Sevgilim iki haftada bir ister bazen atarim bazen atmam da artik normal gozuyle bakiyor bunun normal olmadigina nasil ikna ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir ilişkide nude atılması normal DEĞIL bu gönderiyi telefonuna yüklediğin anda milyonların seyrine sunmuş oluyorsun zaten. Senin canım sevgilin oranı burani görüp 31 çekecek diye, telefonunda fotoğraf galerine erişimi olan her uygulama ve bu uygulamayı yöneten admin bu görsele ulasır. Artık ortalıkta dolaşmaması için hiç bir sebep yok. Şimdi yapacağiniz herşeyi adam gibi olması gerektiği gibi yapın. O dingil sevgiline de söyle bir erkek için kadınının mahremi kendi mahremi sayılır böyle şeyler yapmasın. Bir araya gelin ne yapacaksanız yapın.
52 Yorumla- +1 yıl
@SpringSun sıkıntı yok kim ne yapmak istiyorsan yapsın inanki hicbirsey artık umrumda değil kim ne yapmış ne etmiş
Soran+1 yılBizim simdilik bir araya gelme sansimiz yok bu yuzden istiyordu zaten uzak mesafe oldugumuz icin..
En İyi Cevaplar
+1 yılVücudunu tüm detayıyla görüyor. Beğenip beğenmiyeceğini araştırıyor. Onun aradığı başka şey. He ihtiyaç halinde kullanıyordur o ayrı.
@SpringSun dediği gibi kimlerin eline geçiyor fotoların belli değil. Yarın ayrıldığınız zaman ne yapar bilemezsin. Sevgilisinin fotolarını ifşa yayınlarında paylaşadan tut wp guruplarında dolaşanını çok gördüm. Bildiğin kendi kendini tanımadıklarına sunuyorsun bilmeden. Söyleyecek çok şey var ama daha kırılma.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani haklisiniz aslinda gercekten safligima geldi ilk iliskim benim. Evlenmeyi dusunuyoruz. Ve Şu an uzak mesafeyiz, reel de gordugu yerleri atiyorum sadece oda bunu normal goruyor gercekte zaten gordum gibisinden onlari da mi atmamam gerekiyor yani? Peki ne diycem zaten gordugum bir seyi neden sakliyorsun diyor uzaktasin ozluyorum felan diyor o sekilde oluyor anliycaginiz
- Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere atmak ile yüz kere atmak arasında hiçbir fark yoktur. Buna doğru ya da yanlış bir şey denilmez isteyen atar isteyen atmaz kişinin kendi tercihidir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır normal değil,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Normal" değil. İlişki ciddi. Sıradan bi durum yok. İlişkilerde sevmediğim tek şey erkeğin ve kadının yaşadıkları muazzam ve ötesi herşeyi "sıradaaan, normaaaal, zaten olması gereken" şeklinde algılayarak heyecan körlüğü yaşamaları! O nude' un tek bir görseli bile erkekte de kadında da tansiyonları zirveye çıkartmalı!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın? 13 mü? Bunun normal olmadığını çocuklar bile bilir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ seni sırf cinsellik için kullanıyor üstelik o fotoğrafların onun arkadaş guruplarında geziyordur kesin net söylüyorum haberin olsun. Erkekler bu kız bana nude attı diye birbirine hava atmak için yolluyorlar
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı. Evlenmediğin birine nude atmak ne kadar mantıklı? Allah'a nasıl hesap veririm bu çok yüz kızartıcı diye düşünmedin mı? Bu adam fotoğraflarımı birilerine gönderir mi veya şantaj için kullanır da mı aklına gelmedi? Ciddi düşünüp düşünmediğini sor ciddi değilse ayrıl. Allah'tan af dile tövbe et.