Merhabalar ben 18 yaşında bir genç kızım bugüne kadar kimseyle ne duygusal nede cinsel hiç bir ilişki içerisinde bulunmadım ve kendimce böyle bir karar aldım yaşadığım müddetçe hiç bir erkekle duygusal ve cinsel hiç bir ilişki içerisinde bulunmayacağıma dair. Bu konuda çok netim zaten hiç bir zaman aşka ve cinselliğe merakım olmadı hayatımı kariyerime ve insanlığa ve iyilige adamak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok güzel düşünüyorsun aslında ama dikkat etmelisin ben de aynı senin gibi yaşıyorum ve 27 yaşıma geldim kimseyle öpüşmedim sevgilim yok yapayalnızım Allahtan başka kimsem yok çok emek verdiğim mesleğimi de atanamadığım için yapamıyorum şu an tek odağım kpss atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak kpss olmazsa da eylülde bir işte çalışmaya başlayacağım. . Kısaca kendini korumak için diş dünyadan tamamen kendini soyutlama yoksa benim gibi olursun :(
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım her şey gönlünce olur yanlış bir şey yapmadın en doğrusunu yaptın pişmanlık duyma.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sen de hayal ettiklerini gerçekleştirirsin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu harika. Hayatta başarılar dilerim
15 Yorumla
Soran+1 yılEğer gerçekten böyle düşünüyorsan beni çok mutlu ettin.
Soran+1 yılSizin gibi insanların desteğini hissetmek harika 🥰🙏
bende o kafadayım ama ilerde ne olucağı belli olmaz o yüzden kendini çok kasma mantıklı mı sorusuna gelirsek tamamen sana bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılBence mantıklı ayrıca bu kafa yapısındaysan cidden güzel.
Soran+1 yılKendim gibi düşünen insanları görmek çok mutlu ediyor beni sakın doğru yoldan ayrılma en doğrusu bizim için bu bence ayrıca başarılı olmak kadar insanı tatmin eden bir şey yok emin ol.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kararları almak için daha çok küçüksün bebişim. :D some hormon problems seni bu tür şeylere itebilir. Korkma, anı yaşa
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden? ben en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum her şey kendimi korumak için.
- +1 yıl
Kendini şartlandırma. İstemediğin ot burnunun dibinde biter. Şıp aşık olursun dünya tersine döner
Soran+1 yılAşk mı kaldı? Hepsinin beyinde gerçekleşen bir kimyasal olay aslında.
- +1 yıl
O senin beyninde gerçekleşmeyecek mi? :D
Soran+1 yılBen izin vermezsem gerçekleşmeyecek. Hem nereden biliyorsunuz bu tarz hislerim ve arzularim yok belki de
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılNiye trip atıyorsun bana yahu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Atmıyorum, düşüncelerine saygı duyuyorum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyorsanız mantıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi seviyorsam?
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunu 5 -6 sene sonra tekrar konuşmak isterim seninle
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacak bir şey yok değişmeyeceğim bunu kendi iyiliğim için yapıyorum.
Soran+1 yılAma bu benim elimde olan bir şey.
Soran+1 yılSiz kendi hayvani iradenize sahip çıkamazsanız tabi ki elinizde olmaz hayattaki tek gayesi s. eks olan bir insan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha dur bismillah yolun başındasın. Tomurcuktun öncesinde şimdi çiçek oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayattaki tek gayesi deli gibi s. ikişmek olan bir toplumdan yetişen insanlar bu dünyaya ve ülkesine hiç bir şey katmaz katamaz benim gibi cesur ve mantıklı insanlar bu dünyada iyi iz bırakmayı başarabilir ancak
Cevap sahibi+1 yılİnşallah söylediğin gibi olur. O tarif ettiğin kişiler hayatında hiç gerçekten çalışmamış yorulmamış ve o işi hiç yapmayanlar. İlerde ne sıkıcı bir şey olduğunu anlayacaklar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel dedin ama işte doğanin kanunu sende seveceksin aşik olacaksin evleneceksin en sonunda
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların hiç birisini yaşamak zorunda değilim. Zaten çocukluğumdan beri sevme sevilme ve cinsellige merakım yoktu
Cevap sahibi+1 yılKişilikten kaynaklı bu bana da fazla olmaz
+1 yılGüze hedefin var da evlilik de mi düşünmüyorsunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum.
