+1 yılKızların görüşlerini okudukça hem şaşırıyor hem de vay be diyorum.
Hiçbir Allah'ın kulu da Allah korkusundan atmam dememiş, erkeğe güvenemem demiş. Biraz güvense anında atacak demek ki. Hatta bazıları bu devirde normal bunlar, hatta atmadan olmaz, kapalıyım ben de attım ne var ki tarzında bir şeyler yazmış. Devire göre hayatlarını yaşıyorlar. Yani koyun gibi kalabalık ne yaparsa aynısını yapıyor. Kalabalık çıplak foto atıyorsa bu normaldir. Niye? Çünkü kalabalık atmış ve normalleşmiş.
Ben kimseyi kınamıyorum aksine müslümanlık görevim olan tebliğ yapmaya çalışıyorum. "Müminler, çoğunluğa değil Allah'ın esas kıldığı hükümlere uyarlar." (Enam-116)
Hiç mi birgün evleneceğim, bunların faturası o zaman çıkar demiyorsunuz? Anı yaşamayın, anda yaşayın. Empati kurun, eşiniz sizden önce defalarca atmış, hatta yalan da söylemiş biraz sonra ne olacak? İşin acı tarafı kimse de pişman değil. Atmazsam benden ayrılır kafasında kızlar. Ucuz musunuz? Bir fotoğraf uğruna mı yanınızda durabiliyor? Saf sevgi, masum sevgi nedir bilmiyorsunuz o zaman.
Gerçekten seven erkek bunu sizden istemez. Hadi velev ki istedi bu sefer zorlamaz. Seven, sevdiğini günaha sokmaz.
Biraz sabredip helal yoldan yaşamak varken erkenden haram yollar yaşarsanız bunun faturası illaki olur. Nasıl olur? Evlendikten sonra muhabbetsizlik, iletişimsizlik, geçimsizlik, aldatma, empati yoksunluğu, kavga vb. Hiçbir faturasız değildir. Anı yaşamayın, anda yaşayın.91 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence çok da doğru bir durum değil. Nude atılan sevgili bunun ekran görüntüsünü alabilir veya yayabilir. Bunu o an yapmasa bile ileride ayrıldığınızda yapabilir. Sonuçlarını da göze almak gerekiyor.
Nude Atılan Sevgili Neler Yapabilir?

- Ekran görüntüsü ya da ekran kaydı alabilir. Telefonu birine verdiğinde arkadaşı görebilir bunu.
- İnternette yayabilir. Buna cesaret etmesi daha zor ancak cahil cesareti ya da bir öfke sonucu yapılabilir.
- Arkadaşlarına gösterebilir.
- İleride sizi bunlarla tehtid edebilir.
- Ayrılsanız bile, hatta ileride bir başkasıyla evlenseniz bile arada bu resimlere veya videolara bakıp kendi kendini tatmin edebilir, sizi arşivinde saklayabilir.
Bu nedenle sanal ortamdan çıplak veya yarı çıplak fotoğraflar göndermek tehlikelidir. İlla atılacaksa da yüzün ve varsa dövmenizin görülmediği fotoğrafları atmakta fayda var.
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunlara dikkat edicem 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtarım ya hiç sorun değil yeterki yani istesin hatta istemesine gerek yok eğer konuşsam belli bir muhabbet içerisinde olursam atarım yani çekerim hiç sorun değil hazırlandığında atarım üzerimi değiştirirken atarım banyodayken atabilirim ya da arayabilirim görüntülü böyle çılgınlıkları yapabilirim ben yeterki gerçekten seveyim ve gerçekten sevmediğin birisiyle de sevgili filan olma sevgili olunca da benim sınırım İnanılmaz geniştir evli olsa böyle bir ilişki içinde olmaz.
