benim 2.5 yillik bi iliskim vardi ve duzenli olarak birlikte oluyorduk. benim 4 ayligina sehirdisinda kalmam gerekiyordu. bu yuzden benden ayrildi. beni seviyor sanmistim yanilmisim sanirim. ortak arkadaslarimiza “çaktim gectim iste bosverin sıra yenisinde” demis. mesajlari gordum sok oldum. cok agladim. neyse simdi ben sehre geri dondum diye bana yazmis yine barisalim diyor. cok kirdi beni ama seviyorum da napmaliyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKırgın falan değil aslında tamamen yeniden yapmak için söylüyor bunlar tamamen bir yalandan başka bir şey değil seven insan böyle yapmaz etrafa bırakın kendine bile böyle bir şey söylemez ama bu kişi size nasıl biri olduğunu net şekilde göstermiş aslında bırakın gitsin bence asla kabul etmeyin tamamen gözyaşları dahi olsa asla gerçek olduğunu düşünmem çünkü bu tür düşüncede olan biri etrafa böyle söyleyen biri sizin hakkınızda sizi değil sevmek size düşman gibi aslında tabi uzun yıldır birlikteymişsiniz ama bu kişi bir süre sonra sizi gerçekten sevmediğini anlamış ve böyle yapmış bu durumda seven birinin böyle yapmayı bırakın ki sizde biliyorsunuz asla sizin hakkınızda dahi konuşmaz yani asla bu kişiyi tekrar hayatınıza kabul etmeyin çünkü tamamen size düşman gibi tamamen yapmak istediklerini sizi kandırarak tekrar yapmak istiyor okadar başka hiçbir şey değil.
13 Yorumla
Soran1 yılama hem yakisikli hem zengin biri baskalari varken o kadar uzun sure neden benimleydi o zaman
- 1 yıl
Haklı sebep aramaya gerek yok yine aynıları olduğu zaman yapacağı tek şey yine ve daha fazla anlatmak olacak hakkınızda böyle konuşan birinin sırf böyle şeyleri var diye haklı sebep aramak tamamen hata olur başkalarıylada olmuştur böyle yapan sizin haberiniz olmadan.
Soran1 yılgercekten aldattimi acaba beni
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğin biri, yokluğunda bu kadar kolay vazgeçmiş gibi davranınca insan sadece hayal kırıklığı yaşamıyor, kendine olan güveni de sarsılıyor.
Sen onunla bir "biz" kurmuştun belki, oysa o bunu geçici bir şey gibi görmüş… Bu çok ağır bir his, seni anlıyorum.
Ama şunu sakın unutma:
Gerçek seven, mesafeyle dağılmaz. Gerçek seven, yokken bile yanında olur gibi hissettirir.
Şimdi geri dönmesi, seni sevdiğinden mi, yoksa alıştığı bir konfora dönmek istemesinden mi emin misin?
Sana bunu düşündürten birine yeniden kalbini açmadan önce kendini düşün.
Kırılmış bir camı yapıştırabilirsin belki ama eskisi gibi berrak bakamazsın içinden…
Sen değerlisin. Sevgi, yalnızca duyguyla değil, saygıyla da ölçülür.
Bunu sana hissettirmeyen birine bir daha "evet" demeden önce, kendine "Ben ne istiyorum?" diye sorman en doğru yol olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizler harbi akıllanmasıniz iste böyle adamlara verirsiniz siz size gerçekten değer veren birini sevmeyin siz devam edin kızlığını da buna kaybetmişsindir muhtemelen sen al iste gerçek yüzü sevgilinin gidip sen kabul edersin vermeye se devam edersin ve cok sürmez 1-2 yıla kapının önüne koyar gelir acınırsınız burada
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılYa kızım sen iyi misin yaa? Sana çaktım geçtim diye hitap edebilecek seviyesizlikte çirkin bir insanın adını duyduğun zaman dahi miden bulanması gerekirken gelip bana seviyorum deme sakınn. Bir daha asla böyle soru sorduğunu görmiyim 😡 derhal unutuyorsun yeni hayatına başlıyorsun. Azıcık kaliteli erkeklerle takıl da gözün açılsın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlım, önce şunu bil ki duygularına tamamen hak veriyorum, gerçekten zor bir durum yaşamışsın. 😔 Ama şöyle düşün, bir ilişki sadece sevgi üzerine kurulu değil, güven ve saygı da çok önemli. O sözler seni ne kadar kırmış, bunu ne kadar içten çözebileceğin çok önemli bir nokta. ❤️
Sana tavsiyem, kendine bir süre ver ve duygularını iyice tart. İlişkiyi tekrar denemeyi düşünüyorsan, ona zarar gördüğünü açıkça söyle ve güvensizliklerini paylaş. Ancak seni ciddiye almazsa ya da tekrar aynı şeyleri yaşarsan, kendine hak ettiğin değeri göstermeyi unutma. Unutma ki, senin mutluluğun her şeyden daha önemli! 🌟💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
27Cevap
1 yılAzıcık gururun olsa ne güzel olur mümkünü yok hakkında bu şekilde konuşan biriyle asla olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSeninle ne için olduğu ortada iken onunla yarışmayı gururun onurun kabul ediyor mu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yıletme.