- +1 yıl
Sizin gibi tanıdığım bir abla var Şu an 45 yasında pişman olmuş keşke evlenseydim diyor iyi düşündünüz mj bu ksrarinizs evlilik neden istemiyorsunux
Soran+1 yılÇünkü biriyle evlenebilmem için ona aşık olmam gerek ben aşk ve cinsellik istemiyorum ayrıca tanıdığınız hanımefendi ile benim aramda jenerasyon farkı var.
- +1 yıl
Ne farkı var o da ayni iste zamanında evlilik ya da sevgili istememiş simdi de tek kaldı pisman
Soran+1 yılYalnız kalmak ve yalnızlığı seçmek arasında çok fark var. Tek kaldığına göre demek ki onu seven bir ailesi (anne , baba, kardeş) olmamış.
- +1 yıl
Var var ama evliler hergun hergun olara gide bilir mi insan veya onlar esi var benim eşim yok onların yaninda tuhaf hissediyorum diyor cok konuşmuştuk onunla nu konuyu
- +1 yıl
İstek at istersen k@nus@lim
Soran+1 yılNe alakası var neden eşim olmadığı için kendimi kötü hissedeyim.
- +1 yıl
İstek at
Soran+1 yılNiye bu kadar ısrarcısın?
- +1 yıl
Bisey yok. tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılIlla isticen yasin 18 daha
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemeyeceğim emin ol
+1 yılZaman ne goster bakalim
07 Yorumla
Soran+1 yılKendi öz irademle aldığım bir karar değişmeyecek.
- +1 yıl
Elle devam
Soran+1 yılElimi de kullanmıyorum ihtiyaç duymadığım için.
Soran+1 yılSana insanlıktan bahsederdim ama rencide olursun.
- +1 yıl
Evet insanlar elle yapmıyor zaten
Soran+1 yılBunun onun ile alakası yok senin üslubun ile alakası var ayrıca ne olursa kendinden yaşça küçük birine bunu söyleyemezsin
- +1 yıl
Konumuz sorundaxsa dediğin gibi cinsellik
+1 yıl25 yaşında canın çekecek
0128 Yorumla
Soran+1 yılÇekmeyecek.
Soran+1 yılNick name den belli zaten ne kafada olduğun o yüzden seni insan yerine koyup cevap vermek hata
- +1 yıl
çekecek pişman olacaksın
Soran+1 yılSeni kaile almıyorum. r e z i l
- +1 yıl
üzüldüm
Soran+1 yılİsmin bile le ş
- +1 yıl
gizlisin acaba senin ismin nasıl
Soran+1 yılBöyle re zil bir isim değil.
- +1 yıl
görmeden bir şey diyemem
Soran+1 yılDEF OL GİT ARTIK
- +1 yıl
canımsın
Soran+1 yılSen kimsin ki ben senin canın oluyorum
- +1 yıl
böyle ters davranma lazım olurum sonra
Soran+1 yılHiç utanmıyor musun 18 yaşındaki bir çocuğa bu sözleri söylemeye.
- +1 yıl
cinsellik konusunu açan sensin canım
Soran+1 yılNamus suz olmak böyle bir şey hiç utanma arlanma yok ortaya sorulmuş bir soru sana özel değil senin bu yaptığın resmen istismar.
- +1 yıl
mantıklı mı diye sormuşsun ama hatrlatırım canım
Soran+1 yılEvet ama özel olarak size sormadım dediğim gibi ortaya sorulmuş bir soru haysiyet sizliğini kapatmak için kılıf uydurma canım diyip durma pis liksin sen.