100 Yorumla
+1 yılSevdiğim cinsel anlamda arzuladigim ve onunda beni sevdiğine inandığım, artı olarak güvendiğim ve ciddi ilişki içerisinde olduğum erkeğe atarım. Cilve yapmak da ayrıca hoşuma gider istemese de atarım, sırf nude değil Seksi bir kıyafetle olur ya da Seksi bir poz o an onu yükseltmek ve beni istedigini gördüğümde bu beni mutlu eder, ki doğanın kanunu bu erkek kadın arasında olan arzular çilveler şımarıklıklar iletişimi daha da güçlendiriyor.
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliysek birbirimize güvenimiz vardır. Bu durumda da nude atmak ve almak konusunda bir tereddüt yaşamam
30 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene, her tanıştığına ya da her isteyene nude atılmaz, atılmamalı
Güven şart ki bu güvnde üç beş günlük bir güven değil tabii ki
SEvgilime gönderirim zerre de düşünmem aman nolur sonra diye.
Adam ve erkek arasındaki farklardan biri bu işte60 Yorumla
+1 yılNude atmak pek benlik değil. Attımmı evet attım. Sevgilime mi attım hayır attığım kişi sevgilim değildi🤣 sarhoş kafayla ilk ve tek nudemi atmıştım.
Nude atmak varoşluktur. Atacağım resmi sosyal medyaya direkt olarak atarım. Sosyal medyaya Attığım resimlerde zaten baya teşhirci oluyor 😝70 Yorumlanude olayı bana çok tuhaf geliyor, daha önce hiç kimseye atmadım da istemedim de, bir kişi ile sevgiliyken onla cinsellik yaşamak son derece normal fakat onu fap material olarak görmenin mantığını anlamıyorum. İlişki demek sadece cinsellik olmamalı o zaman ona sevgili demeyin f*ck buddy falan diyin de adı konmuş olsun.
20 YorumlaHiç doğru bisey değil. Bu zamana kadar kimseye atmadım atmam da zaten. İnsan vücudunu sırf sevgilisi istiyor diye satar mı? Bu nasıl bir anlayış! Önüne gelen ortalıkta zina yapıyor bilmem ne yapiyor. sizin gibiler yüzünden dünya düzelmiyor.
223 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde konuşmam kime göre yanlış bilmiyorum ama zina diyor ya Allah... en büyük günahlardan birisi. Hem dünya da hem ahirette yaşayacakları azaptan bahsediyor.
Ben sadece bunun yüzünden dünya bozuluyor demiyorum Dünyadaki felaketlerin sebeplerinin içinde bu da var. İsteyen istediği kadar karşımda durabilir. - +1 yıl
Bilir misin bir söz vardır insanların dusundukleri hayal ettikleri gerçekleşirmiş ama başkaların adına düşündükleri biraz zor ama anlamazsın kınama gelir başına çokta büyük konuşma gözün kör değil ise yazdıklarımı bi oku ben yaptıklarını savunmuyorum ama yapanda benj ilgilendirmez bilirim ki büyük konuşmak başkalarının adına konuşmak başına getirir insanın aynen bi zeki sen varsın zaten hani şu cahil insanlardan misin İzmir çok zina olduğu için deprem oluyor artık şunu bir öğrenin ben yapmam yapanda beni ilgilendirmez yok dünya bozulurmus yok şu aga milletin kul hakki yiyo milleti öldürüyo ama insan birine çıplak foto attı diye dünya bozuluyor akıl var akıl var işte
- +1 yıl
Saygı duymayı öğrenin bi artık sende başka yok yorumlarda saçma sapan konuşan sen kimsin ya sen kimsinde vücut satmak ne demek sen kimsin böyle bir şey yazabiliyorsun. Senin aklın yine anlamaz ama BEN YAPANLARI SAVUNMUYORUM BEN YAPMAM YAPMADIM AMA YAPANDA BENI İLGILENDIRMEZ SENI YARGİLMAMJN NEDENIM SEN YAPMIYORSUN DIYE BAŞKLARINI KÖTÜLEYEMEZSIN evet haklısın çok büyük bir günah ama kullandığın kelimeler çok yanliş
Soran+1 yılHerkesin doğrusu ve yanlışı kendine göredir. Herkes yaptıkların bedelini iyi veya kötü yaşar. Kimse kimsenin namus bekçiliğine savunmasın. İkiniz de kendi adınıza haklısınız sadece kullandığınız sözler yanlış.
