Erkeklerde kölelik takıntısnın tedavisi var mı?

Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 senelik bir beraberliğim var ve bunun son 1 yılı çok farklı geçti ve böyle de devam ediyor. Kölelik neden istedigini asla anlam veremedim fakat ilişkimiz biraz daha acımasız olmaya başlayınca bunu sorma gereği duydum. Beni çok sevdiği için kölem olmayı istemesi üzerine ilk başta kabul ettim ve ilk başlarda bu basitçe şunu getir bunu götür gibi ona domonantca davranmam idi ama sonrasında daha fazla şeyler olmaya baslati topuklular ile onu çiğnemem sonrasında hata yaptiginde ellerine sopa ile vurmam onu evde hapis edip dışarı çıkmam gibi bu kölelik çok geniş bir kapsam almaya başladı bu 1 yıl boyunca böyle devam etti onu çok seviyordum fakat kölem olunca artık bir sevgili gibi değilde onu gerçekten kölem olarak görüp bundan fazlasını göremez hale geldim beni öyle alıştırdıki artık bir kölem olmadan hayat bana zor gibi geliyor her şey zor geliyor öyle bir koleliktiki kapıdan çıkarken çizmelerimi giydirip silmesi arbaya biner iken kapıyı açması sabah kahvaltımı hazırlaması bulaşıkları yıkamasından tut resmen elim ayağım herseyim oldu ve beni böyle alistirdi. şu an ayrıyız mecburi olarak ve şu an o kadar zor geliyor ki hizmetkarım olmadan. Kölesiz bir hayat o kadar zor geliyorki sanki o olmadan hicbirseymisim gibi. Yani ben bu duruma alistimmi artık geri dönüşü yokmu? Bu site kölelik ile ilgili sorular sorulmuş bu tür durumların geri dönüşü var mı? Kölelerin tedavisi olmadığını biliyorum peki sahibelik te bir alışkanlık mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Erkeklerde kölelik takıntısnın tedavisi var mı?