• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Ciddi ilişkide nude atılması normal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
37

Sevgilim iki haftada bir ister bazen atarim bazen atmam da artik normal gozuyle bakiyor bunun normal olmadigina nasil ikna ederim?

Ciddi ilişkide nude atılması normal mi?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SpringSun
    SpringSun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Hiçbir ilişkide nude atılması normal DEĞIL bu gönderiyi telefonuna yüklediğin anda milyonların seyrine sunmuş oluyorsun zaten. Senin canım sevgilin oranı burani görüp 31 çekecek diye, telefonunda fotoğraf galerine erişimi olan her uygulama ve bu uygulamayı yöneten admin bu görsele ulasır. Artık ortalıkta dolaşmaması için hiç bir sebep yok. Şimdi yapacağiniz herşeyi adam gibi olması gerektiği gibi yapın. O dingil sevgiline de söyle bir erkek için kadınının mahremi kendi mahremi sayılır böyle şeyler yapmasın. Bir araya gelin ne yapacaksanız yapın.

5
    2 Yorumla
    • XxSertaçılıcalıxx
      XxSertaçılıcalıxx
      +1 yıl

@SpringSun sıkıntı yok kim ne yapmak istiyorsan yapsın inanki hicbirsey artık umrumda değil kim ne yapmış ne etmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim simdilik bir araya gelme sansimiz yok bu yuzden istiyordu zaten uzak mesafe oldugumuz icin..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• BenYakamoz45
    BenYakamoz45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Vücudunu tüm detayıyla görüyor. Beğenip beğenmiyeceğini araştırıyor. Onun aradığı başka şey. He ihtiyaç halinde kullanıyordur o ayrı.

@SpringSun dediği gibi kimlerin eline geçiyor fotoların belli değil. Yarın ayrıldığınız zaman ne yapar bilemezsin. Sevgilisinin fotolarını ifşa yayınlarında paylaşadan tut wp guruplarında dolaşanını çok gördüm. Bildiğin kendi kendini tanımadıklarına sunuyorsun bilmeden. Söyleyecek çok şey var ama daha kırılma.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani haklisiniz aslinda gercekten safligima geldi ilk iliskim benim. Evlenmeyi dusunuyoruz. Ve Şu an uzak mesafeyiz, reel de gordugu yerleri atiyorum sadece oda bunu normal goruyor gercekte zaten gordum gibisinden onlari da mi atmamam gerekiyor yani? Peki ne diycem zaten gordugum bir seyi neden sakliyorsun diyor uzaktasin ozluyorum felan diyor o sekilde oluyor anliycaginiz

Yorumla
  • Ozan147852
    Ozan147852 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.

Bir kere atmak ile yüz kere atmak arasında hiçbir fark yoktur. Buna doğru ya da yanlış bir şey denilmez isteyen atar isteyen atmaz kişinin kendi tercihidir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

36

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 262b cevap paylaştı.

Hayır normal değil,

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.

"Normal" değil. İlişki ciddi. Sıradan bi durum yok. İlişkilerde sevmediğim tek şey erkeğin ve kadının yaşadıkları muazzam ve ötesi herşeyi "sıradaaan, normaaaal, zaten olması gereken" şeklinde algılayarak heyecan körlüğü yaşamaları! O nude' un tek bir görseli bile erkekte de kadında da tansiyonları zirveye çıkartmalı!

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kaç yaşındasın? 13 mü? Bunun normal olmadığını çocuklar bile bilir 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ seni sırf cinsellik için kullanıyor üstelik o fotoğrafların onun arkadaş guruplarında geziyordur kesin net söylüyorum haberin olsun. Erkekler bu kız bana nude attı diye birbirine hava atmak için yolluyorlar

8
    0 Yorumla
  • Behavaha
    Behavaha Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı.

