🕋Allah'a isyan etmiş🥹 sayılır mıyım?

Ben doğmak istemezdim, yaratılmak istemezdim yani bomboş saçma sapan bir insanım. Allah'a inanıyorum. Çöp gibi işe yaramaz bir insanım ailem uğraştığım şeyleri saçma buluyor dinlemiyorlar bile.

Benim bir süper kahraman fikrim var ama kimse desteklemiyor.

Türk yerli süper kahraman.

ARITÜRK arka kapak yazısı

"Bir şaka, bir iğne ve sonsuza dek değişen bir kader..."

Mavi Köy’ün uçsuz bucaksız bozkırlarında çobanlık yapan Tarık, arkadaşlarının küçük bir oyunuyla kapandığı o fabrikadan artık sadece "Tarık" olarak çıkmayacaktır. Mutasyona uğramış bir kraliçe arının aşkı ve zehriyle harmanlanan genleri, ona imkânsız güçlerin kapısını aralar.

Bir yanda çocukluk aşkı Türkan, diğer yanda ona hayatı dar etmeye yeminli zengin rakibi Ahmet ve arıları birer silaha dönüştürmek isteyen hırslı bilim insanı Faruk...

Tarık, sırtında açılan kanatlar ve avuçlarından fışkıran o gizemli güçle hem köyünü hem de sevdasını koruyabilecek mi?

Gökyüzünün yeni kralı doğuyor. Adaletin tadı hiç bu kadar tatlı olmamıştı.

"O, ARITÜRK!"

Aileme göre saçmalık, kitabım başkalarına göre burası Amerika değil Marvel özentiliği yapma diyorlar. Sen kim, Stan Lee olmak kim diyorlar? Ama Spiderman cosplayer'ı yapan Burak adında Türk genci Tom Holland'dan video aldı ve lokma tatlısı dağıttı yani :))

Ama ben, fikrim kötü mü? Gerçekten Amerika yapınca deli gibi izliyor bizim millet ben yerel bir kahraman oluşturunca saçma buluyorlar. Özenti ya da parodi ya da çakma diyorlar kendilerince.

Çok yoruldum çok üzüldüm dalga da geçiyorlar benle. Keşke destekleyen, seven bir kitle olsaydı.

🕋Allah'a isyan etmiş🥹 sayılır mıyım?