Onun bana yaptıklarını hazmedemiyorum?

Arkadaşlar meraba. Lise son sınıfa gidiyorum 18 yaşındayım ve 2 senedir beraber olduğum bir sevgilim var... Son zamanlarda hep kavga edip ayrılıyoruz... Ben ayrılıyorum çoğu zaman ama sonrasında pişman olduğum için değil onsuz yapamadığım için barışıyorum... Beni sevdiğini üzmek istemediğinin farkındayım ama genel olarak kendini düşünen Sinirlenince ne dediğini bilmeyen ve benim dünyamı sarsan bir adam olup çıktı. Bana çok uzak bir şehirde yaşıyor... Daha 2 hafta önce yanıma geldi okadar mutluyduk ki... Şimdi ise soğudun mu benden diyorum cevap dahi vermiyor... Yalvarıp onun geri dönmesini sağladım. Kavga çıkarsam yine gidecek, üzerini de örtemiyorum çünkü en son benden umudu kes yoluna bak demişti... Anlayacağınız hem yaptıklarını hazmedemiyorum hemde canımdan çok seviyorum... Ne onunla oluyor ne onsuz... Sizce ne yapmalıyım? Onunla beraberken ondan soğumayı başarsam sonra ben gitsem herşey kolay olur aslında ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum... Sizin fikirleriniz neler... Ben onu deli gibi severken çok mutluyken sizce neden böyle oldu...
Onun bana yaptıklarını hazmedemiyorum?