Evlenmediğin birine nude atmak ne kadar mantıklı? Allah'a nasıl hesap veririm bu çok yüz kızartıcı diye düşünmedin mı? Bu adam fotoğraflarımı birilerine gönderir mi veya şantaj için kullanır da mı aklına gelmedi? Ciddi düşünüp düşünmediğini sor ciddi değilse ayrıl. Allah'tan af dile tövbe et.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bende boyle dusunuyordum eskiden soylediklerinize de gercekten sonuna kadar katiliyorum. Sevgilime attigim fotolari kaydetmiyor, yemin etti her sey ustune kaydetmedigine bunu dusunerek kaydettirmiyorum ayrilirsak elinde mustescen fotolarim olmamasi acisindan. Ve kendinisi serefli namusuna önem veren biri oyle baskalarina gonderme yapacak biri degil gibi hissediyorum. Ya soyle soyluyeyim biz evlenmeyi dusunuyoruz ama ikimizin de okulu var biter bitmez evlenelim diyor o zaten.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim 6 7 aylık ciddi bir ilişkim var Allah nasip ederse 2 aya kadar da aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz ve sevgilim bugüne kadar hiçbir şekilde 18 konuları açmadı cinsellikle ilgili tek bir kelime bile etmedi. Ben onun bu halini çok ama çok seviyorum uçkurunun derdinde değil

3
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizde uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ben onun yaşadığı şehire gittim ailesiyle de tanıştım otelde kaldım yalnız başıma, gelip illede bende seninle kalacam diyebilirdi ama demedi. Beni otele bırakırdı o eve giderdi hatta ikinci gittiğimde evlerinde kaldım 2 3 gece yine yanıma hiç gelmedi odamın kapısını bile hiç açmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimki de oyleydi 1.5 yillik iliskiden sonra boyle oldu acikcasi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biz 1 buçuk seneye kadar uzatmayı düşünmüyoruz şu an askerde 1 aya kadar geliyor yani 2 ay içinde aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenecekmisiniz yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet evlenmek için konuşuyoruz Allah nasip ederse evlenecez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ailesiyle de tanıştık benim ailemde onu sevdi onun aileside beni sevdi bitek aileleri tanıştırmak kaldı geriye sonra aileler tarihi ayarlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim evlenme sansimiz yok simdilik ama mumkun oldugu zaman hemen dusunuyoruz, sevgilim okuyor ben okuyorum sizde durumlar nasil bilmiyorum ama eger bizde okumuyor o calisiyor olsaydi beklemezdik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben okuyorum o çalışıyor ben Şırnaklıyım o ankaralı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz nasil tanistiniz peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok uzun ama ya ama şöyle kısaca anlatiyim ben üniyi Ardahanda kazandım ve oraya gidene kadar 2 3 aktarma yapıyorum ilk otobüste Erzuruma gittim gece vardım karsa karstan ardahana gidecektim otobüs bulamadım başka, mecbur pansiyonda kaldım o gece sabah 12 buçuk otobüsünü kaçırdım 3 buçuk otobüsüne bilet aldım yetiştim, o da ankaradan geliyordu ama karsa bilet almış ve o da uçağını kaçırmış uçağı kaçırınca delirmiş falan mecbur Erzuruma bilet almış Erzurumda aynı otobüste tanıştık karsa gidiyorduk ordan ardahana gidecektik ama birbirimizden haberimiz yoktu bir şekilde tanıştık ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaa cok ilginc tanisma hikayeniz varmis gercekten ilk goruste ask mi oldu bir nevi 😍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet onda öyle olmuş ama bende bişey yoktu onun yüzünü ilk defa görmeme rağmen yıllardır tanıyorum gibi hissettim zaten nazik bir şekilde telefonun not bölümüne "rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama sizinle tanışmak isterim sakıncası yoksa instagram hesabınızı verebilir misiniz?" demişti otobüste insanlar vardı sesli söylemeye utanmış çekinmiş bende tepki verince kabuğuna çekildi utandı bişey demedi sonra içimdeki sesi dinledim içimdeki ses bana ver ver ver diyordu bende açtım hesabı ekranı gösterdim ama yüzündeki mutluluğu görecektin🥰🥰

