Aşk İlişkileri Siyasi görüşü sizden farklı biriyle evlenir miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siyasi görüş evlilikte önemli mi? Evlenirim Evlenmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siyasi görüşü sizden farklı biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. siyasetle ilgilenen kızlara soguk bakıyorum ben acıkcası ne yalan diyim 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Siyasi görüşü farklı olabilir ama vır vır siyaset konuşan insanı babamda olsa sevmiyorum 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl tabii ki önemli siyasi görüş geri kalan her şeyden bağımsız ayrı bi şey değil ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabi ki önemli. Malum kişiye oy verecek kadar sal@ksa işim olmaz mesela. 0 0 Yorumla
Amir_Barlas Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Şunu unutmayın rahmetli Muhsin yaziciogluda dedi siz ailenizle siyasetle tartışmayın burada bağırıp arkada yemek yiyip gülüyorlar sıktır edin 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Akpli ve pkklı olmadığı sürece sıkıntı yok 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. uç bir noktadaysa evlenmem 0 0 Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Ülkeyi kurtarmayacaz neticede evlenirdim 0 0 Yorumla
whitedaisyy11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah korusun asla tahammülüm yok 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Farkederse kahrolayim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
siyasetle ilgilenen kızlara soguk bakıyorum ben acıkcası ne yalan diyim
Siyasi görüşü farklı olabilir ama vır vır siyaset konuşan insanı babamda olsa sevmiyorum
tabii ki önemli siyasi görüş geri kalan her şeyden bağımsız ayrı bi şey değil ki.
Tabi ki önemli. Malum kişiye oy verecek kadar sal@ksa işim olmaz mesela.
Şunu unutmayın rahmetli Muhsin yaziciogluda dedi siz ailenizle siyasetle tartışmayın burada bağırıp arkada yemek yiyip gülüyorlar sıktır edin
Akpli ve pkklı olmadığı sürece sıkıntı yok
uç bir noktadaysa evlenmem
Ülkeyi kurtarmayacaz neticede evlenirdim
Allah korusun asla tahammülüm yok
Hdp hariç evlenilebilir.
Evlenmem nası anlaşacam onunla 😀
Evlenmem ama sevgili olurum
Farkederse kahrolayim
Nasip kısmet büyük konuşmamak lazım
Evlenmem
Çok zor
seviyorsam neden olmasın