Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi ne diye kaydetti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Biz ilk sevgili oldugumuz zaman bi ara ben senin kirven miyim benimle nasıl konuşuyorsun diyip gülmüştüm ve seni öyle kaydedicem görürsün diyip" kirvem❤herşeyim😗" şeklinde kaydetti Güncellemeler+1 yıl Daha sı yokmu ya😂 Sevgiliniz sizi ne diye kaydetti? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç, 0 0 Yorumla
Baharls Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bende çevrimiçi kaydetim hsjsjjs çünkü çevrimiçi olup yazmıyor du 0 1 Yorumla Baharls +1 yıl Çoğunlukla çevrimiçi di o beni kaydetmedi başta Yorumla
elaa3938383 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl askim diye kaydetmis sozdeama ben onu kiz ismiyle kaydettim PUAHABABXBD 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Adımla kaydetmişti bende adıyla kaydetmiştim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Resmi diyosun Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yani eninde sonunda ayrılacam o kişifen niye her şeyim diye kayıtlı olsun ki Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sevgilim yok uzun süredir :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Him anladım Yorumla denizlide1adamm +1 yıl Anlamana sevindim ☺️ Yorumla denizlide1adamm +1 yıl Anlamana sevindim , Çünkü ben anlamıyorum 😴 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok olunca o kayteder 0 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Bu dünya pis bir küvet hadi kusda bir dolsun🌕 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kocacım diye kayıt eden vardı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama biz sevgili iken karı koca gibi herşeyi yaptığımız için bana normal geliyordu ben genelde aşkım diye kayıt ederim. Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hic olmadı nasil kaydetsinler. d 0 0 Yorumla
Annamariaadd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Bilmiyorum ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sormalısın Yorumla
_MİLENA__1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bilmiyorum valla djdhxhxh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorsana bi deli Yorumla
Gunaydin003 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Cadi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şaka 😂😂😂 Yorumla Gunaydin003 +1 yıl Yooo Valla da kotu mu ki Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya sevme şekli farklı benim sevgilim kirvem yazmış bu daha saçma bence😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilim olmadı hiç,
Bende çevrimiçi kaydetim hsjsjjs çünkü çevrimiçi olup yazmıyor du
Çoğunlukla çevrimiçi di o beni kaydetmedi başta
askim diye kaydetmis sozde
ama ben onu kiz ismiyle kaydettim PUAHABABXBD
Adımla kaydetmişti bende adıyla kaydetmiştim
Resmi diyosun
Yani eninde sonunda ayrılacam o kişifen niye her şeyim diye kayıtlı olsun ki
Sevgilim yok uzun süredir :(
Him anladım
Anlamana sevindim ☺️
Anlamana sevindim , Çünkü ben anlamıyorum 😴
Valla olmadığı için
Sevgilim yok olunca o kayteder
Bu dünya pis bir küvet hadi kusda bir dolsun🌕
Kocacım diye kayıt eden vardı
O kadar degil
Ama biz sevgili iken karı koca gibi herşeyi yaptığımız için bana normal geliyordu ben genelde aşkım diye kayıt ederim.
Son durum nedir
Hic olmadı nasil kaydetsinler. d
Bilmiyorum ki
Sormalısın
Bilmiyorum valla djdhxhxh
Sorsana bi deli
Cadi
Şaka 😂😂😂
Yooo Valla da kotu mu ki
Hayır ya sevme şekli farklı benim sevgilim kirvem yazmış bu daha saçma bence😂😂😂
Kazma
adımı yazmıştı