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlk günden evlilik falan dedi seni bizim oraya gelin edelim yarı ankaralı ol dedi 😂😂 Bende dalga geçer gibi olur olur hemen nikah tarihi al falan diyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ankara'ya gider gitmez annesiyle gelinin diye beni tanıştırdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

6. aydayız işte şu an asker bayramdan sonra aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz Allah nasıp ederse 🙏🙏allahım nasip et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok guzel tanisma hikayeniz varmis cok mutlu oldum senin adina 🥹🥹 InsAllah hakkinda en hayirlisi olur belli ki cok iyi birine benziyorsun 🙏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin çok teşekkür ederiz Allah nasip ederse bu sene biz evlenelim ya dua et bize 😘 ayrıca aklı fikri cinsellikte olan birini alma hayatına boş ver seni seven saçının teline dokunmaya korkar zarar görmesini istemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek arkadaşımdan biliyorum aramızda çok mesafe olmasına rağmen hayal kurup bile böyle şeyleri konuşmaz konusu bile geçmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendine yazık etme elbet seni seven biri çıkar karşına misal kim bilebilirdi ki ben otobüsü kaçıracam o uçağı kaçıracak aynı yerde karşılaşacaz tanışacaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tuhaf olan da ne biliyor musun? 11 kardeşiz ama Rahmetli babam çocukluğumdan beri bitek bana Ankara'ya git diye ısrar ediyordu, illede git derdi bana😊 baksana sevdiğim adam ankaralı nasip olursa Ankara'ya gelin gidecem ve babam 5 yıl önce vefat etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Resmen tanisma hikayeniz filme bedel, hep filmlerde olur sanardim ben boyle tanismalari 🥹
      Allah rahmet eylesin babaniza da cok uzuldum umarim cok mutlu olursunuz da gozu arkada kalmaz.
      Canim ben sevgilimi gercekten cok seviyorum oda beni seviyor cinsellik konusunda haklisin olmamaliydi ama bir kere o tavizi verince sonu kotu oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin canım teşekkür ederiz inşallah mutlu oluruz böyle güzel dualara o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Olsun yine de bir yerde geri dur ve cinsel şeyleri durdur yoksa pişman olacağın noktalara gidebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artik gondermeme karari aldim bakalim
      Karsilasmasi bu kadar tesaduf olan iki kisinin aski da mutlu sonla biter heralde ya 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok iyi bir karar aşmışsın umarım sizde mutlu olursunuz 😘 mesela erkek arkadaşım askerde 1 hafta falandır görüntülü konuşamıyorduk bir haftadan sonra ilk defa bu akşam görüntülü gördüm mutluluktan ağladım 😊 mutluluktan ağlamanın nasıl bişey olduğunu ilk defa bu kadar hissettim 🥰🥰

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkur ederim canim 🥰🌹
      InsAllah en kisa surede kavusursunuz 🙏🏻🙏🏻

Yorumla
  • Sorubozan
    Sorubozan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben de istiyordum tam 2 yıllık sevgiliyken ağırkavgalar çıkmaya başladı vs vs kısacası sana saygısını yitiriyor zamanla bence güzelce konuş ve atma ama onu kırmak istemediğini de belirt mutlaka. Kendini kötü hissetriğini de belirt.

1
    7 Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Artık istemiyorum bu arada jjfhjbnt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok uzuluyor oyle diyince bende geri kararimda sabit kalamiyorum israr edince

Yorumla
    • kaandiyomçokkısadiyo
      kaandiyomçokkısadiyo
      +1 yıl

sen şaka yapıyor olmalısın... (qwewqeqwewq) Bir erkek olarak itiraf ediyorum; nude istiyorum ki seviyorum, sevgilimin nudesini istiyorum ne var bunda, sevmiyor musun nude atmıyorsun. Bunlar klasik isteme taktiğidir, yakın bir dostuna zamanı gelince gizli albümünü açıp gösterme ihtimalide vardır. Ya bunlar eskide kaldı hala bunu yapan var olması garippppppppppp.

