ne diyorsun sende bir kızsın nasıl bunları bir kıza dersin konuşuyordu kız sürekli ona bakıyordu gayette oda ona yüz veriyor du senin dediğin şeye bak
Tamam iste bende soruyorum..
Ama eminn de ol diyorum belkit teyzesini kizi akrabasi olabilir.. bi eski arkdasidir emin ol o kiz kim bi onu ögren bence
Bide o kiza sor sen kimsin ne bağlantın var bu erkekle de
Bitti şu an sevgilisi var ayrıldığımızin ikinci günü yaptı ve hiçbir şeyi de değil kimse yabancıdir
Kuran'a el basınca allah falan çarpmıyor, müslüman değildir üstüne basar yemin eder bir şey olmaz.
Ben inanıyorum yeterli değil mi Rabbime inanıyorum ben eğer yalansa Rabbim hakkından gelir onun inancı umrumda değil
Saçma bir eylem, inançsız birine bunu yaptırtmak.
İnançsız değil
Nüfus kayıt örneğinde İslam yazıyordur herkes gibi, müslüman gibi yaşamıyordur.
Sevgilimdi az çok tanıdım
Sevgili yapmak zaten İslam'a göre haram, saçmalamışsınız iyice.
Kutsal kitapları saçma sapan işlerinize alet etmeyin.
Ne çok boş yaptın ya
Doğruları söylüyorum ama.
Kendine inanıyor benim için büyük bir şey olduğu için bende bunu yaptıracam Allah çarpsada kurtulsam
@soran benim tanidim müslüman biri vardi herseyi inkar ediyo ama kurana basacakdi yani böyle bi eylem yapma boş ver ayril gitsin..
Allah korkusu yoksa herseyi yapar ztn böyle birinden de hayır gelmez.. ayril yol ver gitsin biri gider biri gelir
@esmerimbiciiim mevzu müslümanlık veya allah korkusu değil.
Mevzu saçma sapan şeylere ve İslam'a göre zaten doğru olmayan bir olaya kutsal kitapların ve ilahların alet edilmesi, yapılmamalı bu yanlış bir şey.
Mevzu ne kadar doğru konuştuğu...
ya Kur an onun için çok dabirşey ifade etmiyorsa inanacakmısın yeminine
Ben Rabbime inanıyorum
yemin eden sen olsan tamam da. karşındaki el basacak?
Ben basmam Kur'an'a el doğru bile olsam çünkü Kur'an küçük bir şey değil.
Adamm haklıdır demek ki
Haklı olsaydı öyle bı yol sunmazdim ona
Ne bileyim o kadar yeminler ediyor Kur'an'a el basmayı göze alıyor
Gördüğün şeylerin gördüğün gibi olmamasının açıklaması ne
Bak şimdi sen bı kıza normal baksan sürekli onun tarafına gider misin iş ortamında bi hafta onunla gitmedim gittiğim gün kız ona bakıyor sürekli oda kızın yanında konuşuyorlar gülüyorlar sürekli onun tarafına gidiyor gözlerimin önünde ona bakıyorum baktığımida biliyor ha yinede hareketlerine devam ediyor bende eve gidip bitirdim ben sana demedimmi bir şey olunca sor ilk önce direk bitirme diyo bana beyefendi inkar etti Allah şahidim olsun sana ihanet etmedim ve hiçbir şey yok sadece normal davranıyordum ben diye ayrıldık ve pişman olacağımi söyledi öbür günü gitti sevgili yaptı bütün hesaplarının altına da tarih koydu bu nasıl şerefsizlik
Ne bileyim bir şey diyemedim dediği gibidir belki sen yanlış anlamışsındır neyse ne bitmiş zaten önemli değil
Dediği gibidir 🙂 adam olan ayrılığın öbür günü başka bir kızla olmaz. Adam kalmamış dünyada
O senin gördüğünde mi yoksa başkasıyla mı
Bilmiyorum kimle 😔
Yani o kizla bisey yokmus
Ne fark ediyor?
Çocuk o kadar uğraşmış suçum yok yanlış anladın diye
Kardeşim ben istermiyim sevdiğim adam bana bunları yapsın niye yalan atayimki ona ben bir yıldır kahrını çekiyorum öldüm bittim içim yandı içim yaşayan bir ölüyum ben
İşte kestirip atsana kulağından tutup yanına oturtsaydın
Sen gördüğüne inandın kestirip bitirdin o da bana güvenmiyor kestirip bitirdi bu kadar basit mi diye karnından gitti başkasına
Ben çok çabaladım çok sen ne yaşadıklarımı bilmiyorsun benim böyle şeylerden rahatsız olduğumu biliyor yapmaması lazımdı bide gözlerimin önünde annem bana diyo madem seviyorsun sende iş ortamında sürekli onun peşinde ol bırakma onu diğer kızlar onun peşinde hep oda yüz veriyor dayanamıyorum ben diğer kızlar gibi değilim ben öyle hareketlerini görünce affedemiyorum artık bidaha affetmem diye çok canım yanıyor 😔
Artık olan olmuş diyecek de bir şey yok yapacak da bir şey yok
Kurana el basmak yanlış bir inanç
İnanç derken