Sinavda kopya verdigim cocuga asik oldum konusmali miyim?

felsefe sinavinda en arka sirada tek oturuyordum bi tane cocuk kopya cektigi icin hoca onu benim yan tarafimdaki siraya aldi yan yana degildik ama aramizda 50 cm falan vardi beyse bu sinavda bana seslendi hist falan dedi ben de baktim bana sorularin cevanini sordu ilk once 2 soru falan sordu sonra 5 dk araliklarla surekli seslenmeue basladi boyle boyle 15 soru falan soyledim ona hatta yetmedi cevap anahtarini acip kagidi havaya kaldirdim o gorsun diye allahtan hoca falan gormedi neyse bu benden once kagidi verip cikti ben de bikac dakika sonra ciktim kapida beni bekliyormus yanima geldi tesekkur falan etti merdivenlerden beraber ciktik biraz konustuk sonra tekrar tesekkur edip gitti ama ben cocuga asik oldum zTen onceden de begeniyordjm okulda goruyordum dikkatimi cekiyordu ama adini falan bilmiyordum bu olayi siniftakilere anlatinca adini ogrendim ama muhtemelen o benimkini hala bilmiyor. neyse sinavdan 2 gun sonra mi ne ben bunun instagram hesabina istek attim ama 2-3 gundur hala kabul etmiyo 6 ortak takipcimiz var ve cocuk cok kiz duskunuymus okuldaki tum kizlara cikma teklif etmis benim arkadasima da etmis ama helsinden red yemis bu kadar kadin duskunu bi cicugun bile bana bakmamasi koydu ve o cikma teklif ettigi kizlardan daha guzel oldugumu fusunuyorum sahsen. her neyse arkadaslarim istegi geri cek kendini kucuk dusuruyorsun falan dedi sizce napiyim cok begenmistim cocuga

Sinavda kopya verdigim cocuga asik oldum konusmali miyim?