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Ya sen dinleme kızlar kötü hissedebiliyor ve kendisine karşı yanlış düşüncelerle beslenebiliyor kendine saygını düşün ve kalbini düşün ama karşındakini kırmadan olsun

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

O isteyince atar kafasındayım hem de şaşırıırm ve daha çok mutlu olurum djdjdjfjfj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@kaandiyomçokkısadiyo o kadar karaktersiz biri degil ya. Ben onun insanligini sevdim. Herkes yanlis demis, ya bir kac yakinlasma yasadiktan sonra sanki onunda normal sey oldugunu dusunmemi sagladi Şu an da uzak mesafeyiz hani ben evlenene kadar o sekilde dayansin diye atiyorum. Kayta da aldirmiyorum

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Yok be at o zaman 😂

Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.

Nude isteyen kişilerin hedefi aşktan çok cinselliktir. İlişkinin ters gitmesi veya bozulması durumunda genellikle nudeler vs tehdit amaçlı kullanılan şeylerden olduğu için nude istenmesine karşıyım.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya simdi soyle soyliyeyim, reel de yakinlasilan kisilere bile mi nude atilmamali?

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

Neden nude olsunki, zaten onunlayız, gözleri teni bizi ezberlerken neden dijital ürünler istensin. Hayalinde dilediği kadar yaşayabilir bunu. Bu tip şeyler genellikle koz olarak kullanmak için isteniyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya aslinda hic boyle dusunmemistim cok mantikli, Şu an uzak mesafeyiz birseyler de yasiyamiyoruz bari azicik goreyim seni diyor oyuzden atiyordum

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

Naçizane tavsiyem nude vs isteyen kişilerle muhatap olmamanız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya hic kotu dusunmedim beni seviyor diye uzun suredirde iliskimiz olunca bilemedim..

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

Dünya üzerinde şunu yapmaz diyeceğimiz kimse yok ve buna kendimizde dahiliz. O sebeple karşımızda kim olursa olsun bize düşen güvenli sınırlarda kalmak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisiniz..

Yorumla
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Atma.

Köpeklere asla kemik verİlmez. Bunu asla aklından çıkarma olur mu….

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bana gercek hayatta zaten gordum atsan nolacak ki Şu an uzaktayiz seni ozluyorum diyor, mantiksiz geliyor atmak istememem gercekte gormus oldugu icin

Yorumla
    • Suuuuuuuuuuuuuu
      Suuuuuuuuuuuuuu
      +1 yıl

Gerçek hayatta zaten gördün internet ortamında da benim bunu sana göndermem bana mantıksız geliyor dersin sen de. Atma. At maaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisiniz artik oyle derim o zaman Tesekkur ederim 🙏🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben kaç defa buna benzer sorular gördüm ve hep nude atmayı trip sandım şu an İngilizce olduğu anlamının da ç₺plak olduğunu anladım şu an şükrediyorum çok safmışım ve de mutluyam delili delilo destane tey tey tey 🥳🥳🤪

3
    3 Yorumla
    • XxSertaçılıcalıxx
      XxSertaçılıcalıxx
      +1 yıl

Çekelim cepdelik mntlesin delikli ,,, gezzzz ama bir gün Türkçe kelimelerin ne kadar kiymetli olduğunu öğrenince işte ozaman bunların hiçbirini unutma gari yürü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen yürü gari ne dedin iyiyse sağol kötüyse anana hediyem olsun yazdıkların

Yorumla
  • darksafir
    darksafir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