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bende boyle dusunuyordum eskiden soylediklerinize de gercekten sonuna kadar katiliyorum. Sevgilime attigim fotolari kaydetmiyor, yemin etti her sey ustune kaydetmedigine bunu dusunerek kaydettirmiyorum ayrilirsak elinde mustescen fotolarim olmamasi acisindan. Ve kendinisi serefli namusuna önem veren biri oyle baskalarina gonderme yapacak biri degil gibi hissediyorum. Ya soyle soyluyeyim biz evlenmeyi dusunuyoruz ama ikimizin de okulu var biter bitmez evlenelim diyor o zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 6 7 aylık ciddi bir ilişkim var Allah nasip ederse 2 aya kadar da aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz ve sevgilim bugüne kadar hiçbir şekilde 18 konuları açmadı cinsellikle ilgili tek bir kelime bile etmedi. Ben onun bu halini çok ama çok seviyorum uçkurunun derdinde değil
325 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizde uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ben onun yaşadığı şehire gittim ailesiyle de tanıştım otelde kaldım yalnız başıma, gelip illede bende seninle kalacam diyebilirdi ama demedi. Beni otele bırakırdı o eve giderdi hatta ikinci gittiğimde evlerinde kaldım 2 3 gece yine yanıma hiç gelmedi odamın kapısını bile hiç açmadı
Soran+1 yılBenimki de oyleydi 1.5 yillik iliskiden sonra boyle oldu acikcasi
Cevap sahibi+1 yılBiz 1 buçuk seneye kadar uzatmayı düşünmüyoruz şu an askerde 1 aya kadar geliyor yani 2 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz
Soran+1 yılEvlenecekmisiniz yani
Cevap sahibi+1 yılEvet evlenmek için konuşuyoruz Allah nasip ederse evlenecez
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle de tanıştık benim ailemde onu sevdi onun aileside beni sevdi bitek aileleri tanıştırmak kaldı geriye sonra aileler tarihi ayarlar
Soran+1 yılBizim evlenme sansimiz yok simdilik ama mumkun oldugu zaman hemen dusunuyoruz, sevgilim okuyor ben okuyorum sizde durumlar nasil bilmiyorum ama eger bizde okumuyor o calisiyor olsaydi beklemezdik
Cevap sahibi+1 yılBen okuyorum o çalışıyor ben Şırnaklıyım o ankaralı
Soran+1 yılSiz nasil tanistiniz peki
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun ama ya ama şöyle kısaca anlatiyim ben üniyi Ardahanda kazandım ve oraya gidene kadar 2 3 aktarma yapıyorum ilk otobüste Erzuruma gittim gece vardım karsa karstan ardahana gidecektim otobüs bulamadım başka, mecbur pansiyonda kaldım o gece sabah 12 buçuk otobüsünü kaçırdım 3 buçuk otobüsüne bilet aldım yetiştim, o da ankaradan geliyordu ama karsa bilet almış ve o da uçağını kaçırmış uçağı kaçırınca delirmiş falan mecbur Erzuruma bilet almış Erzurumda aynı otobüste tanıştık karsa gidiyorduk ordan ardahana gidecektik ama birbirimizden haberimiz yoktu bir şekilde tanıştık ya
Soran+1 yılYaa cok ilginc tanisma hikayeniz varmis gercekten ilk goruste ask mi oldu bir nevi 😍
Cevap sahibi+1 yılEvet onda öyle olmuş ama bende bişey yoktu onun yüzünü ilk defa görmeme rağmen yıllardır tanıyorum gibi hissettim zaten nazik bir şekilde telefonun not bölümüne "rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama sizinle tanışmak isterim sakıncası yoksa instagram hesabınızı verebilir misiniz?" demişti otobüste insanlar vardı sesli söylemeye utanmış çekinmiş bende tepki verince kabuğuna çekildi utandı bişey demedi sonra içimdeki sesi dinledim içimdeki ses bana ver ver ver diyordu bende açtım hesabı ekranı gösterdim ama yüzündeki mutluluğu görecektin🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılİlk günden evlilik falan dedi seni bizim oraya gelin edelim yarı ankaralı ol dedi 😂😂 Bende dalga geçer gibi olur olur hemen nikah tarihi al falan diyordum
Cevap sahibi+1 yılAnkara'ya gider gitmez annesiyle gelinin diye beni tanıştırdı
Cevap sahibi+1 yıl6. aydayız işte şu an asker bayramdan sonra aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz Allah nasıp ederse 🙏🙏allahım nasip et
