Evlenmeden önceki geçmişime gitmek için bir formül yok mu?

Bir film izledim çok etkisinde kaldım mutsuz iki evli çift var ikisi birbirine zaman ayıramıyor erkek işinden dolayı kadın çocuktan evdeki işten güçten dolayı boşanma kararı alıyorlar ve bir sabah kalkıyorlar ikisi de 20 yaşında üniversite yıllarında ilk tanıştıkları zamandalar geçmişte ölen kişiler hayatta. Birşeyleri düzeltmek için geçmiş zamana gidiyorlar. Yaptıkları hataları farkedip düzeltiyorlar daha olgun davranıyorlar. Gelecekleri için daha doğru işi seçiyorlar falan. Birbirlerini ne kadar kırdıklarını fark ediyorlar. Bende isterdim böyle bir zamanda yolculuk. Ama çok değil 5 sene öncesine 21 yaşıma. Eşim bugün eve gelmeden önce sana süprizim var dedi. Gelince yapacağı süprizi unutmuş. Ama kendine bir şişe birasını almayı ihmal etmemişti. Hep böyle yapıp beni boşluyor. Güzel bir film izleriz güzel zaman geçiririz ümidiyle hayaller kuruyorum. Ama o bana olan herşeyi unutuyor ama konu kendisi oldu mu her şey aklında. Bugün ağlayacak gibi oldum ama hiçbir şey olmamış gibi onunla konuştum. Ve gece olduğu zaman yastığı ısırıp sessiz sessiz ağlıyorum ve bu onu hiç bilmiyor. Bana işi düşünce geliyor ama beni umursamıyor. Bu çok onur ve kalp kırıcı bir durum.

Evlenmeden önceki geçmişime gitmek için bir formül yok mu?