15 ciddi ilişki yaşadım asiktik ve bir kere istemedim o da bir kere dahi atmadı. yani ciddi de yeri yok bunun

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende bunu takildigim insana gondermem aslinda ciddiyiz evlenmeyi dusunuyoruz diye atiyorum oda bunu biliyor yani neden oyle disunuyorsunuz ki acarsaniz sevinirim

Yorumla
    • darksafir
      darksafir
      +1 yıl

Bir zaman sonra evleneceğim diye hersey yapıyor insan yani evlenme kelimesi herseyi masumlastiriyor. Ciddiyiz diyorsun ama sözlün mu neyin yani bizde ciddiydik babası hariç herkes biliyordu ama ciddi ilişkiye de nude sığmaz nude kime. atilir düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani benim ilk iliskim daha once kimseyle yakinlasmam olmadi, ben sahsen kimseye atmazdim. Sevgilimle gercek hayatta biraz yakinlastik uzak kalinca da ozluyorum diye istedi ondan gonderiyordum yani yanlis dusunuleczk bir sey oldugu aklima gelmedi

Yorumla
    • darksafir
      darksafir
      +1 yıl

Dediğim gibi bu arada 15 ay olacak 15 kişi değil. Mesela benim kız. aekadasim psikiyatr gitmek istedi ama cinsellik bitecek mesrla öpüşmek ben sen iyi ol önemli değil dedim sen düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Simdi sizde uzak mesafe olucaksiniz anladigim kadariyla ve biraz cinsellikte yasamissiniz, belki ozel fotolar istiyebilirsin cunku bizimki biraz oyle gelisti

Yorumla
    • darksafir
      darksafir
      +1 yıl

Biz hiç uzak mesafe olmadık, cinsellik derken seks yapmadık ve özel fotoda hiç istemedim o da atmadı hiç gerek yok çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben gitmek istedi diyince uzaga okumaya felan gidecek diye dusunmustum pardon, biz de seks hic yasamadikta iste biraz yakinlasmalar oldu

Yorumla
    • darksafir
      darksafir
      +1 yıl

Sen çizgiyi bozma atma boş ver kim olursa olsun iyi bisi değil ve saklanilabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle yapicam artik, umarim benden uzaklasmaz 🥲

Yorumla
    • darksafir
      darksafir
      +1 yıl

Kendini merkeze koy baskasiji değil uzaklassa nolcak bu yuzden uzaklasan zaten gitsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oda dogru gerci oyle olmaz umarim 2 yillik bir iliski cunku

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.

Sen de ondan iste o zaman.. yok derse ben sana atarken normal diyonda isterken mi normal değildir. O zaman sende benden istemeyecen deycen..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben istersem o atar

Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      +1 yıl

O zaman ayrıl ondan

Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Karşıyım ben. Etrafta bu kadar karaktersiz kişi varken güvenmemek lazım…

3
    1 Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

Leman, karekterli ve güvenilir olsada yapma yukardaki yorumumu oku

Yorumla
  • 27Barem27
    27Barem27 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.

Ben bunun ciddi bir ilişki olmadığına seni ikna edemeyeceğim gibi sende onu ikna edemezsin bence.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ciddi olmadigini dusunuyorsun? Ciddi insanalr bir birini arzulamaz mi? 1.5 yillik iliskiden sonra bunlari yasamaya basladik

Yorumla
    • heyyyeceben
      heyyyeceben
      +1 yıl

canım kızım sen kralı gelse seni ikna edemez bu nasıl bir zihniyet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@heyyyeceben ne alakasi var buraya bunu sorduguma gore pek de memmun degilim bu durumdan

Yorumla
    • heyyyeceben
      heyyyeceben
      +1 yıl

memnun degilsin fakat sen burada gerçegin ne oldugunu bildigin halde düşüncelerini dindirmemk için gercegi sorup sadece içini rahatlatacak yorumları bekliyorsun

Yorumla
    • heyyyeceben
      heyyyeceben
      +1 yıl

sencede her şey açık ve netçe ortada degil mi seviyorsa ve seninle bir gelecek düşünüyorsa neden senden psikolojini bozucak şeyler istiyor

Yorumla
  • murat_aslan
    murat_aslan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.