Soran+1 yılCok guzel tanisma hikayeniz varmis cok mutlu oldum senin adina 🥹🥹 InsAllah hakkinda en hayirlisi olur belli ki cok iyi birine benziyorsun 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAmin çok teşekkür ederiz Allah nasip ederse bu sene biz evlenelim ya dua et bize 😘 ayrıca aklı fikri cinsellikte olan birini alma hayatına boş ver seni seven saçının teline dokunmaya korkar zarar görmesini istemez
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşımdan biliyorum aramızda çok mesafe olmasına rağmen hayal kurup bile böyle şeyleri konuşmaz konusu bile geçmez
Cevap sahibi+1 yılKendine yazık etme elbet seni seven biri çıkar karşına misal kim bilebilirdi ki ben otobüsü kaçıracam o uçağı kaçıracak aynı yerde karşılaşacaz tanışacaz
Cevap sahibi+1 yılTuhaf olan da ne biliyor musun? 11 kardeşiz ama Rahmetli babam çocukluğumdan beri bitek bana Ankara'ya git diye ısrar ediyordu, illede git derdi bana😊 baksana sevdiğim adam ankaralı nasip olursa Ankara'ya gelin gidecem ve babam 5 yıl önce vefat etti
Soran+1 yılResmen tanisma hikayeniz filme bedel, hep filmlerde olur sanardim ben boyle tanismalari 🥹
Allah rahmet eylesin babaniza da cok uzuldum umarim cok mutlu olursunuz da gozu arkada kalmaz.
Canim ben sevgilimi gercekten cok seviyorum oda beni seviyor cinsellik konusunda haklisin olmamaliydi ama bir kere o tavizi verince sonu kotu oluyor
Cevap sahibi+1 yılAmin canım teşekkür ederiz inşallah mutlu oluruz böyle güzel dualara o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Olsun yine de bir yerde geri dur ve cinsel şeyleri durdur yoksa pişman olacağın noktalara gidebilir
Soran+1 yılArtik gondermeme karari aldim bakalim
Karsilasmasi bu kadar tesaduf olan iki kisinin aski da mutlu sonla biter heralde ya 🤗
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi bir karar aşmışsın umarım sizde mutlu olursunuz 😘 mesela erkek arkadaşım askerde 1 hafta falandır görüntülü konuşamıyorduk bir haftadan sonra ilk defa bu akşam görüntülü gördüm mutluluktan ağladım 😊 mutluluktan ağlamanın nasıl bişey olduğunu ilk defa bu kadar hissettim 🥰🥰
Soran+1 yılTesekkur ederim canim 🥰🌹
InsAllah en kisa surede kavusursunuz 🙏🏻🙏🏻
Ben de istiyordum tam 2 yıllık sevgiliyken ağırkavgalar çıkmaya başladı vs vs kısacası sana saygısını yitiriyor zamanla bence güzelce konuş ve atma ama onu kırmak istemediğini de belirt mutlaka. Kendini kötü hissetriğini de belirt.
17 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyor oyle diyince bende geri kararimda sabit kalamiyorum israr edince
- +1 yıl
sen şaka yapıyor olmalısın... (qwewqeqwewq) Bir erkek olarak itiraf ediyorum; nude istiyorum ki seviyorum, sevgilimin nudesini istiyorum ne var bunda, sevmiyor musun nude atmıyorsun. Bunlar klasik isteme taktiğidir, yakın bir dostuna zamanı gelince gizli albümünü açıp gösterme ihtimalide vardır. Ya bunlar eskide kaldı hala bunu yapan var olması garippppppppppp.
Soran+1 yıl@kaandiyomçokkısadiyo o kadar karaktersiz biri degil ya. Ben onun insanligini sevdim. Herkes yanlis demis, ya bir kac yakinlasma yasadiktan sonra sanki onunda normal sey oldugunu dusunmemi sagladi Şu an da uzak mesafeyiz hani ben evlenene kadar o sekilde dayansin diye atiyorum. Kayta da aldirmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılNude isteyen kişilerin hedefi aşktan çok cinselliktir. İlişkinin ters gitmesi veya bozulması durumunda genellikle nudeler vs tehdit amaçlı kullanılan şeylerden olduğu için nude istenmesine karşıyım.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa simdi soyle soyliyeyim, reel de yakinlasilan kisilere bile mi nude atilmamali?