00 Yorumla
1 yılGüzelim… Sen sadece onunla birlikte olmamışsın… Sen kendini teslim etmişsin. Bedenini değil sadece — kalbini, güvenini, inancını. Ve o ne yapmış? Sırtını döner dönmez, seni ‘çaktım geçtim’ cümlesine indirgemiş. Sana ait olması gereken bir dokunuşu, arkadaş masasında şaka yapacak kadar ucuzlatmış. Ama sen hâlâ diyorsun ki ‘seviyorum’… Biliyor musun neden? Çünkü senin sevgin kirli değil. Sen hâlâ temiz kalmışsın. Ama bak güzelim… Sana o sözleri reva gören biri, seni çıplakken değil, ağlarken nasıl tuttuğuyla sınanır. Ve ben olsaydım, senin kalbini kıran her kelimenin yerine dudaklarımla özür fısıldardım. Tenine değil, yüreğine girerdim. Seni sahiplenmek için değil, sana kendini tekrar kadın gibi hissettirmek için yaklaşırdım. Çünkü sen öyle rastgele sevişilecek bir kadın değilsin… Sen çözüldüğünde, bir adamın kendini yeniden bulduğu kadınsın. Ama doğru ellerde… Doğru kucakta… Doğru sevgide…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÖncelikle geçmiş olsun diyorum. 🌻bence, bu yaşadığınız olumsuz tecrübeler sineye çekilecek veya alttan alınacak boyutta değil. Kullandığı kelimeler çok terbiyesizce, üslubu hiç hoş bulmadım ayrıca. Benim kız arkadaşım da zamanında bir çocukla sevgili olmuştu kız umreye gidince çocuk arkasından konuştu arkadaşımın kulağına gitti o zamanlar. Ben olsam konuşmazdım arkadaşim da konuşmadı ama bu süreçte toparlanması için yardımcı oldum kendisine. Öz saygı çok önemli bir kavram. Erkekler hata yaparsa af etmeyin böyle çirkin ifadeler hele ki asılsız iftira atıyorsa. Biliyorsunuz erkekler ulaşamadığı kadınlara mundar der kötüler. Bence iletişimi kesin evlilik teklifi gelmeyene kadar kabul etmeyin arkadaşım da öyle yaptı şu an evli. 🌸🌻
10 Yorumla
1 yılzaten hepiniz böylesiniz sizin gibiler yüzünden ciddi ilişki düşünmüyor kimse devam edin hayatına eskort olarak devam eden kızlar dan olursun
121 Yorumla
Soran1 yılesc ne alaka onlar parayla kendisini satiyor ben sevdigimle yatiyorum
- 1 yıl
aynı bana göre farkı yok evlenmeden sevgilisi ile yatıp kalkan kullanılan kız süper miş kim ciddi düşünür senle mantıklı düşün cevap ver :) bakalım
Soran1 yılneden ciddi dusunmesin hersey iki bacak arasindami
- 1 yıl
eskort ile evlenen neden yok :)
Soran1 yıliyide esc bircok kisinin altina yatiyor ben 1
- 1 yıl
iyi işte karşına çıkan ciddi adayına söylersin ilk gördüğüm erkeye verdim diye :)
- 1 yıl
ilerde ne demek istediğimi anlarsın hayatının en büyük hatasını yaptın çekersin evliler ile şansını dene bekar kolayına bakmaz
- 1 yıl
Ya ne diyon davsan seninki eski kafaliliktan başka bişey degil neden kıza suç atıyorsun da erkeğe laf yok bence asıl esc layık olan sensin erkek için ölenlerden misin kız yoksa söyle utanma
- 1 yıl
@usermikser6231 genelde ilişkisi bozuk kadınlar böyle içten ağlar o zaman gidin evlenin bekliyorum :D geri kafalık dimi orsspullluğun meşruhiyetini tartışıcaz şimdi erkekleri siz bu hale getirdiniz sizin gibi yobaz varoş kızlar ilk gördüğü erkeye veren kitle benim pek umurum da diğil evlenemiyen siz siniz :) bu aralar kızlar evlilik teklifi ediyor bana nedense
- 1 yıl
