Özgür olmama rağmen bütün toksikliğine katlanıp kendimden kıstım birsürü şeyi feda ettim birlikte büyüdük ilişki nedir bilmeden ilişkiye başladık aldattı affettim kaza geçirdi hastanede yanında ben vardım hasta yatağında beni eski sevgilisiyle eski sevgilisinde başka eski sevgilisiyle aldatmış tekrardan şimdi de o kızla nişanlanıyormuş konuşacak kimsem yoktu ne yapmalıyım diye sormak istedim tanımadığım insanlarla daha güzel konuşabiliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yeni birini bulsana. 8 sene ben olsam sıkılırım. 1 yil tanışıp evlenmek mantiklisi. Bence hayatina devam et. Dönsede kabul etme. Artik kabul edilecek yani yok. 3 seneye unutmus olursun:)
Güven vermiyor kimse yeni birini de istemiyorum hayatımda kabul etmeye niyetim yok yolu açık olsun
Oyle diyot insan. Benim suanki sevgilimin 7 senelik ilişkisi , 5 sene once bitmis. Kiz evlenmis vs. İlk zamanlar üzülmüyormuş. Ama bak Şu an bana deli gibi aşık.. Yani ask ansızın gelir
Bunca şeyler yaşadığın ilişkinde, başlangıçta kaç yaşındaydınız ve evlilik düşünerek mi yola başladınız?
13 yaşında başladık garip geliyor ama ilk 4 yıl çok düzenliydi ilişki sonra tatile gitti bodruma ruslarla aldatıldım 😂
Sonrasında neden devam ettin?
Takıntılıydım sanırım o da fazlasıyla manipüle eden birisiydi beni o zamanlar göremiyordum
Şu an kaç yaşındasın?
Tek taraflı kısmalar her şeyi yok eder. İyi akşamlar.
Haklısın teşekkürler iyi akşamlar
Adi şerefsiz birisi. Seni ve herkesi aldatmış. Zaten nişanlı artık. Ne konuşalım bu adam icin. Pust
Haklısın teşekkürler :)
Ama ne söylemek ve sormak istiyorsan buyur. Sizi dinlerim
İnan anlatac çok şeyim var 8 yılda yaşadıklarımı buraya sığdıramam psikolojim alt üst olmuş durumda özgüvenimi kaybettim asosyalleştim biri yüzünden bunları yapman yanlış diyorlar farkındayım ama hayatımı adadım karşılığını alamayınca da boşluktayım
Sorun ne biliyor musun? Herşeyinle bağlanman
O da farkındaydı
İşte bu seni bu hale koyan. Erkek milleti duygusal değil. Onların duygusallığı elde edene kadar
Başkalarına da güvenemiyorum herkes onun gibiymiş geliyor
Herkes değil ancak başkasına güven duygusu artık zor.
Ben şok oldum inan. 8 sene ne demek yaa. Ben 7 sene evli kaldım ben bile hayret ettim
Evli gibiydik zaten sürekli kavga bi türlü bitmeyen ilişki koyamayan bağlar
Ve bunu yaptı. O zaman seninle iken seni aldatıyordu
Aldattı biz sevgiliyken tatile gitti ruslarla aldattı
Eeeee. Sende nasıl bir gurur var? devam ettin onu anlat bakalım
Diyecek bir şeyim yok maalesef gurursuz davrandım fazlasıyla
Sende aşkta gurur olmaz mı dedin
İnsan birden ne olduğunu şaşırmıştır yaa çok kötü bir his yıllarını vermişsin her şeyde yanında olmuşsun. İşte çok değer verince erkeklerde bu oluyor bazen maalesef. Üzgünüm...
Birsürü fedakarlık yaptım hiçbirinin karşılığını alamadım canım hissediyorum
İçin yanıp tutuşuyordur senin nasıl yapar bunu diye ama sıkma canını inan değmez. Zamanla herkes herşeye alışıyor boş ver o kendisi kaybetti Allah'a havale et senin gibi birisini bulamaz
Teşekkür ederim çok sağol
35 yaşına kadar anlayıp akıllanmadıysan ve hala bilmiyorsan ne yapman gerektiğini devam et aynen
35 yaşında değilim eskiden kaydolmuştum öyle kalmış
Aynı ilişkiyi bende yaşadım. seni çok iyi anlıyorum. dertlesebiliriz istersen
Keşke daha önce anlasaydın
Keşke
Senin icin uygun biri degil ayril yoluna bak
Ayrılalı 1 sene oldu
Sorun ne peki?
Kazığın büyüğünü sen yemişsin
Zor durum.
Çok zor
Tanımış oldun artık.
Canin sağolsun
:))(
Sıkma canını
NeeeeE
Maaleseff
O işi yapmadın dimi bari?
Hayır da ne alaka
Sene çok uzun ya ne bilim vermissindur dedim iyi sana başkasını yapalım unut bu şaka