Sevgilisi olan bir kız benimle sohbet etmeye çalışıyor. Bundan dolayı benim de aklıma böyle bir şey geldi. Sizce biz bu devirde kimseye güvenemeyecek miyiz? Sizce aldatma potansiyeli yüksek bir devirde mi yaşıyoruz?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Siz kendiniz için ne düşünüyorsunuz sonuçta bu sadece benim endişem değil. Akışına mı bırakacaksınız yoksa başka bir çözüm yolu mu arayacaksınız?
Sizce aldatma potansiyeli yüksek bir devirde mi yaşıyoruz?
Bunun devirle bir alakası yok karakterle bir alakası var
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Devirle de alakası var. Aldatmayacak birini de şeytan dürtüyor sonuçta. Eskiden sosyal medya yoktu bu yüzden çok da sorun olmuyordu ama günümüzde hemen bir telefon uzağında aldatmak
Kesinlikle öyle bir devirdeyiz. Kimseye güven kalmadı. İlişkin istediğin kadar iyi olsun aklinjn bir köşesinde bazen acaba? Olucak. O yüzden iyice emin olmak gerek özellikle ciddi düşünülüp gelecek görülüyorsa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yüksek değil çok yüksek bir dönemde yaşıyoruz lakin sadık ve seven insan sayısı evet bunlar azınlık grubunda
Böyle bir devirde yaşamak çok zor öyleyse. Ben ilerde evlenirsem sürekli şüphe içinde mi olayim yani?
Erkek güvenilir olmak için önce güvenmeyi öğrenmeli birlikte olmak istediğin hanım efendiyi nüfuz et
Nüfuz et derken?
Yani karakterini tani ve yönetebilecek misin analiz et
Anladim. Ama o azınlıktan birini bulmak çok zor. Bu yüzden şüphe edersin bu şüpheyle de yaşanmaz be
evet maalesef insanlar artık birbirleri ile çok kolay iletişime geçebiliyor ve istedikleri herşeyi rahatlıkla yapabiliyorlar
Bunun devirle bir alakası yok karakterle bir alakası var
Devirle de alakası var. Aldatmayacak birini de şeytan dürtüyor sonuçta. Eskiden sosyal medya yoktu bu yüzden çok da sorun olmuyordu ama günümüzde hemen bir telefon uzağında aldatmak
Eskiden de aldatan aldatıyordu sadece sosyal medyadan duyulmuyordu olay bu kadar devirle alakası yok kafayla alakası var
Sosyal medyadan duyulmuyordu eyvallah ama sosyal medyanın da aldatmayı eski zamanlara göre kolaylaştırdığı da bir gerçek.
Ama umarım senin dediğin gibidir. Senin dediğin gibi olma ihtimali çok düşük olsa da
Kesinlikle öyle bir devirdeyiz. Kimseye güven kalmadı. İlişkin istediğin kadar iyi olsun aklinjn bir köşesinde bazen acaba? Olucak. O yüzden iyice emin olmak gerek özellikle ciddi düşünülüp gelecek görülüyorsa.
Seçenek bol, kimse vasat ve çekiciliği olmayan bir erkek ile beraberlik yaşamaz.
Evet nefsinin kopegi olan insanlar var yanlizca, deger bilip tek kisiye sadik insan sayisi az
Aldatmak isteyen her şekilde aldatır elbet bir fırsatını bulur, alakası yok bence.
Sevgiler yalan zaten herkes sahte
Üzgünüm bu durumdan dolayı 😞😞☹️
guvenilmiyor kimseye artik
evet