Bence sevgilinse atmayın sonra ters düşersin canım saçma şeyler yapar eline koz verme telefonunda varsa sil hepsini

0
    0 Yorumla
  • Ghostian
    Ghostian Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Alıştırdıysan zor, görmüş zaten göreceğini.. Ama ciddi ilişkiyse bence sorun yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok oyle herseyi atmadim hatta yabanci unlulerin instaya attigi fotodan cok daha kapali atiyorum da diyebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama alisti evet ve pek de vazgecmek istemiyor

Yorumla
  • Grace1903
    Grace1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Sevgililik döneminde atılmaz çünkü ayrılınca falan yüzünüze vururlar. Bu yüzden de anormal bir durum

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu bende dusunuyorum da evlencez gibi dusunuyoruz onun mantigiyla atiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve sadece bir kere bakmalik olarak

Yorumla
    • Grace1903
      Grace1903
      +1 yıl

Sadece düşünüyorsun yarının ne olacağını bilemezsin ki. Eğer ayrıldın diyelim ne yapacaksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Telefonuna kaydetmiyor eger onu kastediyorsaniz, ama manevi anlamda uzulurdum acikcasi

Yorumla
    • AlpErTunga35
      AlpErTunga35
      +1 yıl

Android telefonda whatsappın farklı bir apksi yüklüyse tek seferlik fotoları indirebilir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Abi bu nasıl bir özgüven patlaması yaaa valla yazık

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ciddiyim gerçekten yarının ne olacağını bilmiyorsun ayrıldınız diyelim yarın heryerde bunu konuşur sencede haklı değilmiyim ve günah nasıl cesaret yani

Yorumla
    • AlpErTunga35
      AlpErTunga35
      +1 yıl

Kanka anladığım kadarıyla muhafazakarsın doğru mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • AlpErTunga35
      AlpErTunga35
      +1 yıl

Helal olsun valla:) Bu elemanlara kalırsa 20 yıl sonra birey oranı patlama yapacak memlekette ya! Bazı yorumlarda evli eşini aldatmaya bile çok normal falan yazıyorlar evlenmeden önce 10 tane erkekle yatanları falan hiç saymıyorum bile ve bunu özgürlük adı altında yapıyorlar:/(yanlış anlaşılmasın o erkekler daha da şerefsiz sadece kadınlara laf atmıyorum)
      Valla ben daha 18 yaşındayım hiç ne sevgili flörtüm oldu ne de kız arkadaşım oldu hep evlenince helalimle ne yaşayacaksam yaşarım kafasındaydım bunları gördükçe birkaç seneye kadar temiz insan kalmayacak diye düşünüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu zamanın insanlarını anlamıyorum ne kadar normaleştirilmiş her şey ne kadar küçük ezik bir durum hal almış İtikadı sarsılmış imanı bozulmuş topluma zararlı hale gelmiş bir kimseyi ya da kimilerini ıslah etmek zor Ahlaksızlığın yozlaştırıcı etkisi

Yorumla
  • Bagdex
    Bagdex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır normal değil de Gel de bunu karşı tarafa anlat

1
    1 Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

Ben anlattım karşı tarafa yukarda yorumuma bak aynen iletin isteyen dingillere

Yorumla
  • Gunaydin003
    Gunaydin003 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı.

İleri süreçlerde ise bilmem ama ilk zamanda problem

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

İstemiyorsan atmak zorunda değilsin. Kimseyi bir şeye ikna etmene gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • Ramiz1903
    Ramiz1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

bence normal değil. Ama insandan insana değişiyor. Ben olsam ne isterim ne atarım.

