Birinin beni beğenip beğenmediğini (hoşlandığını) nasıl anlarım?

Geçen hafta çarşamba günü işe başladım ve yeni açılacak olan yeni bir restoran asıl konuya gelicek olursak bardan bi çocuk var barın şefi de oluyor. Artık bi kaç gün sonra zaman geçtikçe arada istemsizce göz göze geliyor olduk öyle olduğunda bana bi 5 saniye (tahmini) bana bakakalıyor bende öyle tabi onunla pek kaynaşamadım daha diğer arkadaşlar gibi ikimiz yanlız denk geliyo oluyoruz çok nadir olan bişi tabi dün barın yan tarafta odaydım arada cam bir kapı var arkadaşlarımla oturuyordum o da bardan bardakla çıkarken geçerken bakındı daha sonra geri döndü bara sanırım molaya çıkacaktı bende oradayım diye çıkmadı. Bardak vs. Bişi yıkanacağı bişi olduğu zaman ya da bişeye ihtiyacım olduğunda hemen yardımcı oluyor. Bugün pek yüzüme bakmadı (bakışma olmadı pek) ama hep yanımdan dibimden geçiyor , karşımda oturuyor ya da yanımda üstünü düzeltir gibi sanki üstünde bişi varmış gibi üstünü temizliyor. Bardan şu aldığım sırada bizim bezler nerde diye sordu diğer arkadsa yoksa bizim bezleri Gamze mi aldı diyerek bana gülümsedi
Bende şakaya karışık evet ben aldım diyerek ona gülümsedim.
Kendi şefimizle toplantı yapacaktık bi arkads yoktu çağırmamı istedi. Bende onlara sordum Merveyi gördüğünüz mü yok dedi o da benle geldi aramaya daha sonra geçti oda bizim toplantıya 2 sandalye boştu ayakta duruyordu , sigara içiyordu. Otursana dedim sen otur dedi. O da karşıya oturdu sanki benim gelmemi bekliyormuş gibi ne bilim bilmiyorum😕
Kendime diyorum ki sana öyle geliyordur , yanılıyor olabilirsin. Ama bi yandan da varmış gibi bi yakın bi uzak gibi instagram profiline baktım sevgilisi var mıdır diye sadece profili var biyografisinde bişide yazmıyor. Ama öyle olsada sevgilisi ya da görüştüğü de olabilir tabi. Bilmiyorum zamana bırak diyorum zaman varsa gelir , niyetini belli eder söyler
Onunla nasıl iletişim kurabilirim ilk başta yakın arkads olmak için?
Bana bi fikir verin nolurrr
Birinin beni beğenip beğenmediğini (hoşlandığını) nasıl anlarım?