Sevgilimi seviyorum ama ayrılmayı düşünüyorum. Onun gibisini bulamam, ne yapacağım?

O çok iyi bi insan benim her istediğimi yapar hediyeler alır mutlu eder sürekli ilgilenir günün her saati onunla konusuyoruz ve uzak mesafeyiz her sözümü dinler güvenim de tam fakat bazen ayrılmayı düşünüyorum çünkü bazı şeyler hayatımı kötü etkilemeye başladı mesela üniversite sınavım var çalışamıyorum şu son kalam günleri dolu dolu ders çalışarak geçirmek istiyorum ama ona vakit ayırmayınca bu sefer sürekli trip kavga moralim bozulcak zaten üniversiteye kendi şehrinden başka yeri yazmamı istemiyo atanırsam çalışmamı istemiyo ben sana bakarım diyo ama daha kendisi çalışmıyo çalışsa bakar ama işte bu yüzdem hevesim kırılıuo beni çok seviyo üstüme düşüyo ama daha gencim yapmak istediğim şeyler var ama kendimi kısıtlıymıs gibş hissediyorum her sözümede takılıyo ayrımak da istemiyorum onun gibisini bidaha bulamam ama bazı konularda da sıkıntı yaşıyorum napcam ya😫
Sevgilimi seviyorum ama ayrılmayı düşünüyorum. Onun gibisini bulamam, ne yapacağım?