- +1 yıl
gizli olan sensin bak ben açığım sakin ve mantıklı söylüyorum yorumculara da baktım benle aynı düşüncedeler hatta hemcşnslerind e dahil. canın isteyecek başka çaren yok
Soran+1 yılSen ve senin gibiler hayatı boyunca hiç bir baltaya sap olamamış zavallılar canım çekmeyecek ayrıca hala haysiyet sizliğine kılıf uyduruyorsun kendinde yaşça küçük bir insana senin gibi soy suzlara ne dersen de bos
- +1 yıl
küçük olduğuna inanmıyorum.. cinsellik yapmıaycam diyerek soru sorman bile zaten düşünceni belli ediyor.. herkesten daha çok azgınsın aslında ilgi bekliyorsun.. ama ben hala diyorum ki canın isteyecek o penisi
Soran+1 yılistekli olduğum falan yok senin gibi ırz düş manı sap ıklardan korunmak için tek yol bu hiç bir zaman ilgiye ihtiyacım olmadı Allah sen ve senin gibilerin canını en acı şekilde alsın tez zamanda
- +1 yıl
yazık ya sana böyle ilgiisiz kimse yüzüne bakmayınca böyle oldun işte :)
Soran+1 yılSen bunu asla öğrenemeyeceksin inan bana gayet güzel bir kızım namus suz
- +1 yıl
güzel olsan bu şekilde yazmaz her gün isttekliyim diye yazardın hayatım :)
Soran+1 yılSenin Allah uzun ömür versin hayatım demeye utanmıyor musun namus yoksunu
- +1 yıl
daha bir defa namusuna el uzatmadım ama senin canın şeysilikten böyle ahresif oldun işte.. ama onunda zmanaı gelecek cnım
Soran+1 yılSENİN GİBİ HAD BILMEZ IRZ DÜŞMANLARINA KARSI SAKİN OLAMIYORUM SENİN ŞEYİN KIZIŞMISKİ BURADA 18 YAŞIMDAKI ÇOCUĞA IRZ DÜŞMANLIGI YAPIYORSUN
- +1 yıl
18 yaşındaysan o zaman cşnsellik nedne konuşmak istiyorsun canişko
Soran+1 yılCinsellik konuşmak istemiyorum. Burada beni tac iz eden sensin cevap vereceğim tabi ki.
- +1 yıl
cinsellik başlığın var ama konu açmışsın.. taciz etmek bu değil.. senin kafan karışık bence:)
Soran+1 yılGit artık başımdan
- +1 yıl
özlersin ama :)
Soran+1 yılİğr enç yaratık.
- +1 yıl
demek kendini iyilik meleği olarak görmeye başladın :)
Soran+1 yılEvet öyle olacağım ve öyle kalacağım.
- +1 yıl
kalamayacaksın
Soran+1 yılKALACAĞIM AMA SEN BUNU ASLA BİLEMEYECEKSİN
- +1 yıl
gizli olmasan bilirim
Soran+1 yılBİLEMEZSİN. BELKİ YILLAR SONRA ADIMI TELEVİZYONDA, SOSYAL MEDYADA, GAZETELERDE DUYACAKSIN AMA BİLEMEYECEKSİN
- +1 yıl
kurudu gitti yazık oldu onca şeye diye mi :)
Soran+1 yılBAŞARILARIMI VE BU DUNYAYYA BIRAKTIĞIM ŞEYLERİ
- +1 yıl
toprak olacak gidecek yazık değil mi :)
Soran+1 yılYazıksa bana yazık seni ilgilendirmez. Senin gibi fare yaşantısı sürmeyeceğim en azından eminim bir kere bile yurt dışına gitmemişsindir.
- +1 yıl
haha egoya bak ya yurt dşı ile kendi kazanmadığı ile hava atan ergen tip senin kim e faydan olacak uyuz :) hangi gönül işine adaysın hayatını adadın lafla peynir gemisi yürümez kızım :)
Soran+1 yılEn azından benim bir hayat gayem var insanlığa dünyaya faydalı olacak. Sen ne yapıyorsun yiyip için sıçmaktan başka ben bu yaşta 2. Dili öğreniyorum hayırdır. Ayrıca babamın parası benim de param sayılıyor.
