Sevgilim ilgisiz olduğu için ayrıldım ama çok aşığım. Ne yapmam lazım?

beş ay önce başladı birlikteliğimiz, uzak mesafe ilişkisi. ortak arkadaş sayesinde tanıştık. ilişkinin başında her şey çok güzeldi saatlerce görüntülü konuşuyorduk ilgisi alakası eksik olmazdı hep arardı. Mayıs ayında yanıma geldi her şey çok güzel temasımız uyumumuz harikaydı. Temmuz ayında da ben onun yanına gittim. son bir aydır ilgisi azalmaya başladı. işe gidip geliyor dışarı çıkıyordu arkadaşlarıyla, asla bana vakit ayırmıyordu. bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim birkaç defa, fakat herhangi bir düzelme olmadı. günde on beş dakika belki daha az konuşmaya başladık. geçen haftalarda sarhoşken tüm bunların doluluğu ile ayrılalım çok yoruldum tarzı şeyler söylemişim, ayrılık noktasına geldik benim uğraşlarımla barıştık. dün artık son noktadaydım sabrım kalmamıştı. bitirmek istediğimi söyledim yorulduğumu ve artık çabalamak istemediğimi söyledim. bana vakit ayırmayan biriyle birlikte olmak istemiyorum ama gerçekten çok seviyorum ne yapmam lazım bilmiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum.

Sevgilim ilgisiz olduğu için ayrıldım ama çok aşığım. Ne yapmam lazım?