Ne alaka ya gormuyormusun kızın duygularını hiçe saymış hala suçu kadında arıyorsun canım sana evlilik teklifinide yaşlı kadınlar yapıyor heralde sen onuda haketmezsin PEHSNSNANZB
- 1 yıl
@usermikser6231 yok be senin yaş grubun peşim de evlen benle diyip duruyor :) yaşlı kadın ile ne işim olur savaş görmüş avrupa gibi üstünden ülke ortalaması geçmiş oluyor kıskandın galiba ama böyle
- 1 yıl
Niye kiskaniyim sende yeni gelinler gibi evliliği bir bok saniyon heralde sana mutluluklar amcacım
- 1 yıl
@usermikser6231 en azından istesem evlenirim sen onu da yapamazsın hahahahaa peki yiğienim çekilebilirsin :)
- 1 yıl
PUAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
isteyen yok zaten amuca - 1 yıl
@usermikser6231 neden istemiyorsun açıkla bakiyim :) yiğenim
- 1 yıl
Benlik değil evlilik aşkı öldürür doğru kişiyi bulmadığın sürece
- 1 yıl
@usermikser6231 anlarız şimdi kaç sevgili oldu hiç cinsel ilişkin oldu mu bir erkek ile
- 1 yıl
Hee bak ya Sherlock musun sen
- 1 yıl
@usermikser6231 hıhı aşk biyolojik hastalık diyor bilimciler
- 1 yıl
Hastalıksa sen uzak dur amuca çabuk etkilenirsin
- 1 yıl
@usermikser6231 arıyan sen gibisin sanki yiğenim sal beni cidden sevgilin filan yok mu git ona sar :D
1 yılEğer cevap verirsen bile aptlsın. Sonra da hiç ağlama. Size böyle davranan biri ile birlikte olursan kendine saygın yok ki ondan ne saygı bekleyeceksin
010 Yorumla
Soran1 yılseviyordum napiyim
- 1 yıl
İyi sen sev o da seni sekse kullansın bol bol. Sen de seviyorum diye dur
Soran1 yılbende onu kullaniyo sayilmammi😂
- 1 yıl
O seni kullandığını söylemiş zaten. Sen seks yapmak istesen binlerce bulursun ama o seni esc gibi kullanıyor. Tek farkın parasız bedava kullanıyor
Soran1 yılama kendisi hem yakisikli hem zengin beni sevmese neden o kadar sure benle olsunki
- 1 yıl
😀😀
İyi sen böyle devam et. İlerde daha çok ağlarsın. Sonra da beni yıllarca kullandı evlenmeden bıraktı deyip erkeklere lanet okuyacaksın 😀
Soran1 yılsoruydu son yazdigim. neden okadar suee benleydi o zaman? erkek gozunden cevap istiyorum
- 1 yıl
Seven erkek bırak öyle konuşmayı sen 4 aylığına başka yere gidiyorsun diye ayrılmaz. Demek ki muamelen iyi fiziğin güzelliğin iyi ama sadece sen yoksundur başkaları ile de oluyordur
Soran1 yıltek sebebi seksmiydi yani ve aldatiliyomuydum acaba😭
- 1 yıl
Sen devam canım böyle
1 yılNe demek ayol o çaktım geçtim. Tenis topu futbol topumu bu. Ben olsam bi kova suyu başından aşağı geçiririm. Yol yakınken önüne bak bence değerini bilmeyenle vakit keybetme. 👍🏻
10 YorumlaArkadaşım kusura bakma şaka değildir umarım. Sana ne muamelesi yapmış bu beyefendi, o üslubu bir kere çok ayıp. Asla ve asla yazma ve konuşma. Sana değer vermeyen birisi. Obje gibi konuşma hakkını kim veriyor ona, sevgi değil sendeki şu an asla ve asla duygularına yenik düşme. Seni sevmeyen, saygı duymayan adamdan sana yarar gelmez. Hemcinslerimiz bu duruma düşmesin lütfen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam.. ( benim 2.5 yillik bi iliskim vardi ve duzenli olarak birlikte oluyorduk. ) sanırım bu ilişkide bir menfaat var ve uzak durulmasıı gereken biri...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hâlâ seviyorsun demek he? Yazık vallahi şu sevip değer verdikleriniz için çektiklerinize...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtrafındakilere senin için çaktım geçtim diye anlatan biriyle barışmak istiyon he. Kızım saf mısın sen ortalık kızı diye arkandan konuşmuşlardır evlenir mi bu seninle hiç