- +1 yıl
daha kendi kazandığın i halt yok işte ikinci dil biliyormuş hey allahım ya insanlığa zarralı birsin bence
Soran+1 yılİnsanlığa ve dünyaya hiç bir zararım yok. Emin ol çünkü merhametli yetiştirildim ailem tarafından çok seviliyorum etrafımdaki herkes bana saygı duyuyor babamın kazandığı benim de kazandığım oluyor zaten para kazanmaya başlayacak yaşta değilim eğitim hayatım devam ediyor
- +1 yıl
evet yaş 18 ve sana herkes saygı duyuyor nedeni de ikinci dil ve hala babanın parasına muhtaç iken harşka alkış :)))
Soran+1 yılBen babamın canının parçasıyım. Muhtaç olmak falan değil o tabi ki herkes bana saygı duyuyor çünkü benim harika biri olduğumu düşünüyorlar kendimi de her konuda gelistiyorum.
- +1 yıl
icat mı buldun kız yoksa herkes seni omzunda taşıyor :)) daha üniversiteye gitmiyorsun liseden mezsunsun uçağa bindim diye mi bu havalar:)
Soran+1 yılDemek sen daha uçağa da binmemişsin ahaha büyük kayıp üniversiteye gitmediğimi nereden biliyorsun herkesin bana saygı duyma nedeni benim saygın bir aileden geliyor olmam.
Soran+1 yılKS de soru sormakla alakası yok ki ahaha kendini bu şekilde savunmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
hangi ünlü KS ye gelmiş de soru soruyır hangi kendini insanlığa adamış kişi KS de soru soruyor hey akıllım :)
Soran+1 yılÜnlü biri değilim ki insanlığa adamak deyince aklına dünyayı kurtarmak geliyor galiba sığ görüşlü e z i k çevreme faydalı olmaktan yardım yapmaktan bahsediyorum. E Z I K
- +1 yıl
kime ne yardım ettin bakalım say :)
Soran+1 yılSMA hastası çocuklara ve depremzedelere yardım ettim şehit çocuklarının eğitim masraflarını karşıladık daha da sayarım.
- +1 yıl
kimin parasıyla bunlar babanın di mi :) o da sayıyordur böyle yaptım diye:p
Soran+1 yılSayar tabi para bizim paramız babam ne kazanırsa ailesinin.
- +1 yıl
bunu herkese hava atıyorusn di mi bu şekilde:)
Soran+1 yılHayır sadece sana ders vermek için söyledim biraz insan olmayı öğrenirsin bizden.
- +1 yıl
iyice midem bulandı ne ders vermesi kibirli egolu insanları sevmem
Soran+1 yılMide bulantısına yeşil çay iyi gelir. hadi şimdi uza burdan ise yaramaz gereksiz insan arttığı seni
- +1 yıl
cinsellik konuşmak için paranı pulunu insanlığa faydalıyım diye yol yapmana gerek yok canım :)
Soran+1 yılMuhatap olmaya çalışma hadi sg
- +1 yıl
işte içinde ki zehir çıktı küfürlü bi insan ve insanlığa hizmete adamış tipler:)
Soran+1 yılDEFOL
- +1 yıl
by by insalığı zehirleyen egolo tipitip
Soran+1 yılDEFOL CEVAP VERMEYE HAKKIN YOK SENİN
- +1 yıl
üzülme sen gibileirni çok tanıdık şu dünyada insanlığa hizmet edenleri az tandık yaptıkalrını gizli yapan böbürlenmeyen
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum git başımdan artık.
- +1 yıl
.
