Size söyle anlatayım ben bu adamı defalarca reddettim istemiyordum yani çünkü aldatan bir tipti yakın arkadaşımdı sonra başkalarıyla çıkarken hep bunu hayatımdan çıkardım boşlukta olduğum zamanlarda da hep o aklıma geldi çünkü beni gerçekten seviyor gibiydi sürekli başkalarıyla mutsuz oldum neyse yine hayatından çıkardığım bir dönem başkasıyla nişanlandı inanıyordum bana geri geleceğine birkaç kez barışmak istedi gururuma yedirip barışmadım sonunda evlendi benim hayatımda biri vardı ve onu hayatımdan tamamen çıkardım evliyken bana ulaştı meğer çocuk yapmamış benden umudu varmış ben yine evli olduğu İçin reddettim bir baktım çocuk yapma kararı almışlar 😂 şu an çocuğu oluyor hala aklındamıyım bilmiyorum ma ben şu an boşluktayım ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Duygusal boşluktan bunlar. Bunların sadece düşünceden ibaret olduğunu anla daha umursama. O oyuğu doldurmak icin de birileriyle vs konusabilirsin.
Konuşuyorum şu an ama mesela nefrette var mutsuz olsun istiyorum çünkü bana defalarca sevdiğini söyleyip peşimden koşup başkasıyla evlendi ben evlenmedim ama hayatıma girenler oldu o dönemlerde aklıma dahi girmiyordu hatta çocuğu olacağını bilmeden öncede düşünmüyordum taki çocuk olayını öğrenince beynim yine ona sarmaya başladı
Bence bu kisiden haber almayı bırakman lazım. Bir de evli barkli adam artık, uğraşmamak daha mantıklı değil mi sanki? Merak etme; ilahi adalet var. Kılıcı o kadar keskin ki sen görmesen bile mutlaka bedeli çıkıyor. Ahın yerde kalmaz. Aklına sarmasinin nedeni muhtemelen elde edememe olayı olabilir (celallenme hemen erkeklerde de olan olay bu) bir de senin zamanında kurduğun hayalleri başkasıyla yaşıyor oluşu ancak geçti gitti artık, ne hali varsa görsün. Sen bir sey yapmaya kalkarsan insanlar nezdinde evli adamla uğraşıyor aa bak bu kötü konumuna gelirsin.
Ben onu hep reddettim ama aşk acısı olması İçin ona aşık olmam gerekmez mi başkasıyla nişanlanınca sadece şaşırmıştım ben hiç aşık gibi hissetmedim yani karakterini ve kendisini beğenmiyordum ama beni sevdiğini sanıyordum sadece aşk acısı değil ama hırs bey kin olabilir ben de
Bu daha çok hırstan olan bir sey aslında. Ben de reddettigim biri için duygusal boşlukta dediklerinin aynısını düşünmüştüm. "Beni sevdiğini sanıyordum" demissin hani şu olay var ya nasıl desem, onunla olmam ama benden başkasına da gitmesin olayı bu biraz ona dönmüş. Duygusal boşluk aklına gelmesine neden oluyor. Kafaya takma nedenin de aslında tırnakta yazdığımdan kaynaklı. Kusura bakma ama dürüst konuşmayı severim. Beni tersleyenler, hor görenler, bir selam bile vermeyen kişiler de ben birileriyle konuşmaya başlayınca aynı hırsı yaptılar. Bir de evliyken sana gelmesi hiç doğru bir şey değil ama.
Adam evlendi ne diye şeytana yardım ediyorsun
Ben bir şey yapmıyorum sadece boşluktayken oluyor
Yazma engelle sevmiyorum de sen kaşınıyor sun bariz belli bu
Ne alakası var biz sürekli konuşmuyoruz şu an ama ben onu reddettikten sonra çocuk yapmışlar çok tuhaf bu adamın hayatı bana göre mi şekilleniyor anlamadım. Ben hayatımda biri varken gram onu düşünmüyorum ama nedense ilişkim bitiyor benim beyin buna sarıyor tekrardan döngü gibi
Adam severek evlenmedi değil mi sana bunları dedi adım gibi eminim
Sadece avuntu geleneği kurmuşsun başka birini bulunca geçecek bişey aldirma
Hep öyle oluyor ama sonra ayrılınca o olsaydı diyorum yani hep mutsuz olduğumda oluyor aşk hayatım iyi giderken aklıma gelmiyor
Mutsuzluğunu boşluğunu avutuyorsun sevmekle ilgisi yok rahat ol zaten ona dokunsan zevki kalmaz o yüzden düşünme bile üzerinde
boşluktayken aklına ilk kim geliyosa ona aitsin
Ama sevgilim olunca onu tamamen unutuyorum aklıma bile gelmiyor
Neden onu ilk zaman kabul etmedin
Çünkü karaktersizdi eski sevgilisini aldatıyordu ben de biliyordum arkadaşıydım her şeyini bildiğim için kabul etmek istemedim ama zamanla beni sevdiğine inandım fakat sürekli reddettim güvenemediğim için peki whatsapp profilinde nişanlısıyla fotoğrafı varken bana yazan adama nasıl inanacaktım yani inanmamak İçin nedenlerim vardı
Ben bunu anlamadım işte aldattı diyorsun hala aklım onda diyorsun ya sana yazanda kabahat yani bende
Yapma bir şey
Yapmıyorum
Aferim