İyi geceler fazla şey etmeyin.- +1 yıl
Arkadaşım sende okuma problemi var herhalde.. ben sana demişim ki
Sırf bu yüzden dünya batıyor demiyorum. Dünyadaki felaketlerin sebebinin içinde bu da var diyorum. Sen öyle bisey yapmıyorsan burada bana boş konuşmak yerine biraz anlayıp da hak vermeye çalışsan daha iyi olur. Allaha şükür iradem var ki düşünüp konuşuyorum. Bunu yapmayan ve savunmayan birinin bu sözleri söylemesi artık ne kadar mantıklıysa kalkmış benim zekama laf ediyorsun. Soruyu paylaşan arkadaş dünyadaki tüm sorunları yazın buraya dememiş. Nude denen zıkkımdan bahsetmiş bende ona göre konuştum!!!
Bi de kalkmış burada benimle bu canım saçma şeyi tartışıyorsun. Madem yapmıyorsun madem savunuyorsun yapanları benim yazdığım seni niye ilgilendirdi bu kadar? Ya da niye bu kadar battı sana?
Ayrıca büyük konuşma diyorsun ya hani.. ben bunu yapmayacagimi söyleyince ya da onlara karşı tepki verince büyük konuşmuş olmuyorum. Bu büyük konuşmak değil! Yanlış bisey olduğunu herkes biliyor ama herkes işine geldiği gibi anladın mı. Kalkıp da yok büyük konuşuyorsun yok şöyle bir söz var bilir misin bilmem ne diye konuşma. Asıl burada en büyük ayıbı sen yapıyorsun
Yapmıyorsan yanlış olduğunu sende söyleyeceksin. - +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam
Benim hangi kelimem yanlıştı söyler misin dostum
Soran+1 yıl@EndArYa sevgilim den Nude istemem ve onunda bana atması beni mutlu etmesi çok güzel bir şey. Kadın bunu yaptığı için vucudunu satmış olmuyor. Senin orada kullandığın "Satmış" kelimesi saçma. Kimse sevgilisine al şu parayı bana Nude at demiyor.
Heeee dünya sırf Nude yüzünden yok olacaksa varsın yıkılsın 😏- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam
Kardeşim ille de parayla mı satın alınması gerekiyor bunun. Allah rızası için bir açın okuyun. Bak sevgilim diyorsun nude diyorsun..
Senin ki zaten başlı başına bir yanlış. Tamam mutlu oluyor olabilirsin. Sen illaki arzuluyorsundur o kişiyi.. ama yanlış dostum. Tamam mı. Ben yanlis olan biseye doğru diyemem sonra vebalini siz vermeyeceksiniz. Haa dünya yansın mı istiyorsunuz...
Bırakalım kopsun kıyamet o zaman.
Yalnız bak yine üzerinde duruyorum tek sıkıntı nude değil kardeşim. burada tek tek kimse sayamaz onca belayı derdi.
Ama yanlış!!! İsterse içinize sinmesin bu yanlış!
Soran+1 yılEn büyük yanlışımız bu olsun 😊 doğru insan doğru zaman. İşin dini boyutuna girersen çıkamazsın
- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam
Girmek isteyen herkes çıkar bu işin içinden hiç şüphen olmasın dostum.
Bu yanlış sana göre doğruysa fazla konuşmaya gerek yok. Sağol yorumun için
Soran+1 yılRica ederim iyi geceler 😊
- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam sen de varya tam bir yalakasin
Soran+1 yılSjsjsj ne yalakalığı @resayy
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 - +1 yıl
🤗🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliye diye başlamış ama bana göre sevgili veya başkası fark etmez. Dikkat etmek gerekiyor bana çok atıldı hatta erkeklerden de atan oldu. Mesele atacağınız kişiye ne kadar güvendiğinizdir. Yeterince emin olmadığız kişiye atarken yüzünüzü saklayın derim.