Soran+1 yılGE BER
- +1 yıl
beter ol pislik
Soran+1 yılTA CIZ Cİ SA PIK YANA CAKSIN CAYIR VAYIR
Soran+1 yılBEŞ PARA ET MEZ ZAVALLI
- +1 yıl
aklındna çıkmayacak sürekli canın çekecek ama egon yüüznden yanıp tutuşacaksın kıskanacaksın sevişenleri :)
Soran+1 yılETRAFIMDA OYLE OLAN BIR SURU INSAN VAR
- +1 yıl
kıskançlıktan çatır çatır çatla uyuzzz
Soran+1 yılZENGINIM VARLIKLIYIM EN İYI HAYATI YAŞIYORUM
- +1 yıl
para işte yetmiyor zevk almana ancak yer içerisn sıçarsın ama seks yapamazsın :))
Soran+1 yılZATEN YAPMAK GİBİ BIR DERDIM YOK BIR İNSAN ARTIĞININ ALTINA YATACAK KADAR ACİZ DEĞİLİM
- +1 yıl
sen nasıl oldun acaba :))
Soran+1 yılBEN AHLAKLI ONURLU ŞEREFLİ IKI INSANIN EVLADIYIM SENİN GİBİ İKİ ZAV ALLININ COÇUGU DEĞİLİM
- +1 yıl
kuruyp gidecek seks yapmadna cinsellik nedir bilmeden sadece mide fesadı oalcak yedikçe para para para sonucu zero :) )
Soran+1 yılİhtiyac duymuyorum merak etmiyorum siradan insanlar gibi değilim hayat gayem farklı seni bu kadar rahatsız eden ne
- +1 yıl
inadındna hepsi değilse herkesten daha çok merak ediyorsun elin gidiyor geri çekiyorsun :)
Soran+1 yılMERAK ETMİYORUM YETER ARTIK ONURSUZ YAZMA
- +1 yıl
merak etmesen konuyu bu kadar derinlemesine işlemezsin :)
Soran+1 yılTIP BİLİMLERI DOKTORQSI YAOAN BİRİYİM YAV ŞAK
- +1 yıl
hahah :) ne okursna oku ne kadar paran olursa olsun bi pka yaramayacak canın ekecek ama grurdan mahrum kalacaksın ohhh canıma da değisin
Soran+1 yılCANIM ÇEKMIYOR GA VAT
Soran+1 yılHİÇ BIR ZAMAN SİZİN ISTEDIGINIZ OLMAYACAK GAV ATLAR VE KAŞ ARLAR SİZI
- +1 yıl
sen ancak böyle sadece konuşacakısn acaba neler yapıyorlar diyede meraklanacaksın haha
Soran+1 yılMERAKLANMAYACAĞIM ZATEN INTERNETTE ORO SPULARIMIZIN TESHIR VIDEO LARI VAR MERAK ETMEM
Soran+1 yılCEBİN DELİK BURADA MİLLETE SALCA OLACAGINA popona DON AL
- +1 yıl
bak nasılda biliyor nette neler olduğunu demek gizli gizli izleyip okşuyorusn kendi hain seni :))
Soran+1 yılKARŞIMA ÇIKIYOR MAALESEF YOKSA İĞRENÇLİĞİ KALDIRMAZ BENIM GÖZLERIM VE MİDEM
Soran+1 yılŞEREF YOK SUNU ONURLU OL VE YAZMA SUS
- +1 yıl
karşına çıkmaz bilerek ve isteyerek aratıtırlı bu tür şeyler güzel itiraftı :)
Soran+1 yılTWİTTER DA KARŞIMA ÇIKIYOR ENGELLEDIM GENE ÇIKIYOR ONUR SUZ YAZMA
- +1 yıl
tam da yuvasında bakıyorusn demek her çeşit de var orada takip de ediyon mu oraları yoksa beğeni mi sadece:))
Soran+1 yılALLAH BELANI VERSİN GAVA T
- +1 yıl
hahah bak ya neler diyor neler yapıyor :))
Soran+1 yılSusacaksın cevap vermeye hakkın yok senin burada günlerce mücadele ederim senle
- +1 yıl
sen bilirsin susma sen yazarsan bende yazarım pis twtter seni :)
Soran+1 yılSUSACAKSIN GA VAT
- +1 yıl
göndersene sevdiğin linklerden.)
