Kölelik takıntısı olan erkek nasıl ikna edilir?

Sevgilimde kölelik takıntısı var onu kırmamak için isteklerini genelde yapıyorum aslında ilk başta istedikleri şeyler masum şeylerdi evde iken kölem oluyor isteklerimi yerine getiriyordu sadece ona emir verir iken ciddi olmamı istiyor sürekli benim rahatım için çalışıyor her anını bununla geçirmek istiyor hiç boş kalmiyor boş kaldığında bile hiç olmasa bile ayaklarıma masaj yapıyor bu uzun süredir böyle bu duraya kadar beni rahatsız eden bir durum yok ama istekler biraz acımasiz olmaya başladı köle iken yaptığı hataları cezalandırmamı istiyor sopayla ellerine kalçalarına vurmak gibi daha fazlasi dışarıda giydiğim çizmelerimi botlarimi yalamak istiyor dışarıya çıkacağım zamanlarda onu eve zincir ile tıpkı bir köpek gibi baglamami istiyor ve şu an bunları yapıyoruz da fakat ona kıyamıyorum sopa ile dövmek derken ciddi anlamda hızlı vurmak eve hapis etmek derken onu hareketsiz bırakacak şekilde gitmek ve sürekli yapmaya başladık sabah işe giderken 8 de kilitledim akşam 5 te cikardim bu sefer bana karşı olan köleliği dahada arttı ben hevesini atar biter diye düşünürken onun köleliği dahada fazlalasiyor zevk aldığı için istekleri tamam ama ayakkablarimi yalamasi biraz itici geliyor aynı zamanda topuklu ile onu ezmek te korkutuyor. Bana anlattığına göre bunun tedavisi yokmuş bende araştırdım bundan onu kurtarmanin bir yolu yokmu ondan asla vazgecemem çok seviyorum çünkü.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca o hayatımda tanıdığım en mükemmel insan hayatımda bu kadar dürüst düzgün kimsenin hakkına girmeyen konuşmalarına dikkat eden kadınlara hiç dönüp bakmayan tertipli düzenli ve düzgün bir işi olan bana karşı prenses gibi davranan birini daha görmedim ondan hayatta vazgeçemem tek sorunu kölelik neden diye kendine de sorduğunu söylüyor ama bununla basedemedigini söylüyor. Bu şekilde bile onunla yaşlanmaya ben varım ama bu kölelik denilen olay gecmezmi ona acımasız davranmakta zorlanıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar iken lütfen empati kurarak cevaplayın düşünsenize aşık olduğum adamı heryeri mosmor olana kadar sırf mutlu olsun diye dövmek zorundayım. Onun mutlu olması benide mutlu ediyor ama sonucunda psikopat olmaktan korkuyorum.
Kölelik takıntısı olan erkek nasıl ikna edilir?