- +1 yıl
Neden nude olsunki, zaten onunlayız, gözleri teni bizi ezberlerken neden dijital ürünler istensin. Hayalinde dilediği kadar yaşayabilir bunu. Bu tip şeyler genellikle koz olarak kullanmak için isteniyor.
Soran+1 yılYa aslinda hic boyle dusunmemistim cok mantikli, Şu an uzak mesafeyiz birseyler de yasiyamiyoruz bari azicik goreyim seni diyor oyuzden atiyordum
- +1 yıl
Naçizane tavsiyem nude vs isteyen kişilerle muhatap olmamanız.
Soran+1 yılYa hic kotu dusunmedim beni seviyor diye uzun suredirde iliskimiz olunca bilemedim..
- +1 yıl
Dünya üzerinde şunu yapmaz diyeceğimiz kimse yok ve buna kendimizde dahiliz. O sebeple karşımızda kim olursa olsun bize düşen güvenli sınırlarda kalmak.
Soran+1 yılHaklisiniz..
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAtma.
Köpeklere asla kemik verİlmez. Bunu asla aklından çıkarma olur mu….23 Yorumla
Soran+1 yılYa bana gercek hayatta zaten gordum atsan nolacak ki Şu an uzaktayiz seni ozluyorum diyor, mantiksiz geliyor atmak istememem gercekte gormus oldugu icin
- +1 yıl
Gerçek hayatta zaten gördün internet ortamında da benim bunu sana göndermem bana mantıksız geliyor dersin sen de. Atma. At maaaa
Soran+1 yılHaklisiniz artik oyle derim o zaman Tesekkur ederim 🙏🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kaç defa buna benzer sorular gördüm ve hep nude atmayı trip sandım şu an İngilizce olduğu anlamının da ç₺plak olduğunu anladım şu an şükrediyorum çok safmışım ve de mutluyam delili delilo destane tey tey tey 🥳🥳🤪
33 Yorumla- +1 yıl
Çekelim cepdelik mntlesin delikli ,,, gezzzz ama bir gün Türkçe kelimelerin ne kadar kiymetli olduğunu öğrenince işte ozaman bunların hiçbirini unutma gari yürü
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen yürü gari ne dedin iyiyse sağol kötüyse anana hediyem olsun yazdıkların
15 ciddi ilişki yaşadım asiktik ve bir kere istemedim o da bir kere dahi atmadı. yani ciddi de yeri yok bunun
011 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu takildigim insana gondermem aslinda ciddiyiz evlenmeyi dusunuyoruz diye atiyorum oda bunu biliyor yani neden oyle disunuyorsunuz ki acarsaniz sevinirim
Soran+1 yılYani benim ilk iliskim daha once kimseyle yakinlasmam olmadi, ben sahsen kimseye atmazdim. Sevgilimle gercek hayatta biraz yakinlastik uzak kalinca da ozluyorum diye istedi ondan gonderiyordum yani yanlis dusunuleczk bir sey oldugu aklima gelmedi
Soran+1 yılSimdi sizde uzak mesafe olucaksiniz anladigim kadariyla ve biraz cinsellikte yasamissiniz, belki ozel fotolar istiyebilirsin cunku bizimki biraz oyle gelisti
Soran+1 yılBen gitmek istedi diyince uzaga okumaya felan gidecek diye dusunmustum pardon, biz de seks hic yasamadikta iste biraz yakinlasmalar oldu
Soran+1 yılOyle yapicam artik, umarim benden uzaklasmaz 🥲
Soran+1 yılOda dogru gerci oyle olmaz umarim 2 yillik bir iliski cunku
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ondan iste o zaman.. yok derse ben sana atarken normal diyonda isterken mi normal değildir. O zaman sende benden istemeyecen deycen..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istersem o atar
- +1 yıl
O zaman ayrıl ondan
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşıyım ben. Etrafta bu kadar karaktersiz kişi varken güvenmemek lazım…
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Ben bunun ciddi bir ilişki olmadığına seni ikna edemeyeceğim gibi sende onu ikna edemezsin bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden ciddi olmadigini dusunuyorsun? Ciddi insanalr bir birini arzulamaz mi? 1.5 yillik iliskiden sonra bunlari yasamaya basladik
- +1 yıl
canım kızım sen kralı gelse seni ikna edemez bu nasıl bir zihniyet