Soran+1 yılGA VAT
- +1 yıl
yavaş yavaş susacaksın ve kabul edeceksin :))
Soran+1 yılBEŞ PARASIZ GA VAT SENİ
Soran+1 yılSEN SUSACAKSIN VE KABUL EDECEKSIN
Soran+1 yılGA VAT PE ZE VENK
- +1 yıl
canın istedikçe beni hatırlayacaksın dediydi adam diyeceksin ama aklına para gelecek haha :))
- +1 yıl
böyle gizli gizli yazacaksın kendini göstermeye bile cesaretin olmayacak uyuz :)
Soran+1 yılUL AN SEN KİMSIN KI BEN SENİ HATIRLAYAYIM SEN BENIM SUMUĞUM BILE OLAMAZSIN ONURSUZ GURUSUZ PE ZE VENK YAVS AK GA VAT SENI
- +1 yıl
hahah kuduracaksın böyle teitterdna izleyip mastürbasyon yapacaksın ama herkese ben insanlık adadım diyeceksin :))
Soran+1 yılSENİN GİBİ GA VAT OLMAYACAJ ETRAFIMDA KARISINI S İK TIREN SENI
- +1 yıl
seni skm ben bu kadar naz fazla :)
Soran+1 yılANANA BACINA KARINA GRUP YAPSINLAR SENİN
- +1 yıl
yaval yavaş kendini belli etmeye başladın benden fazla grup yaptığın belli oluyor canım benim :))
Soran+1 yılHAYATIMDA ZİNA BILE YAPMADIM DİYROUM GRUP DİYOR AMA DEMEK Kİ SEN YAPMIŞSIN GA VAT OLDUĞUNU TESÇİLLEMIS OLDUN PEZE VENK YAVS AK güzel kardeşim SENİ
- +1 yıl
twtterda ne gibi şovlar yapıyorsun :))
Soran+1 yılGA VAT GAV AT PE ZEVENK YAV SAK IB NE
- +1 yıl
al işte kelime dağarcığın da bitti papağan gibi aynı kelimeleri kullan dur şimdi :))
Soran+1 yılsenin hayatını s. kicem bekle sen
- +1 yıl
Tamam nokta koydum 5 gün önce geldin yine yazdın bitirelim konuyu yoruldum pes ediyorum sen haklısın
- +1 yıl
@GözümKIIZarıyor senin ananı avradını
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Umarım geçerli bir nedeni vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçerli nedeni benim kendi öz irademle aldığım bir karar olması buna kimse karışamaz ve sorgulayamaz.
Soran+1 yılBelki de bazı hisler ve arzular yok bende nereden biliyorsun.
Zamanla olur yavru dert etme acele etme
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasını istemiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılüniversitede misin
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılBence mantıksız aşk güzeldir
Soran+1 yılAşk diye bir şey yok. Hepsinin bilimsel bir açıklaması var.
Cevap sahibi+1 yılBöyle mi devam etcen bi
Ömür
Soran+1 yılEvet bir kime ne zararı var ki böyle bir hayat yaşadığımda dünya için daha fazla şey yapabileceğimi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılOk
Soran+1 yılTrip atman peki
Cevap sahibi+1 yılBanane ablacım hayat senin ne tirip atcam istediğini yala
Cevap sahibi+1 yılYaşa*
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılVerecek cevap bulamadın dimi sende haklısın.
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamam başarılar
00 Yorumla
+1 yılRahibe
02 Yorumla
Soran+1 yılO rahibeler bu dünyaya senden daha fazla şey bırakmıştır emin ol.
- +1 yıl
@BirMutluedenAdam34 senin belanı si kerim lan
Yaşın kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yazdım ya oraya
Soran+1 yılGördüğüm duyduğum şeyler yeterince midemi bulandırıyor kararımdan döneceğimi zannetmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHelal olsun sana
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026