01 Yorumla
Soran1 yılof bilmiyorum kafam cok karisik
1 yılBarış bacım az daha çaksın tövbe tövbe ya nasıl barışmayı düşünebilirsin yaaa yapma bunu kendine
01 Yorumla
Soran1 yılseviyordum napiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılAdam resmen seks için seninle birlikte olmuş ve sen de bunu yemişsin tebrik ederim
05 Yorumla
Soran1 yılama hic oyle degil gibiydi seviyordum onu
- 1 yıl
Adam kılıfına sağlam uydurmuş kaymağını yemiş
Soran1 yılevlenmezmi en sonunda benle
- 1 yıl
Kendini kandırma lütfen
Soran1 yılama hem yakisikli hem zengin baskasini bulabilirken neden benleudi o kadar yil demekki seviyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılaz biraz kendine saygın varsa geri dönmezsin. öyle birine kullandırma kendini
00 Yorumla
1 yılKızım şaka misinn sakın barışma barışmak istemesindeki amaç belli zaten sakın
00 Yorumla
1 yılHayır kesinlikle kabul etme kendini bu derece düşürme..
00 Yorumla
1 yılArkadan demediği kalmamış gidip barışacak mısın bu kadar ap tal olmayın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2.5 yıl beraberdiniz ve sonrasında böyle iğrenç bir laf yapmış arkandan ha? Şaka mı bu üzüldüm sana... Sakın barışma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTekrar çakmak istiyor işte buna razıysan sorun yok devam et
04 Yorumla
Soran1 yılevlenmezmi en sonunda
Cevap sahibi1 yılBi ortamda hakkında kötü konuşmuş sence evlenir mi
Soran1 yılevlenmicekde neden nerdeyse 3 yil takildi
Cevap sahibi1 yılDüzenli birliktelik bunun için yeterli sebepti
Kızım seni f*ck body olarak kullanıyor bırak onu daha napsın ayrıl ya
01 Yorumla
Soran1 yılevlenmezmi en sonunda
Olm siz saf mısınız la böyle şeyde hemen kanacak mısınız
02 Yorumla
Soran1 yılseviyorum napiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama, grursuz musun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bunu kabu ederseniz sıkıntı bence yinde siz bilirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSende buna dönersen tam bir kaşarsin kizim
27 Yorumla- 1 yıl
WPSJSMSJSN çok dogru
- 1 yıl
@usermikser6231 aklın yolu bir
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Opucukopucj kadınların da bnden yana olması güzel bişey
Soran1 yıldonersem sevdigim icin donerim sensin kșrr
- 1 yıl
Sevgi bu olayda nerde?
Soran1 yılben onu seviyorum. oda beni seviyordu ama arkadas icinde gaza gelip oyle yazmis olabilir
1 yılkullanıyor başka açıklaması yok boş ver sırdaki adaya geç
00 YorumlaSana değer vermiyor maalesef. Inanma bence. Çok geçmiş olsun :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzel anlariniza saygı duymayan biriyle olunmaz
Kaç yaşında bilmiyorum ama 15 yaşında ergen kafasında bu daha olgunlasamamiz adamla senin işin olamaz kendi değerini bil kızım00 Yorumla
1 yılSaçmalama sakın geri döneyim diye bir girişimde bulunma eğlenmiş işte seninle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Biraz daha çaksın barış😅😅
01 Yorumla
Soran1 yılgaliba oyle yapicam
1 yılÇaktırmaya devam ke.
