İlk defa birisini sevdiğinizi hissettiğiniz zaman kaç yaşındaydınız?
İlk defa birisini sevdiğinizi hissettiğiniz zaman kaç yaşındaydınız?
9 yasinda😂 ilk platonigim oldu ve ondan sonra kimseyi onu sevdigim kadar uzun sure saf temiz duygularla sevmedim hepsi 1-2 aya geciyordu ha bide 1.5 seneleik iliskimi uzun sure sevdim sonra nefret ettim ama 9 yasinda masum sevgim ortaokuldan mezun olana kadar sürdü
Cevap
14Cevap
On beş yaşında ki ben buna erken bir süre diyordum aramızda kalsın bir arkadaşım var 12 yaşında başlamış biliyor musunuz tam on iki yaşında nasıl bir çapkınlık bu ya şaştım cidden..🦋
Aşk insanıymış demek ki o yaşta atıldıysa..
Aşk çocuğuymuş beyfendi... ayrıca bizene değil mi arkadaşım hakkında konuşmayalım... iyi akşamlar 👍
16 ya da 17 yaşındaydım. Lise yıllarımda yaşadım o ilk aşkı. Anılarım canlandı gözümde 😬Cengiz Kurtoğlu'nun "Liselim" şarkısı falan bizim şarkımızdı🤦♀️😂şuan çok komik geliyor 😂
17de atıldım 20de bitirdim
Daha hâlâ atılmadım
mesai 15’te başadı
Hoşlandığımda ilk başta 6 yaşındaydım.11 yaşımda bir kızdan adam akıllı hoşlandıydım. Fakat şu ana kadar herhengi bir kızı sevmedim, aşık olmadım.
Ay ilk okul olur. O zaman 2 sınıfta sevdiğim çocuk vardı. O olmadan hocaya sorduğu soruları götüremezdjm. Beraber verirdik derslerimizi öğretmene. 😅😅
Çocukluktan beri karşı cinsin bana karşı olan tek taraflı nefretini irdeledim ve yalnızlığın benim için en iyi tercih olduğuna kanaat getirdim. Tüm umudum yalnız ve hür bir hayatta...
Yalnızlık hayatım boyunca peşimi bırakmadı barlarda arabada kaldırımlarda dükkanda her yerde. Bundan kaçış yok ben tanrının yalnız adamıyım
@TravisBicle Aklın yolu birdir. Yalnız adamlar boynuzsuzdur.
Büyük adamsın vesselam
Sen de üstad...
16 _ 17 yaşında patronumun oğlunu gördüm 🤣 yandım ben bunaaa😂 ozamanlar küçüktüm yandıımm 😂
16 yaşıma kadar 3 kişiyi sevdiğimi zannetmiştim ama onunla karşılaşınca ben o zaman kadar kimseyi sevmediğimi anlamıştım
Aşk hayatım yok atılmadım
İstediğime aşık oldum istemediğime olmadım. Galiba kontrol edebiliyorum.
Platonik oldu ilk aşkımdı o zaman 12 yaşindaydım 😂 bence yalnızlık en iyisi.
17 yaşıma 2 ay vardı 17 yaşında diye bilirim 🥰
18 yaşımdayken ilkokulda sevdiğim çocuk bulmuştu beni, öyle sevgili olmuştum ilk…
17de atıldım, erken emekli oldum derken şimdi yine içindeyim 🤣
Daha aşık olmadım. Beğendiğim oldu ama başlamadan bitti.
6. Sinifa gecmistim okulun ilk ginuydu bizim sinifta suleyman diye bi cocuk vardi ilk goruste asik oldum liseye gecene kadar hep onu sevdim ahh mazi yaslandik bee
Gör bunu suleymaaan
5 yaşımda babama âşık oldum😎
Ben öyle hissettim mi hissetmedim mi bilmiyorum hiç söylemedim. Hoşlandıklarım oldu ama ölüyorum bitiyorum olmadı hiç. Sanırım hoşlantı duyduğumuz kişi ile çok samimiyet kurmayınca olmuyor.
En İyi Cevap