Bir film izledim çok etkisinde kaldım mutsuz iki evli çift var ikisi birbirine zaman ayıramıyor erkek işinden dolayı kadın çocuktan evdeki işten güçten dolayı boşanma kararı alıyorlar ve bir sabah kalkıyorlar ikisi de 20 yaşında üniversite yıllarında ilk tanıştıkları zamandalar geçmişte ölen kişiler hayatta. Birşeyleri düzeltmek için geçmiş zamana gidiyorlar. Yaptıkları hataları farkedip düzeltiyorlar daha olgun davranıyorlar. Gelecekleri için daha doğru işi seçiyorlar falan. Birbirlerini ne kadar kırdıklarını fark ediyorlar. Bende isterdim böyle bir zamanda yolculuk. Ama çok değil 5 sene öncesine 21 yaşıma. Eşim bugün eve gelmeden önce sana süprizim var dedi. Gelince yapacağı süprizi unutmuş. Ama kendine bir şişe birasını almayı ihmal etmemişti. Hep böyle yapıp beni boşluyor. Güzel bir film izleriz güzel zaman geçiririz ümidiyle hayaller kuruyorum. Ama o bana olan herşeyi unutuyor ama konu kendisi oldu mu her şey aklında. Bugün ağlayacak gibi oldum ama hiçbir şey olmamış gibi onunla konuştum. Ve gece olduğu zaman yastığı ısırıp sessiz sessiz ağlıyorum ve bu onu hiç bilmiyor. Bana işi düşünce geliyor ama beni umursamıyor. Bu çok onur ve kalp kırıcı bir durum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
var Merline bir danış istersen bu tür sorunlara çare bulmakta üstüne yok
O nedir ya
çok cahilsin ya keşke ölsen
Evli olduğumdandır haklısın evliliği ayrı bir dünya olarak gördüğümüz için diğer tüm şeylere cahil kalmışız çok haklısın
abla ben senden tırsmaya başladım sonracğıma ben bu çağdan da nefret etmeye başladım neden huzur yok neden
Evli değilsen benim yüzümden evlilikten soğuma bak evlilik senin elinde mutlu olmakta mutsuz olmakta senin elinde doğru insanı ve kendi doğrularını belirle taviz verme ödün verme kendinden anı yaşa doğru insan doğru kararlar mutsuz evlilik artı hayat yok doğru kararlar var senin doğruların yani okeyy bak sakın soğumaa
keşke senin dediğin kadar toz pembe olsa her şey hanım teyze
Hanım Teyze nedir ya 27 yaşındayım daha 😡
hani kadınlar bizden daha olgundu ya niye teyze dememiz den rahatsız oluyonuz
Hanımefendi desen neyse Teyze biraz yaşlı hissettiriyor 😏
neyse konumuza dönelim senin kafa yapın hoşuma gitti hadi beni evliliğe ikna ette annem sana sabah akşam dua etsin
Ben aslında çok salaagim bakma olsa kendime faydam olurdu iki çicek böceğe kandık şimdi bu haldeyiz topla bahçeden çiçek yine çiçek yani erkek verince noluyo b*k mu oluyor ne hemen sazan gibi oltaya geliyosun
halinizde ne var ki eğer insanlığa iki gıdım güvenin varsa gel sohbet edek özelden
Ben biraz yükseldim galiba kusura bakma konunun dışına çıktım evleneceksen olduğun gibi ol kasıntı olma bırak çiçeği falan gerçekçi ol kasıntı olma en önemlisi dürüst ol ben şu şu b*kları yiyorum kabul müsün kabul ama önemli olan şu karşında ne yapıyor bakıyorsun sana yaranmaya çalışıyor kendini övüyor falan uzak durr aman ha diyim kendini övenler süper yalancı olur daha dün ne yediğini ıçtıgı b*ku anlatanlar var ya hani saf saf anlatırlar herşeylerini ben gibi sen öyle birini buldun mu evlen saftır o zararsizdir ama ilgi manyağı olabilir o ayrı ilgilencek o kadar karın olacak sonuçta al sana evlilik tüyosu
😂😂😂😂
Sinirliyim ben biraz oda böyle kelimelere dökülunce komik oldu galiba 😀
yo içtenliğin hoşuma gitti ve özelden konuşmamanda üzdü 😁
Ya özelden yAzarım yazmasina özelden konu bana döncek evlilikte ne sorun yaşadığımla alakalı konuşcaz falan bi kere sen evli değilsin anlayacağını sanmam ben seni evlenmeye ikna etmeye çalışıyorum tuhaf olan şey böyle bir çelişki ve şuanda deli gibi uykum var bide niyeyse ayağım dışarda kalmış buz gibi olmuş ona ayrı sinir oldum gözlerimde yanıyor uykum geldi 😴
Öylesinden fayda gelmez bırak gitsin ya da hak edenle takıl bide film in adı nee
Netfilixde var dizi aslında 12 bölüm unuttum ismini yabancı isim olduğu için
Hım çokmu mutsuzsun
Çok denemez de çoktan bir tık az mutsuzum yani mutsuzum sadece mutsuz
Mutlu edelim seni
Beni bu saatten sonra brad pitt gelse mutlu edemez
Yaşlı oo
Keşke öyle bir formül olsa keşke
Çok kırıcı ve terbiyesizlik
Eğer olsaydı bütün hayatımı baştan yazardım en güzel üniversite de okuyup en güzel mekanlarda takılırdim kendimi kısıtlayıp yapmadığım alay ederler arkamdan konuşurlar diye yapmadığım şeyleri yapardım hep olgundum kasıntı bi tiptim eğlenmeyi bilmiyordum çok pişmanım ne büyük aptallıkmış yaptıklarım
Tam beni tarif ettin yeminle
Insanların söyleyeceği şeyleri çok umursuyoruz bu yüzden hayatımızı mahvediyor aman evlenelim evde kalmış demesinler aman çocuk doguralim yaşı geçmiş demesinler aman çok gezmeyelim sürtuk demesinler onlarla takılma şunu demesinler bunu giyme şunu demesinler ne çok anlam yüklüyoruz onun bunun lafına
Demi
İmkansız 😓🙃
😭
geç kaldın
Hemde çoook
yapacak bişey yok