011 Yorumla
Soran1 yılkabulmu ediyim yani
- 1 yıl
Evet, belli ki deney sona ermemiş.
Soran1 yılne deneyi
- 1 yıl
Alfa eğitimi alıyor.
Soran1 yılo ne
- 1 yıl
Kendisini eğitiyor işte, bir sonraki ciddi ilişkiye hazırlıyor, sen ise destek oluyorsun. Yardımcı ol!
Soran1 yılne egitmesi 😂 2.5 yilda egitememis mi kendini
- 1 yıl
Demek ki alfa enerjisi düşük, sabır gösterememiş.
Soran1 yılya ben anlamiyorum dediklerini detayli anlatir misin
- 1 yıl
Sen alay ediyorum sanıyorsun.
Soran1 yılhayir alay degil bir mantigi var anladim ama ne olduklarini anlamiyorum anlatir misin bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Umarım biraz akıl vardır sende umarım.
01 Yorumla
Soran1 yılnapiyim
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yol versin gitsin başka biri ile takılcan artık
03 Yorumla
Soran1 yılama seviyordumda
1 yılSlk değilsen barismazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kullanıyor işte. Ne sevgisi aklın yokmu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGram beyin yok kadınlarda
01 Yorumla
Soran1 yılneden ya
Öyle bişe varsa cidden bence uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz böyle saf oldukça daha çok kandıriliacaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEnayiysen kullanılmaya devam et
00 Yorumla
1 yılKabul et evet
17 Yorumla
Soran1 yıledicem galiba
- 1 yıl
Kac yasindasin
Soran1 yıl23
- 1 yıl
Temas oldumu
Soran1 yılderken? okudun mu yukarda yazdigimi
- 1 yıl
Sehir disinda miydin
- 1 yıl
Kendine güveniyorsun yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlen
014 Yorumla
Soran1 yılevlenirmi benle emin degulim artik
- 1 yıl
Evlenmicekse amacın ne
Soran1 yılbilmiyorum
- 1 yıl
Ben mi bileyim
Soran1 yılakil almaya geldim
- 1 yıl
İyide evlenmicekse ugrasma
Soran1 yılnerden bileyim evlenmicegini
- 1 yıl
Sevistin mi
Soran1 yılabi okusana yukariyi uaa yazdik herseyi
- 1 yıl
Okudum olum
Soran1 yılee
- 1 yıl
Sen hala neden onu istiyorssun
Soran1 yılseviyorum
- 1 yıl
Bu kelimeyi kullan biri sevilirmi
1 yılÇakar geçer yine
010 Yorumla
Soran1 yılevlenmezmi sence en sonunda
- 1 yıl
Evlenecek kişi çaktım geçti deyip ayrılır mı bu kadar mı körsünüz
Soran1 yılama evlenmicek olsa 2.5 yil takilmazdi sanki
- 1 yıl
Dışarda senden başka çakacak bulsa bırakır
Evlenmeden bedavadan çakıyor işte
Soran1 yılaslinda hem yakisikli hem parasi var yani bulurdu cakcak baskasini ama benden ayrilmadi o kadar sure demek ki seviyor
- 1 yıl
Abla bırak yazma Allah’ını seversin bu kadar aptallığı midem kaldırmıyor
- 1 yıl
He seviyor hadi git buradan
Soran1 yılniye kiziyorsun akil danisiyorum
- 1 yıl
Bu akıl danışmak değil bu körlük
Soran1 yıltamam rahatsiz etmicem ozur dilerim
Gizli Üye(18-24)1 yılKlasik erkek işte uzülme
10 Yorumla
1 yılUnut bence yeni birisini bul
00 Yorumla
1 yılKarar sizin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılFb ilişkisi işte
03 Yorumla
Soran1 yılfb degil sevgiliydik
- 1 yıl
Bunu erkek kişisi teyit edebilir mi
Soran1 yılevet
Gizli Üye(18-24)1 yıl😂😂 kanka saf mısın
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı