2 yıl sonra biten ilişki hakkında yorumunuz nedir?

Konuyu biraz uzun anlatacağım, onun için devamına yorumlardan devam edeceğim, özür dilerim şimdiden herkesten.

2 yıldan daha fazla süredir olan ilişkimizde kız arkadaşımla evlilik sürecine girdik. Evlilik teklifi için kız arkadaşımın istediği yüzüğü yaptırdım özel olarak ayrıca Evlilik organizasyonu ayarladım. Kız arkadaşım bu tarz şeyleri çok seviyordu organizasyon fotoğraf vs. Çok güzel bir teklif oldu fakat süprizlik bir durum yoktu haliyle büyük bir organizasyon olduğu için.

Ailelerle tanışmaca sonrasında ailelerin tanışması vs vs. Bizim maddi durumumuz şükür iyi. Karşı taraf tek eve tek maaş giren bir ev, kız arkadaşım da çalışmaya başladı bir süre sonra. Evlilik muhabbetlerinde kız tarafı bizim durumumuz el vermediği için nişan hariç herşeyi siz yapın dediler, biz de kabul ettik. Sevgililik sürecimiz boyunca da hep ne istediyse yaptım, istemese bile hep daha fazlasını yaptım yaptıklarımın.

Gelecekteki evimiz için bütün beyaz eşyaları aldım, sonrasında mutfak el aletlerini ve tabak çanaklarını kız arkadaşım aldı kendi maaşıyla. Nişan yerini de kendi parasıyla ayarladı. Sonrasında karşılıklı çeyiz muhabbetine geldi konu. Aile bireylerini karıştırmayalım sadece gelin damada alalım dedi kız tarafı, biz de nasıl isterseniz dedik. Kız arkadaşım için ailemin de desteğiyle çorabından makyaj malzemesine kadar her şeyi aldık en kalitelisinden (mac, dagi, vakko, vs.) Kendim için çok bir şey istemedim kıza yüklenmemek için, pijama takımı, ayakkabı pantolon vs mont gibi temel birkaç şey aldırdım sadece onlar istedi diye o da.

İsteme zamanı evlerine güzelce süslemeler yapıldı, video ve fotoğraf çekimi ayarlandı. Aile arasında ve bir kaç arkadaşla isteme faslını yaptık. Herkes yapıyor diye ev hanesinde bütün kadınlara çiçek yaptırdım. En büyüğünden kız arkadaşımın beğendiği yapma çiçeklerden İsteme çiçeği, özel kasede bol bol çikolata vs götürüldü tabiki. Söz yüzüklerini kız arkadaşıma altın bana da gümüş olarak yaptırdık onlara çok yüklenmemek için. İsteme faslı bitti vs 1 hafta sonra kızın ailesinden İsteme günü kıza hiç bir hediye takmamış olmamızdan dolayı trip yedik ailece. Bizde böyle adet olmadığı için bunu belirttik, keşke söyleseydiniz filan dedik ama gönül koydular buna.

Nişan yeri için kız arkadaşım daha öncesinde abisinin de düğünü olduğu bir yeri ayarladı. Sadece apreratif tabaklı bir anlaşma yaptılar. Fiyat olarak cuzi bir bedele kapattılar konuyu. Benim için çok önemli değil böyle tören vs ler ama kız arkadaşım istiyor diye kabul ediyorum ben de. Ayrıca nişanda ayrıca bir İsteme töreni daha yapacağız çünkü burada da hem evdeki istemeye katılamayan aile bireyleri de olacak hem de profesyonel bir video çekimi de olacak kız arkadaşımın isteği üzerine.

Güncellemeler
+1 yıl
Jsjdkdkslllsşsş
Sldldlldl
Dldl
Güncellemeler
+1 yıl

Kendimize nişan elbiselerini hallettik bu süreçlerde. Nişantaşı, Fatih filan derken kız arkadaşımın beğendiği bir model bulup aldık. Kendim için de o elbiseye uygun birtakım aldım. Fiyatlar bir nebze uyguna geliyor diye smokinimi de aldım düğün için.

Sonrasında düğün yeri bakma zamanı geldi. Kız arkadaşım lüks bir muhitte kır düğünü istiyordu. Oradaki bütün yerleri gezdik, fiyatı bir nebze uygun istenilen bir yer bulduk ilk seçenek olarak. Bir de benim ailemin istediği farklı bir muhitte bi
2 yıl sonra biten ilişki hakkında yorumunuz nedir?