Günaydın; bir çift düşünelim. Özel yaşamlarında aşkla sevgiyle dokunuyorlar. Bunu hissedersin, bilirsin. Tüm hücrelerinde hissedersin. Zamanla ilişki yıprandıysa, o dokunuşların yerini yüzeysel dokunuşlar, öpüşler alır. Bunu da bilirsin ve hissedersin. Artık eskisi gibi değildir. İlişki artık aman olup bitiversin modundadır. Ben bunu ikili ilişkimizde yaşıyorumdur ve bunu biliyorumdur. O insanla artık bir değilizdir.
Bazen o duygunun tam içinde ve ortasında yaşadığımız halde durumu nedense kabullenmeyiz. Şimdi o adam ya da kadın bir başkasıyla birlikte olduğunda beni aldatmış mı oluyor? Bence hayır çünkü çok öncesinde ilişkimizin içinde beni çoktan terk ettiğini ben bilirim. Özellikle kadınların bu konuda iç güdüsü hemen hemen hiç bir zaman yanıltmaz. O nedenle böyle bir konuda aldatıldım demeyi çokta doğru bulmuyorum. Bizler çok yönlü düşünebilen zeki varlıklarız.
Bittiğini fark ettiğinde oturup konuşmak gerekli, kurtarılabilir bir tarafı var mı? Varsa herkes nerede hatalı davrandığını, özel hayatlarında nelere dikkat etmediklerini düşünürler. İkisi de kendine bir çeki düzen verir ve denerler yoksa da sen sağ ben selamet.
Bu kişi; tabiatı gereği neyse o şekilde yaşamaya devam edecektir. O insanın o yönünü bilerek hayatımıza dahil ettiğimiz ya da sonrada fark ettiğimizde sineye çekip oturuyorsak bu bir tercihtir. Bizim tercihimizdir. Yani ortada bir hata varsa %50-%50'dir.
İlişki bitmeye yaklastiysa eğer ayrılırsın ve biter. Sevsen de boş, sonu olmayan bir ilişkiye devam etmez. Aldatmanin bahanesi olmaz. Hele ki tabiatım böyle ya da ilişki yıprandı vs diyerek aldatmanın asla ama asla affı olmaz, en azından benim için. Sizin de görüşünüze saygı duyarım. Teşekkürler
Anlatmaya çalıştığım şeyi güzel ifade edememişim demek ki. Ben çok başka bir şey anlatmaya çalışmıştım orada. Anlatamadığım için üzgünüm. Rica ederim. Ben teşekkür ederim.
Askere giderken bir kızla konuşuyordum. Bana mesaj atmamaya başladı. Geldiğimde başka biriyle sevgili olduğunu öğrendim.
Aylar sonra bana mesaj attı özür dilerim diye.
Tavrım netti konuşmak istemediğimi söyledim.
Aylar sonra belki değişmiştir bir şans vereyim dedim görüşme teklif ettim. Baktım hala aynı soğukluk aynı mallik devam ediyor. Görüşmeyi kestim tekrar.