0
    0 Yorumla
  • putthathere
    putthathere Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

arada bir normal de surekli olması hos degil evet

0
    0 Yorumla
  • Nazikbirbeyefendi
    Nazikbirbeyefendi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.

Gayet normal ama rahatsız oluyorsan atmazsın olur biter

0
    0 Yorumla
  • heyyyeceben
    heyyyeceben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

inAN KARŞIMDA OLSAN SANA BURDAN UÇARDIM BU NASIL ZİHNİYET KAÇ YAŞINDASIN SEN PİÇİ VAR DOLANDIRICISI VAR NASIL GÜVENİYORSUN YAZIK SANA HALLAA KENDİNCE ONU KORUYORSUN YORUMLAR UYARICI VERDİGİN CEVAPLAR ŞOK EDİCİ SEN ÇOK SAFSIN

1
    0 Yorumla
  • Anonimkgy
    Anonimkgy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kimseye koz verme. Kendini riske atma. İnternet ve telefonlar güvensiz olabiliyor. Bu tercihine saygı gösterirse ne kadar ciddi olduğu anlaşılır.

0
    0 Yorumla
  • cem0658
    cem0658 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

merhaba bu notmal degil rutine binmis gibi dusunulmemelidir cunki ozeldir ve sadece ozel oldugu zaman larda olabilir diye dusunuyorum guzel gunler...

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya rutine binmedi ama bazen cok sey oldugunu ve beni cok ozledigini soyluyor o zaman gondermeyi kabul ediyorum, bi de uzak mesafeyiz Şu an daha cok ozluyor diye dusunuyorum red edince aramiz bozulur diye korkuyorum

Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

Bak şimdi belliki yukardaki yorumumu okumamissin acele oku, şimdi senin hergeleyi İki dk keyiflendiricem diye attığın görsel kötü niyetlilerin eline geçti (nasilini yukarda anlattim) hayal bu ya basladı sana şantaj yapmaya, ailene gönderirim filan, sen umursamasan da bazı kızlar bundan çekinir ve aman etme eyleme ne istersen yaparım kıvamına gelir. Artık o saatten sonra sen onun mali oldun. Anladın mı, nudeciler anlaşıldım mallık etmeyin insan gibi yapın ne yapacaksaniz

Yorumla
    • cem0658
      cem0658
      +1 yıl

bir kere senin dusuncek krndine benim dusuncem kendimi ilgilendirir hergele sen neyi nasil yasaman gerekbtigini bilmezken boz bu yollardan coktan gecmis olduk tabiki nude gondermek dogru anlaminda demedim ama bir birliktelik ve aradabyasanmisliklarin durumundan bahsetmeye calistim fakat senin gibi hergeleler bunu anlayamazlar

Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

Koçum benim hergele olayını üstüne alındığına göre milletin karısını kızını kandırıp nude görseller alıyorsun demektir, yaran olmasa gocunmazdin. Zorlama her durumda yanlışsin. Kendini bir bok sanan tiplerinde bir bok olmadığını bilecek kadar herşeyi yaşadım. İhtiyaç varsa yol gosterebilirim

Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

Ayrıca ben sana yazmadım ki sorana cevap yazdım ne diye üstüne alindin ki

Yorumla
    • cem0658
      cem0658
      +1 yıl

ben soru sormadim ki size soruyu soran kiside size cevap yazmadiysa demekki verdiginiz cevabi begenmemistir ozaman soruyi soranin cevap kosmina yazarsaniz karisiklik olaz boylece iyi aksamlar

Yorumla
    • SpringSun
      SpringSun
      +1 yıl

İyi aksamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@SpringSun musait degildim ondan yeni gördum ilgilenmedigim icin degil. Acikcasi hic boyle dusunmemistim cok korktum gercekten mumkun mu ki boyle seyler? 🥲

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Başkasını görerek ihtiyaç gidereceğine,
    Seni görerek bunu karşılıyor, ne güzel

