Sormaya utanıyorum nasıl anlarım?
3 ay
Birinin benden hoşlandığını veya hoşlanmadığını sormadan nasıl anlarım?

Sormaya utanıyorum nasıl anlarım?
Birinin size karşı hoşlandığını veya hoşlanmadığını tam olarak anlamak her zaman kolay olmayabilir, çünkü her insan farklıdır ve davranışları da değişebilir.
İlk adım, samimi ve içten bir iletişim kurmaktır. Onunla konuşurken göz teması kurun, dinleyin ve onun fikirlerine değer verdiğinizi gösterin. İlgi alanları hakkında sorular sorun ve gerçekten ilgilenin.
Kendinizi açık bir şekilde ifade edin. Ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi net bir şekilde aktarın. Dürüstlük ve açıklık, güven oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Onunla zaman geçirmek ve ilgi göstermek önemlidir. Ortak ilgi alanları bulun ve bu konularda birlikte zaman geçirin. Ortak hobiler veya etkinlikler üzerine konuşun ve beraber yapabileceğiniz şeyler hakkında önerilerde bulunun. İlgilendiğiniz kızı etkilemek için ona samimi komplimentler yapın. Fiziksel görünümünden ziyade, karakter özellikleri, yetenekleri veya kişilik özellikleri gibi içsel niteliklerine değer verdiğinizi belirtin.
Merhaba, sormadan anlamak için bence sizinle vakit ne kadar geçirmek istiyor veya sizinle hep ilgileniyor mu, merak ediyor mu ve en önemlisi de gelecekle ilgili hayaller kurarken size üstü kapalı da olsa ve ufak da olsa bir yer açıyor mu yani eğer böyleyse kesinlikle hoşlanıyordur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hoşlanan erkek öncellikle ilgili olur. Sana değer verdiğini her açıdan hissettirir. Çevrendeki erkeklerden seni kıskanır. Sendeki en ufak değişikliği bile fark eder. Sende beğendiği özelliklerine iltifat eder. Sana vakit ayırır, seni boşlamaz. Mesajlarına, aramalarına meşgul olmadığı sürece anında geri dönüş yapar. Derdini, tasanı onunla paylaşmanı ister. Yani sadece iyi zamanlarında değil, kötü zamanlarında da yanında olur. Sana saygı duyar, saygı gösterir. Senin hakkında ağzından tek bir kötü şey bile duyamazsın.
Cevap
9Cevap
Söylemleri, yaklaşımı ve vücut dilinden anlaşılabilir.. Tüm bunlara rağmen belirsiz ise zaten herhangi bir hissiyatı yoktur..
Kalpler gözün aynasıdır selktör ışığıda ola bilir tam emin olamadım şu an
bir şey soracağım sana
Haydi sor sor
mesaj at
Sana bakıyor ise sürekli seni arıyorsa senin o çocuk
Bakışları hareketleri
Bakışından ilgisinden alakasından
Ben bakış ve yaklaşımlardan anlıyorum
Kislandirsan anlarsin yapsana knk
?
Beden diline bak
Nasıl