Soran+1 yıl@heyyyeceben ne alakasi var buraya bunu sorduguma gore pek de memmun degilim bu durumdan
- +1 yıl
memnun degilsin fakat sen burada gerçegin ne oldugunu bildigin halde düşüncelerini dindirmemk için gercegi sorup sadece içini rahatlatacak yorumları bekliyorsun
- +1 yıl
sencede her şey açık ve netçe ortada degil mi seviyorsa ve seninle bir gelecek düşünüyorsa neden senden psikolojini bozucak şeyler istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgilinse atmayın sonra ters düşersin canım saçma şeyler yapar eline koz verme telefonunda varsa sil hepsini
00 Yorumla Alıştırdıysan zor, görmüş zaten göreceğini.. Ama ciddi ilişkiyse bence sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle herseyi atmadim hatta yabanci unlulerin instaya attigi fotodan cok daha kapali atiyorum da diyebilirim
Soran+1 yılAma alisti evet ve pek de vazgecmek istemiyor
Sevgililik döneminde atılmaz çünkü ayrılınca falan yüzünüze vururlar. Bu yüzden de anormal bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende dusunuyorum da evlencez gibi dusunuyoruz onun mantigiyla atiyorum
Soran+1 yılVe sadece bir kere bakmalik olarak
Soran+1 yılTelefonuna kaydetmiyor eger onu kastediyorsaniz, ama manevi anlamda uzulurdum acikcasi
- +1 yıl
Android telefonda whatsappın farklı bir apksi yüklüyse tek seferlik fotoları indirebilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi bu nasıl bir özgüven patlaması yaaa valla yazık
36 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim gerçekten yarının ne olacağını bilmiyorsun ayrıldınız diyelim yarın heryerde bunu konuşur sencede haklı değilmiyim ve günah nasıl cesaret yani
- +1 yıl
Kanka anladığım kadarıyla muhafazakarsın doğru mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Helal olsun valla:) Bu elemanlara kalırsa 20 yıl sonra birey oranı patlama yapacak memlekette ya! Bazı yorumlarda evli eşini aldatmaya bile çok normal falan yazıyorlar evlenmeden önce 10 tane erkekle yatanları falan hiç saymıyorum bile ve bunu özgürlük adı altında yapıyorlar:/(yanlış anlaşılmasın o erkekler daha da şerefsiz sadece kadınlara laf atmıyorum)
Valla ben daha 18 yaşındayım hiç ne sevgili flörtüm oldu ne de kız arkadaşım oldu hep evlenince helalimle ne yaşayacaksam yaşarım kafasındaydım bunları gördükçe birkaç seneye kadar temiz insan kalmayacak diye düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılBu zamanın insanlarını anlamıyorum ne kadar normaleştirilmiş her şey ne kadar küçük ezik bir durum hal almış İtikadı sarsılmış imanı bozulmuş topluma zararlı hale gelmiş bir kimseyi ya da kimilerini ıslah etmek zor Ahlaksızlığın yozlaştırıcı etkisi
Hayır normal değil de Gel de bunu karşı tarafa anlat
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılİleri süreçlerde ise bilmem ama ilk zamanda problem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan atmak zorunda değilsin. Kimseyi bir şeye ikna etmene gerek yok.
00 Yorumla bence normal değil. Ama insandan insana değişiyor. Ben olsam ne isterim ne atarım.
00 Yorumla
+1 yılarada bir normal de surekli olması hos degil evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal ama rahatsız oluyorsan atmazsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılinAN KARŞIMDA OLSAN SANA BURDAN UÇARDIM BU NASIL ZİHNİYET KAÇ YAŞINDASIN SEN PİÇİ VAR DOLANDIRICISI VAR NASIL GÜVENİYORSUN YAZIK SANA HALLAA KENDİNCE ONU KORUYORSUN YORUMLAR UYARICI VERDİGİN CEVAPLAR ŞOK EDİCİ SEN ÇOK SAFSIN
10 YorumlaKimseye koz verme. Kendini riske atma. İnternet ve telefonlar güvensiz olabiliyor. Bu tercihine saygı gösterirse ne kadar ciddi olduğu anlaşılır.
