25 yaşındayım evli biriyle bir şeyler yaşadım xper puanım yetmiyor yazmaya. Bana evlenme teklifi etti ama bilmiyorum yani duygusal boşluktayım. Ben de kararsızım dedim. Tekrar buluşucaz ne diyim?
3 ay
Sizce kabul etmemekte haklı mıyım?

25 yaşındayım evli biriyle bir şeyler yaşadım xper puanım yetmiyor yazmaya. Bana evlenme teklifi etti ama bilmiyorum yani duygusal boşluktayım. Ben de kararsızım dedim. Tekrar buluşucaz ne diyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kısacakşr olmuşsun yani, devam et, mezar paklayacak hepinizi.
S... msesinidesenide, z... kmdeydi senin hayatın zilli, seni bu lafı karşımda yap yerleri öpersin, sizi azrail iyi öpecek ben değil, babamda öyle bana karışamazsınız derdi annemle bana, azrail geldiğnde herşeye pişmandı.
Git ne yaşarsan yaşa, benim yaşadıklarımı bile yaşayamazsın. Sen sadece aşkl meşk cinselik düşünen boş bir zırvalıksın.
Senin gibi erkekte çok merak etme. Onlarda bel altından başka bir şey düşünmüyor. Adınıda aşk takıyor. Salla.
25 yaşında beyinhiçyok.
Karısını boşayıp seninle evleneceğine inanıyor musun?
Yok
Klasik evli yalanıdır bu. Kaçamaktan keyif alıyorsan yaşa devam et. Ama asla evlilik teklifine inanma. Bunu seninle yeniden birlikte olabilmek için söylüyor da olabilir
önce boşansın sonra kabul edeceksen et
Yuva yikanin yuvasi olur mu görmüş olursun
Evlenme