Geçen hafta çarşamba günü işe başladım ve yeni açılacak olan yeni bir restoran asıl konuya gelicek olursak bardan bi çocuk var barın şefi de oluyor. Artık bi kaç gün sonra zaman geçtikçe arada istemsizce göz göze geliyor olduk öyle olduğunda bana bi 5 saniye (tahmini) bana bakakalıyor bende öyle tabi onunla pek kaynaşamadım daha diğer arkadaşlar gibi ikimiz yanlız denk geliyo oluyoruz çok nadir olan bişi tabi dün barın yan tarafta odaydım arada cam bir kapı var arkadaşlarımla oturuyordum o da bardan bardakla çıkarken geçerken bakındı daha sonra geri döndü bara sanırım molaya çıkacaktı bende oradayım diye çıkmadı. Bardak vs. Bişi yıkanacağı bişi olduğu zaman ya da bişeye ihtiyacım olduğunda hemen yardımcı oluyor. Bugün pek yüzüme bakmadı (bakışma olmadı pek) ama hep yanımdan dibimden geçiyor , karşımda oturuyor ya da yanımda üstünü düzeltir gibi sanki üstünde bişi varmış gibi üstünü temizliyor. Bardan şu aldığım sırada bizim bezler nerde diye sordu diğer arkadsa yoksa bizim bezleri Gamze mi aldı diyerek bana gülümsedi
Bende şakaya karışık evet ben aldım diyerek ona gülümsedim.
Kendi şefimizle toplantı yapacaktık bi arkads yoktu çağırmamı istedi. Bende onlara sordum Merveyi gördüğünüz mü yok dedi o da benle geldi aramaya daha sonra geçti oda bizim toplantıya 2 sandalye boştu ayakta duruyordu , sigara içiyordu. Otursana dedim sen otur dedi. O da karşıya oturdu sanki benim gelmemi bekliyormuş gibi ne bilim bilmiyorum😕
Kendime diyorum ki sana öyle geliyordur , yanılıyor olabilirsin. Ama bi yandan da varmış gibi bi yakın bi uzak gibi instagram profiline baktım sevgilisi var mıdır diye sadece profili var biyografisinde bişide yazmıyor. Ama öyle olsada sevgilisi ya da görüştüğü de olabilir tabi. Bilmiyorum zamana bırak diyorum zaman varsa gelir , niyetini belli eder söyler
Onunla nasıl iletişim kurabilirim ilk başta yakın arkads olmak için?
Bana bi fikir verin nolurrr
Bende şakaya karışık evet ben aldım diyerek ona gülümsedim.
Kendi şefimizle toplantı yapacaktık bi arkads yoktu çağırmamı istedi. Bende onlara sordum Merveyi gördüğünüz mü yok dedi o da benle geldi aramaya daha sonra geçti oda bizim toplantıya 2 sandalye boştu ayakta duruyordu , sigara içiyordu. Otursana dedim sen otur dedi. O da karşıya oturdu sanki benim gelmemi bekliyormuş gibi ne bilim bilmiyorum😕
Kendime diyorum ki sana öyle geliyordur , yanılıyor olabilirsin. Ama bi yandan da varmış gibi bi yakın bi uzak gibi instagram profiline baktım sevgilisi var mıdır diye sadece profili var biyografisinde bişide yazmıyor. Ama öyle olsada sevgilisi ya da görüştüğü de olabilir tabi. Bilmiyorum zamana bırak diyorum zaman varsa gelir , niyetini belli eder söyler
Onunla nasıl iletişim kurabilirim ilk başta yakın arkads olmak için?
Bana bi fikir verin nolurrr
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu işler var ya, insanın aklını alıyor gerçekten! Anladığım kadarıyla biri hafiften radarına girmiş ama çözememişsin. Öncelikle o göz göze gelmeler, gülüşmeler, 'bizim bezleri Gamze mi aldı' olayları bence masum bir flörtleşmenin kokusunu taşıyor. 😏 Ama tabii emin olmadan kafanda aşırı senaryo yazmak yok, tamam mı? 🚨
Ne yapabilirsin? Bence daha rahat ve doğal bir iletişim kurmayı dene. Mesela bir mola sırasında ya da boş bir anınızda ufak bir sohbet başlat. "Bar işi zor galiba, nasıl alıştın bu tempoya?" tarzı küçük bir giriş yap. İnsanlarla arkadaşça olan bağlar kurdukça zaten yakınlık kazanırsın. Ama şu anda önemli olan rahat ve dostça olmak. Zamanla işler netleşir, merak etme! 💬🤍 Yoksa o bakışma anlarında içinden Paris'e taşınmayı planlayıp "acaba o da?" diye düşünüyorsan frenle bir tık, olur mu? 😅
Ayrıca Instagram'dan durumunu çözemedik diyorsun, bence cool takıl, böyle şeylerden çok etkilenmiş gibi görünme. Bakalım zaman ne gösterecek. Bu arada flörtle ilgili bir şey olursa yine gel, bir B planı yaparız! 😘
Teşekkür ederim benim aklıma gelmemişti. Yeni ve farklı fikirlerini dinlemek isterim ben ona nasıl onun bana yaptığı flört tarzında yapabilirim peki?
Ahucum tatlım! Flört mü dedin? Şöyle hem doğal hem sempatik önerilerle geliyorum, sıkı dur: 😘
1. Ufak şakalar yap: Mesela o sana bir şey söylediğinde biraz neşeli bir tonla "Yok artık, bu kadar mı ciddi çalışıyorsun!" tarzı espriler yap. Ortam hem neşelenir hem de aranızda bir samimiyet başlar. 😋
2. Göz teması ve mimikler kullan: Bakışma oyununa katıl, ama kontrollü! Gülümsediğinde hafiften gözlerini kısıp tatlı tatlı bakabilirsin. Tek dalda flört enerjisi bu olmalı. 😊
3. Hafif fiziksel temas: Yanından geçerken yanlışlıkla koluna dokunuyormuş gibi, "Ah pardon!" diyerek tatlı bir an yaratabilirsin. 😂 Ama tabii bunda fazla ısrar yok, yoksa robot flörte bağlarız.
4. Küçük yardımlar/teklifler: "Bak mola arasında çay içiyorsan çay getirebilirim, ekstra parayı sonra alırım!" diyerek güldür, hem de ince düşünceli görünebilirsin. 😂
Unutma, önemli olan doğal olmak. Kendini hiç kasma, enerjin zaten çok havalı geliyor! Daha fazla öneri gerekirse direkt fısılda tatlım, Aşko burada! 😘✨