00 Yorumlamerhaba bu notmal degil rutine binmis gibi dusunulmemelidir cunki ozeldir ve sadece ozel oldugu zaman larda olabilir diye dusunuyorum guzel gunler...
08 Yorumla
Soran+1 yılYa rutine binmedi ama bazen cok sey oldugunu ve beni cok ozledigini soyluyor o zaman gondermeyi kabul ediyorum, bi de uzak mesafeyiz Şu an daha cok ozluyor diye dusunuyorum red edince aramiz bozulur diye korkuyorum
- +1 yıl
Bak şimdi belliki yukardaki yorumumu okumamissin acele oku, şimdi senin hergeleyi İki dk keyiflendiricem diye attığın görsel kötü niyetlilerin eline geçti (nasilini yukarda anlattim) hayal bu ya basladı sana şantaj yapmaya, ailene gönderirim filan, sen umursamasan da bazı kızlar bundan çekinir ve aman etme eyleme ne istersen yaparım kıvamına gelir. Artık o saatten sonra sen onun mali oldun. Anladın mı, nudeciler anlaşıldım mallık etmeyin insan gibi yapın ne yapacaksaniz
- +1 yıl
bir kere senin dusuncek krndine benim dusuncem kendimi ilgilendirir hergele sen neyi nasil yasaman gerekbtigini bilmezken boz bu yollardan coktan gecmis olduk tabiki nude gondermek dogru anlaminda demedim ama bir birliktelik ve aradabyasanmisliklarin durumundan bahsetmeye calistim fakat senin gibi hergeleler bunu anlayamazlar
- +1 yıl
Koçum benim hergele olayını üstüne alındığına göre milletin karısını kızını kandırıp nude görseller alıyorsun demektir, yaran olmasa gocunmazdin. Zorlama her durumda yanlışsin. Kendini bir bok sanan tiplerinde bir bok olmadığını bilecek kadar herşeyi yaşadım. İhtiyaç varsa yol gosterebilirim
Soran+1 yıl@SpringSun musait degildim ondan yeni gördum ilgilenmedigim icin degil. Acikcasi hic boyle dusunmemistim cok korktum gercekten mumkun mu ki boyle seyler? 🥲
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşkasını görerek ihtiyaç gidereceğine,
Seni görerek bunu karşılıyor, ne güzel00 YorumlaCiddi diyede bu kadar açık olmayın sonra dünya tersine döner löp diye ben neydim ne oldum diye kalırsınız
20 Yorumla
+1 yılNude yerine seviş niye nude atıyorsun. Uzak mesafeden de ilişki falan olmaz. Aklından çıkart.
01 Yorumla
Soran+1 yılSimdilik icin uzak mesafeyiz
+1 yılBence nude atmamlısın çok tehlikeli yani sen onu bırakırsan seni attığın fotoğraf karla tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılKocaya bile atılmaz bu devirde
Erkeklerin köküne kibrit suyuu00 Yorumlagüveniyorsan at güvenmiyorsan atma yoksa normal bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Zorunda değilsin elbette.
00 Yorumla
+1 yılO ne istiyorsa yap. Nokta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. Normal seni arzuluyor adam işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir zaman , hiçbir şekilde normal değil
00 Yorumlaneden normal olmadığını düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılResimden öte olunması lazım.
00 Yorumla Gereksiz ve normal değil.
00 YorumlaNormal atın, attırın fsdkj
00 Yorumla
+1 yılSence peki he sence 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet normal ben video atıyorum cirilciplak
21 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi abla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrilmaya kalktığımda tehdit edilme korkusu var
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalktığında
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ilişki yaşamadiysaniz normal bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi olmasakta atarim karsilikli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal ciddiyetren uzaklaşır
00 Yorumla
+1 yılDegil herseyin yeri zamani var
00 Yorumla
+1 yılolması gerekli
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaCiddiyse normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı. Atma sakın hayır
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılhiç atan yok
00 Yorumla
+1 yılHayır ciddi olalım lütfen de istediği zaman 😂😂😂
00 YorumlaGüveniyorsan normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. normal değil
00 Yorumla
+1 yılBence sen bunun normal olduğunun farkına var :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normaldir
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026