10 Yorumla Assla doğru bulmuyorum sırf bu yüzden de ayrildim.
Çünkü bana
'' sen atmazsan ben başkasından zevk alsam hoşuna gider mi dedi ve bitti
Kizlariiiim gören arkadaşlarım
Nude isteyen erkekten hayır beklemeyin cok net bir şekilde!70 Yorumla
+1 yılGüveni tam ise aralarında neden olmasın.
10 Yorumlaatmam bu şartla kalacaksa kalmasın gitsin o zaman...
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalıyım attım herkes istiyor sevgili olacaksan onlarada katlanmalısın
145 Yorumla- +1 yıl
Kapalıların nude atması 🤣🤣 onlara da katlanacaksın ne kadar irite edici bir söz.
Ben hayatımda ki erkeğe niye katlanayım. Nude atmak bir zorunluluk değildir.
Sevgilin her nude at dediğinde atmak zorunda değilsin nacizane bir tavsiye 😉 - +1 yıl
Ayıp djsjsj kapalılarin da tadı başka oluyo he 🙈
- +1 yıl
Erkek olsam ve bir kapalıdan nude alsam şahsen midem bulanırdırdı👍
Cevap sahibi+1 yılŞu beni eksileyen sümüklü kızların hepsinin nude attığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
- +1 yıl
Aşka_lanetlenmiş_ kapısının vücudu iğrenç seninki sevimlimi ne farkınız var. Sizin gibi ayrımdılar yüzünden turkiyenin yılları gitti.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece bir sevgilime attım. Mesafe ilişkisiydi. 2 senedir beraberdir mesafe ilişkisiydi. Şu an ayrıldık ama güvenimi boşa çıkarmadı. Ama başkasına atar mıyım sanmıyorum. Çok sıcak baktığım bir olay değil
50 Yorumla
+1 yılSevmem ben böyle şeyleri aynı evde yaşıyorsak ve ya eşimse okeyde ama böyle arada mesafe olan ilişkilerde sevmiyorum böyle şeyleri
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Gerçekten güveniyorsan neden olmasın ki hatta bazen bana da atıyorlar bak nasıl diye vücudum bende cevap veriyorum amaç muhabbet ve biraz yaramazlık o kadar sonuçta. Ama sevgili ile zaten bir noktaya geldiğinde ve güven olunca karşılıklı atılabilir bu da gayet güzel olur ilişki için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu öğrenince napcan ne işine yaricak ki senin ben attım mesela flörtüme bende istedim güvendiğim biriyse neden olmasın atılır
80 Yorumla
+1 yılevet sevgilime de attım sevgilim olmayana da. sevgilimden de aldım sevgilim olmayandan da. ama bir tavsiye sevgilin de olsa yüzünüzü göstererek nude atmayın. gün gelir aranız bozulur attığınız o fotoğrafları karakteri bozuksa ifşalar
10 Yorumla
+1 yılAklı olan atmasın. Ayrılınca çünkü kötü oluyor. Ben bu konuda eşikten döndüm diyebilirim. Hatta verilmiş sadakam varmış ta diyebilirim.
43 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sizinki ağzı gevşek sır tutmasını bilmeyen bir sığırdı hanımefendi
- +1 yıl
Hayır kimseye atmadı o konuda iyi ama bir çok kadınla aldatti yani sana şöyle diyeyim telefonunda bir çok kadının resmi varmış galeri kurmuş 🤷
- +1 yıl
Demek ki sizi hak etmiyor hanımefendi ki sizin için hayırlısı olmuş
Ergence haraketler yanı hıcbırsey yaşamamış gormemıs kısıler yapar bunu.. ayrıca bu zamanda kımseye güvenmeyin gerek yok..
50 YorumlaAtmadım, atmam da. Olayın ahlaki boyutunu geçtim, kimseye güvenmemek gerekir; şantajla, görüntülerin yayınlanmasıyla vs uğraşamam bir de.