0
    0 Yorumla
  • busra163
    busra163 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Ciddi diyede bu kadar açık olmayın sonra dünya tersine döner löp diye ben neydim ne oldum diye kalırsınız

2
    0 Yorumla
  • ByEsmerAdam
    ByEsmerAdam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Nude yerine seviş niye nude atıyorsun. Uzak mesafeden de ilişki falan olmaz. Aklından çıkart.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Simdilik icin uzak mesafeyiz

Yorumla
  • denizFarukgeto
    denizFarukgeto Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Bence nude atmamlısın çok tehlikeli yani sen onu bırakırsan seni attığın fotoğraf karla tehdit eder

0
    0 Yorumla
  • DuyguAmaDuygusuzz
    DuyguAmaDuygusuzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kocaya bile atılmaz bu devirde
    Erkeklerin köküne kibrit suyuu

0
    0 Yorumla
  • lidyaaa2
    lidyaaa2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

güveniyorsan at güvenmiyorsan atma yoksa normal bir şey

0
    0 Yorumla
  • romantikbirbey34
    romantikbirbey34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.

Normal. Zorunda değilsin elbette.

0
    0 Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

O ne istiyorsa yap. Nokta.

0
    0 Yorumla
  • GaraGuru
    GaraGuru Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Normal seni arzuluyor adam işte

0
    0 Yorumla
  • Dazzle_
    Dazzle_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hiçbir zaman , hiçbir şekilde normal değil

0
    0 Yorumla
  • derva
    derva Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

neden normal olmadığını düşünüyorsun

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Resimden öte olunması lazım.

0
    0 Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Gereksiz ve normal değil.

0
    0 Yorumla
  • Everglow
    Everglow Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Normal atın, attırın fsdkj

0
    0 Yorumla
  • XxSertaçılıcalıxx
    XxSertaçılıcalıxx Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Sence peki he sence 🤔

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet normal ben video atıyorum cirilciplak

2
    1 Yorumla
    • AlpErTunga35
      AlpErTunga35
      +1 yıl

Ciddi mi abla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrilmaya kalktığımda tehdit edilme korkusu var

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kalktığında

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hiç ilişki yaşamadiysaniz normal bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ciddi olmasakta atarim karsilikli

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Anormal ciddiyetren uzaklaşır

0
    0 Yorumla
  • 001efendi01
    001efendi01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Degil herseyin yeri zamani var

0
    0 Yorumla
  • Desert6931
    Desert6931 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

olması gerekli

0
    0 Yorumla
  • TeomanŞarkısı
    TeomanŞarkısı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Normal

0
    0 Yorumla
  • Şeriffe
    Şeriffe Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Ciddiyse normal

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Bence değil

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.

Atma sakın hayır

0
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Normal

0
    0 Yorumla
  • isterimolur
    isterimolur Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Değil

0
    0 Yorumla
  • DavidLuizx
    DavidLuizx Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

hiç atan yok

0
    0 Yorumla
  • Engineer922
    Engineer922 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır ciddi olalım lütfen de istediği zaman 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Ausrine
    Ausrine Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Güveniyorsan normal

0
    0 Yorumla
  • xBugra
    xBugra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.

normal değil

0
    0 Yorumla
  • Banamibakiyon
    Banamibakiyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Bence sen bunun normal olduğunun farkına var :)

0
    0 Yorumla
  • Semaptik
    Semaptik Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Normaldir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ciddi ilişkide nude atılması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliye nude atmak normal mi? 76 cevap verildi
Sevgiliye nude atmak normal mi? 35 cevap verildi
Sevgiliyle nudeleşmek normal mi? 59 cevap verildi
Sevgiliye nude atmak normal mi? siz ne düşünüyorsunuz? 24 cevap verildi
Bir yıllık ilişkide artık nude atılması normal mi? 23 cevap verildi
Sevgiliye nude atmak sizin için ne kadar doğru? 81 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