Cok erken hem de birini iyi tanimadan evlenme pisman olursun. Bana da eski sevgilim ilk zamanlar ailemle tanistiricam bir adini koyalim bu işin diyordu ama zamanla ne boktan biri olduğunu anladım. Erkekleri kalbi calismiyor sadece orasi calisiyor anladin senn... 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erken evet
Cok erken hem de birini iyi tanimadan evlenme pisman olursun. Bana da eski sevgilim ilk zamanlar ailemle tanistiricam bir adini koyalim bu işin diyordu ama zamanla ne boktan biri olduğunu anladım. Erkekleri kalbi calismiyor sadece orasi calisiyor anladin senn... 😂
Bu hızla, 3 vakte kadar nikâh günü alıp sonra evlen hemen çocuk yap. Evliliğim kötü gidiyor diye de başlık açarsın.
Ne alaka sokakta ki boş erkeklerden değil niyeti gönül eğlendirmek de değil çok şükür
En büyük artısı, gönül eğlendirmiyor. Ne mutlu sana. 🤣
2 hafta mı erken kelimesi bile bunun için çok geç yol da giderken ayak üstü sohbet gibi 1 ay sonra da evlen bari
Ne güzel işte kırk yılın başında iyi bir adam denk gelmiş kaçırma bence.
Tam tanımadan Nisan olmaz. En az 3 ay. Sonra Nisan olur
Böyle erkeklerden uzak dur derim. O ne 5 yşndaki çocuk aklı
Yok ebenin... saçmalama bir kaç ay var en erken oda biraz tanı
Tanımadan evlenmiş olursun. Onun doğru kişi olup olmadığına karar veremezsin bu sürede
Yıldırım nişanı istiyor demekki 1 hafta sonra da düğün isterse şaşmam helal olsun çocuğa
Şimdiye kadar evlenmeniz lazımdı geç kalınmış bir ilişki
Çok iyi tanı nişanlanma hemen
2,5 haftada bu kararı mı aldınız
Bemce kendinize biraz daha zaman vermelisiniz.
sevgili olmadan önce bi nisanlansaydiniz
haklı nişanlanın temmuza da evlen
Aşırı erken 2,5 hafta ne
Çok erken.
40 çıksın ablam bu ne hız
Çok geç kalmış
geç hemen adını koy
Nişanlan sende
oha cok erken
Yoo cok gec
Bence erken
Cok erken