50 Yorumla
+1 yıl
nude atmayan bizden değildir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası ben çok kez attım. Atmadım diyen kız da yalan söylüyor. İlla ki atılıyor. Artık çok normal oldu.
Hatta sana bile attım ama bir cevap bile vermedin belki de görmedin😈154 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
ahahah yok artık :)) arkadaş adına özür diliyorum senden miss gizli :)
Doğru değil bence , özel kalmalıyız bu konuda herkese karşı
20 Yorumla
+1 yılNude mi 😂 saçmalamayın ya zinanın diğer adı modern yani nude düşün ilerdeki karından biri bunu istiyor ve atmış ne hissedersin isteme bence saçma
80 Yorumla
+1 yılAttım ama artık atmıyorum çünkü saçma geliyor ne yaşanacaksa yüz yüze olmalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Partnerim bni mutlu ediyosa gormekdende mutlu olucaksa tabiki atarim yeterki mutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılSadece tek bir kişiye.. kimseyle o kadar samimi olamam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Burada tanimadigim kizlar bile bana nude atiyorlar😂😂 ama ben istemem sevgilimden boyle bisey
10 Yorumla
+1 yılİnternete güvenmiyorum ayrılınca gıcıklığını ifşalasa ne yapabiliriz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla atmam çünkü çekmem :D Teknolojiye güvenmiyorum. Yarın öbür gün sağa sola düşmek istemem
30 YorumlaYüzüm olmadan tüm dünyaya
93 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa 😁😁😀
+1 yılAtarım. Burada çok iyi insanlarla tanıştım. Güzel oluyor. Zevkli oluyor
10 YorumlaValla seven insan istemez.
70 YorumlaSevgiliye bile atılmaz bu zamanda
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil ya kötü bir amaçla o fotoğrafı kullanırsa
00 Yorumla
+1 yılSevgilim oldu ama cesaret edemedim hiç o konuyla ilgili yapmadım oyuzden pismanda değilim
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüzüm olmadan atabilirim
93 Yorumla- +1 yıl
Banada atarmisin
Bu dogru degil bunun yüzünden hayatını karartabilirsin tehdit yiyebilirsin
30 Yorumla
+1 yılYav dkdkdkkd kim gelip nude attım der dkdkdkdk
101 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyleyen çıktı
Pişmanlık. Atmadim atanlarinda çoğu pişman.
50 YorumlaÇok doğru baksın 🤣🤣🤣
40 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum. Bu tarz şeylere karşıyım.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyse demekki güveniyorum 🥰
30 Yorumla
+1 yılAtmam doğru bişey değil
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBence kimseye nude atılmalıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
Nude isteyen karşı cinsi cinsel obje olarak görüyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılGüvenen atabilir elbette
20 Yorumla atmam kimseye güven olmaz
20 Yorumla
+1 yılİsteyen atsın istemeyen atmasın nedir ki yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Güvenmem kimseye falan demişler güvenle ne alakası var ki. Güvenmiyorsa sevgili olması mantıklı gelmedi. Ayrıca bütün dünya görse ne değişir ki? bi yayıncı kız vardı onun da çıkmıştı görüntüleri unutuldu gitti. Büyütüyorlar çok fazla.
+1 yılsevgilim olmadı olsa bile atmam.
10 Yorumla
+1 yılGüncelleme soruyu beğenmeye değer
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseye atmadım aptallık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldenk gelse de atsalar
10 Yorumla
+1 yılAtarım hiç çekinme m çünkü kendime güveniyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık azgınlığı düşürmek sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin de aklın fikrin sikkiş te be 😂
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaptığı güncellemeye bak kendisi öyle değil sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha gecen bi kız azdı 6 7 tane attı bana😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. hepimiz yanacağız vallahi billahi
10 Yorumla
+1 yılAtmadim diyen yalan söyler
10 YorumlaSevdiğime atarım güveniyorsam
00 Yorumla
+1 yılYanlış
30 Yorumla
+1 yılDogru degil
30 Yorumla
+1 yılYanlış bir şey bu
20 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!