Aşk İlişkileri Sevgilinizi ne diye kaydettiniz? biredivebüdü Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evvvett yine biz geldik🥳Şu an sap olanlar eski sevgilisini veya ne diye kaybedeceğini de yazsın bari🤩 Sevgilinizi ne diye kaydettiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
heisenbergin_kedisi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl sevgili değil de üniversitede arkadaşlarımı ortak ders aldığım ders kodu ile kaydederdim. dsskddsdss Mesela Sibel 350 :) 0 0 Yorumla
Busrayayannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Direkt ismiyle kaydederim gerek yok bu tarz şeylere zaten ayrılıcaz bir gün djdjsj😂 0 2 Yorumla biredivebüdü +1 yıl Hayatımda şu kadar net olmak istiyorum😂😂🙈 Yorumla Busrayayannn +1 yıl 😘😘 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl X ismi boşluk nerde tanıştığım Örnek : Beste X mekanı 0 9 Yorumla biredivebüdü +1 yıl Şimdi ben Ecem Üniversite diye mi kaydedeyim kızcağızı😂 Yorumla Alphonse55 +1 yıl Ecem Üniversitenin kısa adı veya soyadı :D Yorumla biredivebüdü +1 yıl Ya tutmaz abi bu😂😂 Yorumla Alphonse55 +1 yıl 900+ kişi var kim neci nereden bileyim başka türlü :D Yorumla biredivebüdü +1 yıl 💕 falan diye kaydet bari sonra niye sapız😂😂 Yorumla Alphonse55 +1 yıl Ben 6-7 yıldır sapım boşver orasını :D Yorumla biredivebüdü +1 yıl Taktik verirdim de ortak hesabımız şansımı zorlamayayım😂😂 Yorumla Alphonse55 +1 yıl İstesem yaparım kardo gerek yok :D Yorumla biredivebüdü +1 yıl Tercih meselesiyle no ma problema Yorumla
ChenTekrarGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl sevgilim yok yok yok yok yok bidaha söylim mi yooookkkkkggggğğ 0 1 Yorumla biredivebüdü +1 yıl Anladım yahu da onlar için de seçenek koydum😂 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Eski sevgilim adı ve soyadı ile kayıtlıydı. Romantizm anlayışım bu kadar maalesef dkdjnd 0 0 Yorumla
illedesen1 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Malesef sevgilim yok. İlk baslarda ismi olur bnce. Sonra degistirirm eğer baktm yürüyor ilişkimiz 0 1 Yorumla biredivebüdü +1 yıl Öyle oluyor zaten ismi oluyor sonra yanına ❤️ ekleniyor sonra değişiyor 😂🙈 Yorumla
JW_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Daha kaydedemedik henüz 0 0 Yorumla
AxQiLL Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Adıyla tabiki. :D 1 1 Yorumla biredivebüdü +1 yıl Başta adıyla kayıtlı oluyor da sonra değişiyor genelde ya Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. (yok) 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. M can 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Benimki 5 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sevgili değil de üniversitede arkadaşlarımı ortak ders aldığım ders kodu ile kaydederdim. dsskddsdss Mesela Sibel 350 :)
Direkt ismiyle kaydederim gerek yok bu tarz şeylere zaten ayrılıcaz bir gün djdjsj😂
Hayatımda şu kadar net olmak istiyorum😂😂🙈
😘😘
X ismi boşluk nerde tanıştığım Örnek : Beste X mekanı
Şimdi ben Ecem Üniversite diye mi kaydedeyim kızcağızı😂
Ecem Üniversitenin kısa adı veya soyadı :D
Ya tutmaz abi bu😂😂
900+ kişi var kim neci nereden bileyim başka türlü :D
💕 falan diye kaydet bari sonra niye sapız😂😂
Ben 6-7 yıldır sapım boşver orasını :D
Taktik verirdim de ortak hesabımız şansımı zorlamayayım😂😂
İstesem yaparım kardo gerek yok :D
Tercih meselesiyle no ma problema
sevgilim yok yok yok yok yok bidaha söylim mi yooookkkkkggggğğ
Anladım yahu da onlar için de seçenek koydum😂
Eski sevgilim adı ve soyadı ile kayıtlıydı. Romantizm anlayışım bu kadar maalesef dkdjnd
Malesef sevgilim yok. İlk baslarda ismi olur bnce. Sonra degistirirm eğer baktm yürüyor ilişkimiz
Öyle oluyor zaten ismi oluyor sonra yanına ❤️ ekleniyor sonra değişiyor 😂🙈
Daha kaydedemedik henüz
Ben yol verdim çok tripliydi
Olduğunda. Benimki diye kaydedeceğim.
Ayrıldık ama minikus die kayitliydi
Adını yazar :( ne varki bunda
Adıyla tabiki. :D
Başta adıyla kayıtlı oluyor da sonra değişiyor genelde ya
Prenses idi cadı çıktı
(yok)
Evli kşar diye kayıtlı
Olsa bulurum bişiler